• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • paneelit ja päällysteet- korkkiset

Tulokset hakusanalle

Paneelit ja päällysteet- korkkiset - Tuonti ja vienti

 1. SYFAR SRL - LAVORAZIONE SUGHERO

  Italia

  Verified by europages badge

  Syfar is a raw cork production company that has expanded into a modern business activity in the natural and organic product picking and processing sector. Now It has also added the production of panels, granules and semi-finished items for the bio-building sector to its traditional cork collecting activity. A cutting edge processing plant has been built both for cork processing as well as to protect the environment.

 2. PANELESTUDIO BIOCONSTRUCCIÓN DINSATEC

  Espanja

  PANELESTUDIO BIOCONSTRUCCIÓN DINSATEC, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämpöpeitteet, rakennusten katot, urheilupaikkojen puupäällysteet, puukattojen rakennus. Sen sijainti on Ponferrada, Espanja.

 3. KORKEN SCHIESSER GES.M.B.H.

  Itävalta

  KORKEN SCHIESSER GES.M.B.H., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 4. PANELES DECORATIVOS DECOMUR

  Espanja

  PANELES DECORATIVOS DECOMUR, on Jakelija, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koristetaulut, koristepaneelit sisätiloja varten, koristepaneelit ulkotiloja varten, puupaneelit. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 5. CORKSRIBAS - Indústria Granuladora de Cortiça, S.A.

  Portugali

  CORKSRIBAS - Indústria Granuladora de Cortiça, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit ja päällysteet, korkkiset, korkki, korkkipäällysteet, Paneelit ja päällysteet, korkkiset, korkkituotteet kotikäyttöön. Sen sijainti on Sao Paio De Oleiros, Portugali.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PUURKURK

  Hollanti

  PUURKURK, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla korkkilattiat, korkkipaneelit, korkin käsittely. Sen sijainti on Eersel, Hollanti.

 2. AKURY GMBH

  Saksa

  AKURY GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Tieteelliset laitteet ja välineet, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Runkotyöt - rakentaminen, Tieteelliset laitteet ja välineet, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut. Sen sijainti on Langen, Saksa.

 3. BAUBIOLOGE IBN UND SACHVERSTÄNDIGER RALF HOLTRUP

  Saksa

  BAUBIOLOGE IBN UND SACHVERSTÄNDIGER RALF HOLTRUP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Laadunvalvonta ja sertifiointi, Teollisuusasiantuntijat, Runkotyöt - rakentaminen, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Laadunvalvonta ja sertifiointi, Teollisuusasiantuntijat. Sen sijainti on Sassenberg, Saksa.

 4. SACHVERSTÄNDIGENBÜRO RICHARDSON

  Saksa

  SACHVERSTÄNDIGENBÜRO RICHARDSON, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Kiinteistö, liiketoiminta ja teollisuus - rakennuttajat ja edustajat, Kiinteistönvälittäjät, kaupalliset ja teollisuuden, Teollisuusasiantuntijat, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Kiinteistö, liiketoiminta ja teollisuus - rakennuttajat ja edustajat, Kiinteistönvälittäjät, kaupalliset ja teollisuuden, Teollisuusasiantuntijat. Sen sijainti on Witten, Saksa.

 5. MOLINAS KORK GMBH

  Saksa

  MOLINAS KORK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Parkettilattiat, Korkkituotteet, Paneelit ja päällysteet, korkkiset, Puu - sahattu ja käsitelty, Parkettilattiat, Korkkituotteet, Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Sen sijainti on Biebelnheim, Saksa.

 1. NATURO KORK AG

  Sveitsi

  NATURO KORK AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laminaatit, muovi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovilattiapinnoitteet, Korkki, käsittelemätön, Parkettilattiat, Paneelit ja päällysteet, korkkiset, Muovilattiapinnoitteet, Korkki, käsittelemätön, Parkettilattiat, Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Sen sijainti on Sursee, Sveitsi.

 2. SACHVERSTÄNDIGENBÜRO REINKE REINKE

  Saksa

  SACHVERSTÄNDIGENBÜRO REINKE REINKE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut. Sen sijainti on Malsch, Saksa.

 1. SACHVERSTÄNDIGENBÜRO FÜR BAUBIOLOGIE NILS HEIDELBERG & RENé WERNER GBR

  Saksa

  SACHVERSTÄNDIGENBÜRO FÜR BAUBIOLOGIE NILS HEIDELBERG & RENé WERNER GBR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konsultit - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Laadunvalvonta ja sertifiointi, Teollisuusasiantuntijat, Konsultit - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Laadunvalvonta ja sertifiointi, Teollisuusasiantuntijat. Sen sijainti on Bardowick, Saksa.

 2. ULRICH VOM SCHLOSS

  Saksa

  ULRICH VOM SCHLOSS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Laadunvalvonta ja sertifiointi, Teollisuusasiantuntijat, Runkotyöt - rakentaminen, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Laadunvalvonta ja sertifiointi, Teollisuusasiantuntijat. Sen sijainti on Kremmen, Saksa.

 3. NATISO

  Espanja

  NATISO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla korkkipaneelit. Sen sijainti on Paterna, Espanja.

 4. JATIPRODUCTS

  Saksa

  JATIPRODUCTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen, Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat, Maalaus - urakoitsijat, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen, Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat, Maalaus - urakoitsijat. Sen sijainti on Hallenberg, Saksa.

 5. DR. LORENZ-INSTITUT FÜR INNENRAUMDIAGNOSTIK

  Saksa

  DR. LORENZ-INSTITUT FÜR INNENRAUMDIAGNOSTIK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Strateginen, tieteellinen ja tekninen valvonta, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Teollisuusasiantuntijat, Yrityshallinnon ohjelmistot, Strateginen, tieteellinen ja tekninen valvonta, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Teollisuusasiantuntijat. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 6. AZG LEUZINGER JOLANDA

  Sveitsi

  AZG LEUZINGER JOLANDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit ja päällysteet, korkkiset, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet, Sähkömagneettisen yhteensopivuuden mittalaitteet, Paneelit ja päällysteet, korkkiset, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet, Sähkömagneettisen yhteensopivuuden mittalaitteet. Sen sijainti on Jona, Sveitsi.

 7. BAUBIOLOGIE BURKHARDT

  Saksa

  BAUBIOLOGIE BURKHARDT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Tieteelliset laitteet ja välineet, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Laadunvalvonta ja sertifiointi, Runkotyöt - rakentaminen, Tieteelliset laitteet ja välineet, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Laadunvalvonta ja sertifiointi. Sen sijainti on Wendeburg, Saksa.

 8. UMWELTINSTITUT HANSPETER KOBBE

  Saksa

  UMWELTINSTITUT HANSPETER KOBBE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kumia ja muovia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovit - pakkaukset, Muovipinnoitteet ja -laminaatit, Muovilattiapinnoitteet, Paneelit ja päällysteet, korkkiset, Muovit - pakkaukset, Muovipinnoitteet ja -laminaatit, Muovilattiapinnoitteet, Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Sen sijainti on Celle, Saksa.

 1. PROMEDA

  Saksa

  PROMEDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Sen sijainti on Karlsruhe, Saksa.

 2. TAIZHOU HUANGYAN HEXING PLASTIC MOULD CO.,LTD

  Armenia

  TAIZHOU HUANGYAN HEXING PLASTIC MOULD CO.,LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Sen sijainti on 10041, Armenia.

 3. ISOPAN IBERICA S.L.

  Espanja

  ISOPAN IBERICA S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovit - puolivalmistuotteet, Kilvet ja opastelevyt ja -taulut, Äänieristysmateriaalit, Muovit - puolivalmistuotteet, Kilvet ja opastelevyt ja -taulut, Äänieristysmateriaalit. Sen sijainti on Constanti, Espanja.

 4. BAU- UND UMWELTCHEMIE BERATUNGEN + MESSUNGEN AG

  Sveitsi

  BAU- UND UMWELTCHEMIE BERATUNGEN + MESSUNGEN AG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tutka- ja radionavigointilaitteet, Strateginen, tieteellinen ja tekninen valvonta, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Laadunvalvonta ja sertifiointi, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Strateginen, tieteellinen ja tekninen valvonta, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Laadunvalvonta ja sertifiointi. Sen sijainti on Zürich, Sveitsi.

 5. LIEGES HPK

  Ranska

  LIEGES HPK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Korkkituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkki, käsittelemätön, Paneelit ja päällysteet, korkkiset, Korkki, käsittelemätön, Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Sen sijainti on Lavardac, Ranska.

 6. YILDIZ GROUP

  Turkki

  YILDIZ GROUP, on Jakelija, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla osto ja myynti, puu, mdf-puu, vaneri. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 7. L.I.S. SRL

  Italia

  L.I.S. SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla eristelevyt, biorakentaminen, homeenestoliuos. Sen sijainti on Buggiano, Italia.

 8. COLOMBIN DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  COLOMBIN DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Parkettilattiat, Korkkituotteet, Paneelit ja päällysteet, korkkiset, Puu - sahattu ja käsitelty, Parkettilattiat, Korkkituotteet, Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Sen sijainti on Worms, Saksa.

 9. JANS GULVAFSLIBNING

  Tanska

  JANS GULVAFSLIBNING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Sen sijainti on Guldborg, Tanska.

 10. WBS BUSINESS SERVICE E.K.

  Saksa

  WBS BUSINESS SERVICE E.K., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paneelit ja päällysteet, korkkiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut. Sen sijainti on Plauen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen