• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • paikoitusalueet - välineet

Tulokset hakusanalle

Paikoitusalueet - välineet - Tuonti ja vienti

 1. STOPA ANLAGENBAU GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  STOPA is a leading premium manufacturer of automated storage systems for sheet material, long-span goods and automatic parking systems across Europe. The product line ranges from stand-alone applications to integrated automated modules. With 40 years of practical experience, including complex constructions, and more than 1900 systems installed worldwide, this independent company has unique experience when it comes to product quality and process security, process automation and software development. Targeted development of automatic parking systems for car parks and economically- and ecologically-minded improvement to available parking space. Our products include car park barrier systems, car parks, car park planning, and car park restoration.

 2. ANDRYS SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  ANDRYS SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaupunkien kalusteet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Urheilu ja vapaa-aika, Moottoriurheilu, tarvikkeet ja varusteet, Polkupyörien lisätarvikkeet, Paikoitusalueet - välineet, tarvikkeet - kaupunkien kunnostaminen, bike racks, ANDRYS SRL, Urheilu ja vapaa-aika, bike rack. Sen sijainti on Castello Di Godego, Italia.

 3. ERNST B. GAUSMANN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  ERNST B. GAUSMANN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Bochum, Saksa.

 4. MORAVIA VERKEHRSSICHERUNG GMBH

  Itävalta

  MORAVIA VERKEHRSSICHERUNG GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 5. WHEELYLIFT

  Hollanti

  WHEELYLIFT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla polkupyörien varusteet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Wateringen, Hollanti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MAJOR PARKING SOLUTIONS GMBH

  Itävalta

  MAJOR PARKING SOLUTIONS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 2. KINGSPARK

  Ranska

  KINGSPARK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla parkkipaikan laitteet, parkkialueiden maksuautomaatit, pysäköintialueiden automatisointi, pysäköintialue. Sen sijainti on Serres-Castet, Ranska.

 3. ILERI TRAFFIC

  Turkki

  ILERI TRAFFIC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla LED-liikennevalot, liikenteenjakajapylväät ja -korokkeet, teiden turvavarusteet ja -järjestelmät, tie- ja moottoritieliikenteen valvonta- ja säätelylaitteet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 4. GVV GREGORI VERKEHRSTECHNIK-VERTRIEBS GMBH

  Saksa

  GVV GREGORI VERKEHRSTECHNIK-VERTRIEBS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla automaatikat puomeja ja pysäköintialueita varten. Sen sijainti on Keltern, Saksa.

 5. ACCES ATLANTIQUE

  Ranska

  ACCES ATLANTIQUE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Saint-Père-En-Retz, Ranska.

 1. VÉLOGALAXIE

  Ranska

  VÉLOGALAXIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Chambourcy, Ranska.

 2. CAR PARKERS NEDERLAND

  Hollanti

  CAR PARKERS NEDERLAND, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Valkenswaard, Hollanti.

 1. ALFA TECNO SYSTEM DI P.SBORDONE

  Italia

  ALFA TECNO SYSTEM DI P.SBORDONE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varkaudenestojärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paikoitusalueet - välineet, sähkölaitteet, videovalvonta, Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Curti, Italia.

 2. GAERNER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  GAERNER GESELLSCHAFT M.B.H., on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Elixhausen, Itävalta.

 3. PARK AIR EASY SOLUTIONS PVT. LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PARK AIR EASY SOLUTIONS PVT. LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on West Drayton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. COPARK

  Ranska

  COPARK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Lyon, Ranska.

 5. PARKINGO GROUP SRL

  Italia

  PARKINGO GROUP SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Milano, Italia.

 6. PARK&CONTROL PARKÜBERWACHUNG

  Itävalta

  PARK&CONTROL PARKÜBERWACHUNG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 7. PARKLIO

  Kroatia

  PARKLIO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Split, Kroatia.

 8. SECURITYPARK S.R.L.

  Italia

  SECURITYPARK S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla parkkipaikan laitteet, automaatikat puomeja ja pysäköintialueita varten. Sen sijainti on Roma, Italia.

 1. PARKING TIM D.O.O.

  Kroatia

  PARKING TIM D.O.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla autojen pysäköintialueiden hallinta. Sen sijainti on Rijeka, Kroatia.

 2. VIALMARKING

  Espanja

  VIALMARKING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Cantillana, Espanja.

 3. OLIVERALPARKING

  Espanja

  OLIVERALPARKING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Manises, Espanja.

 4. PARMA BELIJNING NEDERLAND

  Hollanti

  PARMA BELIJNING NEDERLAND, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tie- ja katumerkinnät. Sen sijainti on Hoofddorp, Hollanti.

 5. PARKING VERT

  Belgia

  PARKING VERT, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Ottignies, Belgia.

 6. SIGN CITY UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Saksa

  SIGN CITY UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 7. QINGDAO MUTRADE CO., LTD.

  Kiina

  QINGDAO MUTRADE CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Qingdao, Kiina.

 8. KRAUTLI

  Belgia

  KRAUTLI, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pysäköintimittari, kulunvalvonta. Sen sijainti on Groot-Bijgaarden, Belgia.

 9. PARKOLAY OTOMATIK OTOPARK SISTEMLERI

  Turkki

  PARKOLAY OTOMATIK OTOPARK SISTEMLERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 10. RETAM SERVICE GROEP

  Hollanti

  RETAM SERVICE GROEP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Sen sijainti on Helmond, Hollanti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen