• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • pakastelokerot

Tulokset hakusanalle

Pakastelokerot - Tuonti ja vienti

 1. 3P FRANCE

  Ranska

  Verified by europages badge

  3P FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eristepakkaukset, muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastelokerot, Pakastelokerot. Sen sijainti on Saint-Ouen-L'aumône, Ranska.

 2. TECNO EUROTRADING SL

  Espanja

  TECNO EUROTRADING SL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Korityöt - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastelokerot, kylmähuoneet pakastetuotteille, kylmähuoneet helposti pilaantuville tuotteille, Hyötyperävaunu, Pakastelokerot. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 3. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Italia

  BREMA ICE MAKERS S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastelokerot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, jääkuutio- ja jäämurskakoneet, Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, jäätelöntuottaja. Sen sijainti on Villa Cortese, Italia.

 4. VINOTECAS.COM

  Espanja

  VINOTECAS.COM, on Jakelija, joka toimii toimialalla Pakastelokerot. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 5. LA GLACIÈRE

  Belgia

  LA GLACIÈRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastelokerot. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PROFESSIONAL TECHNICS

  Belgia

  PROFESSIONAL TECHNICS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastelokerot, Pakastelokerot, jäätelöteollisuuden jäädytyslaitteet. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 2. REFRIGERATION ENGINEERING LTD

  Irlanti

  REFRIGERATION ENGINEERING LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ilmastointilaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Pakastelokerot, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Pakastelokerot. Sen sijainti on Kilkenny, Irlanti.

 3. VIBOCOLD, BRUNO SIMONSEN A/S

  Tanska

  VIBOCOLD, BRUNO SIMONSEN A/S, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pakastimet, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Pakastelokerot, Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Pakastelokerot. Sen sijainti on Viborg, Tanska.

 4. TATEO

  Italia

  TATEO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastelokerot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Juomavesilähteet, Veden jäähdytysaineet, Juomavesilähteet, Veden jäähdytysaineet. Sen sijainti on Conversano, Italia.

 5. MR ICE S.R.L.

  Italia

  MR ICE S.R.L., joka toimii toimialalla Pakastelokerot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Sen sijainti on Milano, Italia.

 1. TEFCOLD A/S

  Tanska

  TEFCOLD A/S, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pakastimet, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Pakastelokerot, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Pakastelokerot. Sen sijainti on Viborg, Tanska.

 2. WITT HVIDEVARER A/S

  Tanska

  WITT HVIDEVARER A/S, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pakastimet, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyykinpesukoneet, kotitalouden, Pakastelokerot, Pyykinpesukoneet, kotitalouden, Pakastelokerot. Sen sijainti on Herning, Tanska.

 1. CAVARRA FRANCESCO E FIGLI S.R.L.

  Italia

  CAVARRA FRANCESCO E FIGLI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastelokerot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, kodin jääpalakoneet, Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Sen sijainti on Portopalo Di Capo Passero, Italia.

 2. DI.LA.R. S.R.L.

  Italia

  DI.LA.R. S.R.L., joka toimii toimialalla Kassakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korjaukset - kulutustarvikkeet, Pakastelokerot, Korjaukset - kulutustarvikkeet, Pakastelokerot. Sen sijainti on Modena, Italia.

 3. BAKER, SUSAN

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BAKER, SUSAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäätelökoneet, ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastelokerot, Pakastelokerot. Sen sijainti on Minehead, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. A/S VESTFROST

  Tanska

  A/S VESTFROST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastelokerot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastimet, kotitalouden, Pakastimet, kotitalouden. Sen sijainti on Esbjerg Oe, Tanska.

 5. DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V.

  Hollanti

  DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastelokerot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Sen sijainti on Nieuwegein, Hollanti.

 6. GRAM EQUIPMENT A/S

  Tanska

  GRAM EQUIPMENT A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastelokerot, Pakastelokerot. Sen sijainti on Vojens, Tanska.

 7. ATTREZZATURE GAGGIA SIMONE

  Italia

  ATTREZZATURE GAGGIA SIMONE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korjaukset - kulutustarvikkeet, Pakastelokerot, Korjaukset - kulutustarvikkeet, Pakastelokerot. Sen sijainti on Torino, Italia.

 8. CAMPANIA SALI S.A.S. DI PEPE GIUSEPPE & C.

  Italia

  CAMPANIA SALI S.A.S. DI PEPE GIUSEPPE & C., joka toimii toimialalla Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suola, teollisuus-, Pakastelokerot, Suola, teollisuus-, Pakastelokerot. Sen sijainti on Pagani, Italia.

 1. DOMETIC

  Ranska

  DOMETIC, joka toimii toimialalla Pakastelokerot. Sen sijainti on PLAILLY, Ranska.

 2. BONACCORSO AGATINO & FRATELLI

  Italia

  BONACCORSO AGATINO & FRATELLI, joka toimii toimialalla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastelokerot, Kala, valmistus, Pakastelokerot, Kala, valmistus. Sen sijainti on Catania, Italia.

 3. POLO NORD ICE CUBES S.R.L.

  Italia

  POLO NORD ICE CUBES S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastelokerot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Sen sijainti on Pastrengo, Italia.

 4. GELANDIA DI D'ASCOLA FABIO

  Italia

  GELANDIA DI D'ASCOLA FABIO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet - hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityskalusteet, Pakastelokerot, Yrityskalusteet, Pakastelokerot. Sen sijainti on Basiglio, Italia.

 5. KOELE-MOELLER A/S

  Tanska

  KOELE-MOELLER A/S, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pakastelokerot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyykinpesukoneet, kotitalouden, Pyykinpesukoneet, kotitalouden. Sen sijainti on Frederiksberg C, Tanska.

 6. FRI-JADO SUPER SERVICE B.V.

  Hollanti

  FRI-JADO SUPER SERVICE B.V., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pakastelokerot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Sen sijainti on Etten-Leur, Hollanti.

 7. TECNOGRUPPO

  Italia

  TECNOGRUPPO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastelokerot, Pakastelokerot. Sen sijainti on San Giovanni In Marignano, Italia.

 8. TOKYO PLAST INTERNATIONAL LIMITED

  Intia

  TOKYO PLAST INTERNATIONAL LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastelokerot. Sen sijainti on Mumbai, Intia.

 9. PANICHI GINO

  Italia

  PANICHI GINO, joka toimii toimialalla Kompressorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalusteet - hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat, Pakastelokerot, Kalusteet - hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat, Pakastelokerot. Sen sijainti on Roma, Italia.

 10. PATRICK PURCELL

  Irlanti

  PATRICK PURCELL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pakastelokerot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Sen sijainti on Thurles, Irlanti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen