• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • palontorjuntavälineet

Tulokset hakusanalle

Palontorjuntavälineet - Tuonti ja vienti

 1. LIVA GROUP ELECTRIC ELECTRONIC CONSTRUCTION

  Turkki

  Verified by europages badge

  Liva Group is the leading manufacturer and implementer of lightning rod systems in Turkey, based in Izmir. With our knowledgeable and expert team, we operate out of our 4000 m2 closed area and 2500 m2 open area facilities, producing 97% of our products in-house. Our range of products includes lightning protection systems, active lightning rods, Franklin rods, Faraday cage-type lightning protection systems, equipotential bars and lightning protection equipment, and thermo-welding powders and molds. Since our establishment in 2000, we have offered consultancy, project design, undertaking, and engineering services related to Electrical Systems, Security Systems, and Automation. Our history dates back to 2004 when we acquired our legal entity as LIVA GROUP LTD. In our first year of operation, we focused on implementing application projects and created an AR-GE and Design Department to produce for the electricity sector. We subsequently registered our brand as LIVA for our products with the Turkish Patent Institute Trademark Department Chairmanship. We take pride in our extensive portfolio of Liva-branded products that have received approvals/documents from relevant institutions. Our vision is to continue advancing and innovating while delivering exceptional service and product quality. For more information about our products and services, please visit our website or contact us directly.

 2. ZAPP-ZIMMERMANN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  ZAPP-ZIMMERMANN has worked for more than 25 years to offer its customers innovative fire protection systems specific to the areas of cable, pipe and combination partitioning and fire protection joint sealants. Alongside our tried-and-tested range of intumescent moulded parts made from polyurethane fire protection foam, we offer other materials such as silicon and acrylic for structural engineering, tunnel construction, shipbuilding and rail vehicles. Our wide range of fire protection systems includes the correct product for any application, all enabling practical installation and retrofitting. Our systems can be processed quickly and easily without using special tools and the moulded parts can be reused, making them ideal for any stage in the life of your building, regardless of whether they are intended for temporary or permanent use. Our systems are completely free from dust and fibres, making them usable in all areas of construction. You too can benefit from our years of experience and our expertise with structural fire protection.

 3. SCHLENTZEK & KÜHN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SCHLENTZEK & KÜHN GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 4. ML-BRANDSCHUTZ INH. MARKO LINDNER

  Saksa

  Verified by europages badge

  ML-BRANDSCHUTZ INH. MARKO LINDNER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Sen sijainti on Halle (saale), Saksa.

 5. IEP TECHNOLOGIES GMBH

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  IEP TECHNOLOGIES GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Sen sijainti on Olten, Sveitsi.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS

  Hollanti

  Verified by europages badge

  TROYEX EXPROOF EQUIPMENTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla SÄHKÖLAITTEET. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Räjähdyksenkesto - laitteet, Palontorjuntavälineet, Valaistus, hätä- ja turva-, sähkötarvikkeet, räjähdyssuojatut lamput, räjähdussuojatut, Räjähdyksenkesto - laitteet, räjähdyspaineen kestävät erikoislaitteet, räjähdyssuojattujen sähkölaitteiden pihdit. Sen sijainti on Rotterdam, Hollanti.

 2. BTR BRANDSCHUTZ-TECHNIK UND RAUCHABZUG BERLIN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  BTR BRANDSCHUTZ-TECHNIK UND RAUCHABZUG BERLIN GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 3. FUKA FEUERSCHUTZ GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  FUKA FEUERSCHUTZ GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Sen sijainti on Kirchheim, Saksa.

 4. ITB BRANDSCHUTZTECHNIK UNNERSTALL

  Saksa

  Verified by europages badge

  ITB BRANDSCHUTZTECHNIK UNNERSTALL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Sen sijainti on Melle, Saksa.

 5. WKSB RHEIN-MAIN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  WKSB RHEIN-MAIN GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Plant construction for process engineering, Sound insulation constructions, Air pollution control systems, Insulation work against heat and cold, Sheet metal casings for insulation, Soundproofing of industrial facilities, lämpösuojaus, Cold protection, Sound insulation. Sen sijainti on Gelnhausen, Saksa.

 1. SICHERHEITSTECHNIK KLUG

  Saksa

  Verified by europages badge

  SICHERHEITSTECHNIK KLUG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Sen sijainti on Niddatal, Saksa.

 2. FIRE RISK ENGINEERING INH. MARTIN ENGELSKIRCHEN

  Saksa

  Verified by europages badge

  FIRE RISK ENGINEERING INH. MARTIN ENGELSKIRCHEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Sen sijainti on Neuss, Saksa.

 1. ABS SICHERHEITSTECHNIK VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  ABS SICHERHEITSTECHNIK VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Sen sijainti on Mainz, Saksa.

 2. B-S-TECHNIC GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  B-S-TECHNIC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Sen sijainti on Durmersheim, Saksa.

 3. BAUMERT (GROUPE GORGÉ)

  Ranska

  BAUMERT on johtava ranskalainen yritys, jonka erikoisala on lasitetut alumiiniset ja teräksiset palo-ovet. Yrityksen tietotaito vastaa rakennusalan paloturvallisuusvaatimuksia. Tutkimus & Suunnittelu – Valmistus – Asennus. Baumert on johtava eurooppalainen yritys ovi- ja väliseinäjärjestelmäalalla ja toimii useilla eri sektoreilla.

 4. ARTON PRIVATE COMPANY

  Ukraina

  ARTON suunnittelee, valmistaa ja markkinoi palohälytin- ja suojalaitteita (tavallinen valosähköinen savu, kuumuus, yhdistelmäilmaisimet, manuaaliset hälyttimet, palohälytyksen ja -sammutuksen ohjauspaneelit jne.). Yritys laajentaa jatkuvasti tuotevalikoimaa. Kaikki tuotteet ovat patentoituja ja joillakin niistä on CE-hyväksyntä.

 5. FIRESTOPSYSTEMS INTERNATIONAL

  Hollanti

  Laadukkaiden paloa rajoittavien tuotteiden tuonti ja jakelu ja uusien tuotteiden kehittäminen on FSS Internationalin ydinliiketoimintaa. Ostamme palonkestävät tuotteet johtavilta valmistajilta. Olemme kiinnostuneita löytämään liikekumppaneita Ranskasta, Saksasta, Espanjasta ja Portugalista seuraaville tuotteille: palonkestävä ilmanvaihtolaite, paisuvat palonrajoittimet, palonkestävät ilmastointisäleiköt, palonkestävä tiivistys, palonkestävä laajeneva vaahto, palonkestävät ilmanvaihtoventtiilit.

 6. EUROVENTEST OÜ

  Eesti

  Palontorjunta ja turvallisuusjärjestelmät. Palontorjuntajärjestelmät: savun- ja lämmönpoistojärjestelmät, palohälytinjärjestelmät, avustavat turvallisuusjärjestelmät. Sisustustyöt esteettistä rakentamista varten: luonnollinen päivänvalo, aurinkosuojajärjestelmät. Ilmastointi: lämmön talteenotto, luonnollinen ilmanvaihto. Äänieristys..

 7. COVALEX

  Espanja

  COVALEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Palosammuttimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Palontorjuntavälineet, sammuttimien varaosat, palosammuttimien täyttö, Palontorjuntavälineet, palosammuttimien huolto. Sen sijainti on Massanassa-Valencia, Espanja.

 8. ANTINCENDI UNIDET SRLU

  Italia

  ANTINCENDI UNIDET SRLU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuuden palontorjuntalaitteisto, palokalustokaapit, palontorjuntavarusteet ja -järjestelmät, palontorjuntalaitteita koskeva projekti. Sen sijainti on Cornaredo, Italia.

 1. PARITET-RK

  Venäjä

  PARITET-RK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kilvet ja opastelevyt ja -taulut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kilvet - sisäkäyttöön, Nauhat, liima-, Palontorjuntavälineet, Kilvet - sisäkäyttöön, Nauhat, liima-, Palontorjuntavälineet, alumiininauha profiilien valmistukseen. Sen sijainti on Kazan, Venäjä.

 2. SME INNOVATIONS LLC

  Venäjä

  SME INNOVATIONS LLC, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Palosammuttimet, Palontorjuntalaitteet, Palosammuttimet, Palontorjuntalaitteet, palontorjuntatarvikkeet, palonsammutus. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 3. AE&T

  Ranska

  AE&T, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla äänimerkit, iskunvaimentimet, pyörivät valot, teollisuuden iskunvaimentimet. Sen sijainti on Jurancon, Ranska.

 4. SÉCURI'OUEST

  Ranska

  SÉCURI'OUEST, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nostolaitteet - lisälaitteet, Palosammuttimet, Nostolaitteet - lisälaitteet, palosammuttimien huolto, Palosammuttimet, valjaat. Sen sijainti on Quédillac, Ranska.

 5. SA SICHERHEIT GMBH

  Itävalta

  SA SICHERHEIT GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 6. STOBICH

  Ranska

  STOBICH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Palontorjuntalaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Palontorjuntavälineet, Palontorjuntavälineet, palontorjunta. Sen sijainti on Vénissieux, Ranska.

 7. SCHUTZ UND SICHERHEIT 24 / 7 GMBH

  Saksa

  SCHUTZ UND SICHERHEIT 24 / 7 GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Sen sijainti on Moers, Saksa.

 8. GFB GESELLSCHAFT FÜR BRANDSCHUTZ MBH

  Saksa

  GFB GESELLSCHAFT FÜR BRANDSCHUTZ MBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 9. SAVAL

  Hollanti

  SAVAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla letkujen käämimiskoneet, turvavalaistus, toimiston palosammuttimet, palokalustot. Sen sijainti on Breda, Hollanti.

 10. ZAFER YANGIN

  Turkki

  ZAFER YANGIN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Palontorjuntavälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varauloskäytävät, tulenkestävä kaappi, palohälytin, palovaroituskyltit, Varauloskäytävät. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Palontorjuntavälineet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

3 313 Yritykset