• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • paneelit- lastulevy

Tulokset hakusanalle

Paneelit- lastulevy - Tuonti ja vienti

 1. HOLZ-SPECKMANN GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  Our products: Timber for the garden and for landscaping, medium density fibreboard (MDF), chipboard panels, edge-glued panels, plywood, mobile dancefloors, indoor sports floors, pallets, wooden pallets, wooden packaging

 2. WEMAFLEX GMBH HOLZWERKSTOFFE

  Saksa

  Verified by europages badge

  WeMaFlex GmbH prepares customised solutions for a wide range of industries – solutions which go beyond simply using board and panel materials. As a wholesaler and further processing business, coming to us means going directly to the producer/manufacturer. Our position in the B2B business makes us a key component in helping the supply chain process run smoothly. Import/export with Europe-wide shipping, enclosed storage (domestic and abroad), further processing with woodworking machines, panels, specified dimensions, drilling, milling, canting, glueing and folding, MDF/HDF boards, chipboard panels, Birke plywood panels, sprung wooden slats, laminated wood slats, laminated wood beams, veneers, hardboard panels, OSB panels, insulation panels, edge protectors, new EUR-pallets, used EUR-pallets, production of special pallets, sample pallets, building prototypes, decorative films, finishing films, packaging pallets, choice of two pallets, rough/coated, cover panels

 3. CONTRACHAPADOS LUBADI, S.L.

  Espanja

  Verified by europages badge

  CONTRACHAPADOS LUBADI, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viilupuu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, puu-, Paneelit, lastulevy, vanerin valmistus, Paneelit, puu-, fine wood veneer, Paneelit, lastulevy, Puiset julkisivut, American walnut wood slabs, vaneri. Sen sijainti on Alaquas-Valencia, Espanja.

 4. RUDOLF HENRICHSMEYER FORMAPLAN GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  RUDOLF HENRICHSMEYER FORMAPLAN GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Sen sijainti on Hövelhof, Saksa.

 5. HANSWILLEMENKE

  Saksa

  Verified by europages badge

  HANSWILLEMENKE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Sen sijainti on Rietberg, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ETS WATHELET

  Belgia

  Verified by europages badge

  ETS WATHELET, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Lämmöneristysmateriaalit, Paneelit, lastulevy, eksoottinen puu, Puu - sahattu ja käsitelty, Lämmöneristysmateriaalit, Paneelit, lastulevy. Sen sijainti on Sambreville (namur), Belgia.

 2. FRATI LUIGI S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  FRATI LUIGI S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kipsilevy, yksialuepuristimet, hdf-lattiat, Kipsilevy, jalostetut lastulevypaneelit, tulenkestävät lastulevypaneelit, liima, pinoamisaineet, urealiima. Sen sijainti on Pomponesco, Italia.

 3. ZEG ZENTRALEINKAUF HOLZ + KUNSTSTOFF EG

  Saksa

  Verified by europages badge

  ZEG ZENTRALEINKAUF HOLZ + KUNSTSTOFF EG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Sen sijainti on Kornwestheim, Saksa.

 4. TECNOMIR GRUP

  Romania

  TECNOMIR GRUP, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laatikot ja kehikot, puiset, Laatikot ja kehikot, puiset, vaneri, tukkumyynti, kimpilevyt. Sen sijainti on Braila, Romania.

 5. HEVNING - PANNEAUX 3D EN GYPSE & PLÂTRE

  Belgia

  HEVNING - PANNEAUX 3D EN GYPSE & PLÂTRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaakelit ja kaakelilattiat, posliini, kyltti, kipsi, somisteet, Kaakelit ja kaakelilattiat, posliini. Sen sijainti on Brussels, Belgia.

 1. MB-DIGITALPRINT GMBH & CO. KG

  Saksa

  MB-DIGITALPRINT GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Sen sijainti on Kleinheubach, Saksa.

 2. JSC FANDOK

  Valko-Venäjä

  JSC FANDOK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - valmistuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, lastulevy, vanerin valmistus, Paneelit, lastulevy. Sen sijainti on Bobruisk, Valko-Venäjä.

 1. GARNICA PLYWOOD

  Espanja

  GARNICA PLYWOOD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - puolivalmistuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, Levyt, viilu- ja vaneri-, Paneelit, lastulevy, Sahatavara, koivu, puutavara, Levyt, viilu- ja vaneri-, Paneelit, lastulevy. Sen sijainti on Logroño, Espanja.

 2. JSC RECHITSADREV

  Valko-Venäjä

  JSC RECHITSADREV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vaneri. Sen sijainti on Rechitsa, Valko-Venäjä.

 3. ONGOING GLOBAL SOURCING INC.

  Brasilia

  ONGOING GLOBAL SOURCING INC., on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, puu-, Puu - sahattu ja käsitelty, Paneelit, puu-, Puu - sahattu ja käsitelty, FSC-sertifioitu puu, PEFC-sertifioitu puu. Sen sijainti on São Paulo, Brasilia.

 4. FORMTEILE BÄRMANN

  Saksa

  FORMTEILE BÄRMANN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - pakkausmateriaali, kalusteiden osat, puun työstö ja tuotanto, hyllyköt, Puu - pakkausmateriaali. Sen sijainti on Ebersdorf, Saksa.

 5. GLOBONDO E.K.

  Saksa

  GLOBONDO E.K., on Jakelija, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Sen sijainti on Bielefeld, Saksa.

 6. RAUCH SPANPLATTENWERK GMBH

  Saksa

  RAUCH SPANPLATTENWERK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konsultit - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen, Paneelit, lastulevy, Konsultit - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen, ovet, Paneelit, lastulevy, puurakenteet. Sen sijainti on Markt Bibart, Saksa.

 7. HPL PLATTEN PRESSWERK MAINLEUS GMBH

  Saksa

  HPL PLATTEN PRESSWERK MAINLEUS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Sen sijainti on Mainleus, Saksa.

 8. M. KAINDL GMBH

  Itävalta

  M. KAINDL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laminaattilattiat, koristetaulut, työtasot. Sen sijainti on Salzburg, Itävalta.

 1. TABLEROS HUERTAS S.A.

  Espanja

  TABLEROS HUERTAS S.A., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Sen sijainti on Colmenar Viejo, Espanja.

 2. BANEMA - MADEIRAS E DERIVADOS, S.A.

  Portugali

  BANEMA - MADEIRAS E DERIVADOS, S.A., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Levyt, viilu- ja vaneri-, Levyt, viilu- ja vaneri-, mdf-puu. Sen sijainti on Rebordosa, Portugali.

 3. HOUTBEDRIJF VANLAER EN CIE

  Belgia

  HOUTBEDRIJF VANLAER EN CIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höyläämätön, Paneelit, puu-, Sahatavara, höyläämätön, Paneelit, puu-, parketti, parketti. Sen sijainti on Malle, Belgia.

 4. A-S BUD, PRIVATE ENTERPRISE

  Ukraina

  A-S BUD, PRIVATE ENTERPRISE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Sen sijainti on Odessa, Ukraina.

 5. LEMAHIEU

  Belgia

  LEMAHIEU, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kehykset, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, lastulevy, Puu - puolivalmistuotteet, Paneelit, puu-, Paneelit, lastulevy, Puu - puolivalmistuotteet, Paneelit, puu-. Sen sijainti on Gent, Belgia.

 6. TVB BURGSTALLER - ISTRAW

  Saksa

  TVB BURGSTALLER - ISTRAW, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Paneelit, puu-, Paneelit, lastulevy, Puu - puolivalmistuotteet, Puu - sahattu ja käsitelty, Paneelit, puu-, Paneelit, lastulevy, Puu - puolivalmistuotteet. Sen sijainti on Kirchanschöring, Saksa.

 7. THOMAS SPAHN HOLZWERKSTOFFE E.K.

  Saksa

  THOMAS SPAHN HOLZWERKSTOFFE E.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Paneelit, puu-, Paneelit, lastulevy, Puu - puolivalmistuotteet, Puu - sahattu ja käsitelty, Paneelit, puu-, Paneelit, lastulevy, Puu - puolivalmistuotteet. Sen sijainti on Langerwehe, Saksa.

 8. BAILLOU HANDELSGESELLSCHAFT M. B. H.

  Itävalta

  BAILLOU HANDELSGESELLSCHAFT M. B. H., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Paneelit, puu-, Paneelit, lastulevy, Levyt, viilu- ja vaneri-, Puu - sahattu ja käsitelty, Paneelit, puu-, Paneelit, lastulevy, Levyt, viilu- ja vaneri-. Sen sijainti on Wiener Neudorf, Itävalta.

 9. BERGHOEF GMBH

  Saksa

  BERGHOEF GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varastointivälineet ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Paneelit, puu-, Paneelit, lastulevy, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Paneelit, puu-, Paneelit, lastulevy. Sen sijainti on Bischweier, Saksa.

 10. MDF RECYCLING

  Turkki

  MDF RECYCLING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mdf-puu. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen