• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • pakastekuivattu kala

Tulokset hakusanalle

Pakastekuivattu kala - Tuonti ja vienti

 1. GROUP SAGUN

  Turkki

  GROUP SAGUN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastekuivattu kala, tonnikala, marinoidut anjovisfileet, pakastekala, Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA

  Portugali

  LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla turska. Sen sijainti on Coimbra, Portugali.

 3. ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş

  Turkki

  ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş, on Jakelija, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taimen, toimistotarvikkeet, ahvenet. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 4. ATLANTIC BOOM FOOD

  Yhdysvallat

  ATLANTIC BOOM FOOD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla cashewpähkinät, maapähkinäjauheet. Sen sijainti on New York, Yhdysvallat.

 5. AMZIL SEAFOOD SARL

  Marokko

  AMZIL SEAFOOD SARL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on Agadir, Marokko.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ICELAND FREEZE DRY

  Islanti

  ICELAND FREEZE DRY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, kuivatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastekuivattu kala, Vihannekset, pakastekuivatut, Pakastekuivattu kala, Vihannekset, pakastekuivatut, pakastekuivatut elintarvikkeet. Sen sijainti on Þorlákshöfn, Islanti.

 2. YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI.

  Turkki

  YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hevosten tuonti ja vienti. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 3. ZHOUSHAN PENGLAI AQUATIC PRODUCT

  Kiina

  ZHOUSHAN PENGLAI AQUATIC PRODUCT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on Zhoushan Zhejiang, Kiina.

 4. SETRACO NV

  Belgia

  SETRACO NV, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastetut äyriäiset, pakastekala. Sen sijainti on Gistel, Belgia.

 5. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Kroatia

  BRODOKOMERC NOVA D.O.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jälleenmyyntipisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha, kuivattu, Pakastekuivattu kala, Liha, kuivattu, Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on Rijeka, Kroatia.

 1. RONGCHENG RENHUA AQUATIC CO., LTD.

  Kiina

  RONGCHENG RENHUA AQUATIC CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on rongcheng, Kiina.

 2. FISCHEN LADEN RONDILLA

  Espanja

  FISCHEN LADEN RONDILLA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalakaupat. Sen sijainti on Valladolid, Espanja.

 1. INTERAGROPROD

  Ukraina

  INTERAGROPROD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 2. CETUSSAC -PERU

  Peru

  CETUSSAC -PERU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastetut merenelävät, kampasimpukat. Sen sijainti on Paita, Peru.

 3. OCEANS AND SEAS LTD

  Bulgaria

  OCEANS AND SEAS LTD, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 4. FOODS TRADING SRL

  Italia

  FOODS TRADING SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastekuivattu kala, Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on Fontanellato (PR), Italia.

 5. KIMBEX, S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  KIMBEX, S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, pakaste-, Kala, pakaste-. Sen sijainti on Ostrava, Tsekin tasavalta.

 6. TANDIS PERSIAN GOLF

  Iran

  TANDIS PERSIAN GOLF, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla katkaravut, tonnikala. Sen sijainti on Bushehr, Iran.

 7. SIRENA COLDSTORES A/S

  Tanska

  SIRENA COLDSTORES A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastekuivattu kala, Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on Esbjerg, Tanska.

 8. EIRANOVA FISHERIES LTD

  Irlanti

  EIRANOVA FISHERIES LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Savustettu ja suolattu kala, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Savustettu ja suolattu kala. Sen sijainti on Bantry, Irlanti.

 1. TAIZHOU HUATONG AQUATIC CO., LTD

  Kiina

  TAIZHOU HUATONG AQUATIC CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on Taizhou, Kiina.

 2. LOWESTOFT COLD STORE LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  LOWESTOFT COLD STORE LTD, joka toimii toimialalla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastekuivattu kala, Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on Lowestoft, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. VICIUNAI BALTIC O U

  Eesti

  VICIUNAI BALTIC O U, joka toimii toimialalla Pakasteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastekuivattu kala, Kala, pakaste-, Pakastekuivattu kala, Kala, pakaste-. Sen sijainti on Tallinn, Eesti.

 4. LOFOTKOMPANIET AS

  Norja

  LOFOTKOMPANIET AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Pakastekuivattu kala, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on Kristiansund N, Norja.

 5. HAFNARFELL HF

  Islanti

  HAFNARFELL HF, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastekuivattu kala, Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on Hafnarfirði, Islanti.

 6. TECHNO KILL

  Pakistan

  TECHNO KILL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on Karachi, Pakistan.

 7. ANGE AQUA MARINE INTERNATIONAL

  Sri Lanka

  ANGE AQUA MARINE INTERNATIONAL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on ANGODA, Sri Lanka.

 8. HANLON PROPERTIES LTD

  Irlanti

  HANLON PROPERTIES LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastekuivattu kala, Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on Dublin, Irlanti.

 9. SANYO CORPORATION

  Japani

  SANYO CORPORATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastekuivattu kala. Sen sijainti on Fukukoa, Japani.

 10. FIRST FIMEX FISCH- IM- UND EXPORT GMBH

  Saksa

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen