• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. LICAR

  Espanja

  Verified by europages badge

  LICAR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keskipakopumput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pumput, Uppopumput, Paperi - valmistuskoneet, Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet, Submersible pumps, Pumput, Uppopumput, pumput nesteitä varten, taivutetulla potkurilla varustettu pumppu. Sen sijainti on Tolosa-Guipúzcoa, Espanja.

 2. TALLERES CASABLANCA

  Espanja

  Valmistamme työpajallamme erilaisia koneita paperin ja kartongin käsittelyyn. Tuotantomme on keskittynyt erilaisten käsikäyttöisten leikkureiden valmistukseen: liikkuvalla levyllä ja pystypaineella toimivat leikkurit, puoliautomaattiset leikkurit, kartonkilevyjen leikkurit, hydrauliset paperileikkurit, lastaus- ja kunnossapitolaitteet (lavat sekä lastaus-/purkutornit). Koneemme täyttävät kaikki ETY-vaatimusten turvallisuutta koskevat normit.

 3. SIMEC GROUP SRL

  Italia

  SIMEC GROUP SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperi - valmistuskoneet, Valopainanta, metallien jyrsintä, lämpörullat, Paperi - valmistuskoneet, Valopainanta. Sen sijainti on Olgiate Olona, Italia.

 4. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Italia

  MACCHINE CARU' S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet, Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet, Tekstiilikonevalmistus, automaattiset kankaidenleikkauskoneet, laserkaiverruskone. Sen sijainti on Lonate Pozzolo, Italia.

 5. SOPEM

  Belgia

  SOPEM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperi - valmistuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperinleikkaus - koneet ja laitteet, Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Paperinleikkaus - koneet ja laitteet, Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet, Koneet - tuonti ja vienti, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut. Sen sijainti on Soignies, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. HUNKELER DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  HUNKELER DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Taufkirchen, Saksa.

 2. CPERKIN

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CPERKIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperi - jalostuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet, Paperinleikkaus - koneet ja laitteet, porakone, Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet, Paperinleikkaus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Birstall, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. TECHNICARTON

  Ranska

  TECHNICARTON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Aaltopahvi, Kartonki ja pahvituotteet - käsittelykoneet, Aaltopahvi, Kartonki ja pahvituotteet - käsittelykoneet. Sen sijainti on St Paul En Jarez, Ranska.

 4. PAPER ENGINEERING

  Slovenia

  PAPER ENGINEERING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Nova Gorica, Slovenia.

 5. JIDONG LIGHT INDUSTRY CARTON MACHINERY FACTORY

  Kiina

  JIDONG LIGHT INDUSTRY CARTON MACHINERY FACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla automaattiset pakkauskoneet, kartonkitulostimet, täysin automaattiset pakkauskoneet, teollisuuden liimauslaitteet. Sen sijainti on Dongguang County,cangzhou City, Kiina.

 1. KADANT LAMORT

  Ranska

  KADANT LAMORT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla erottimet, terät. Sen sijainti on Vitry Le Francois, Ranska.

 2. VALCO MELTON FRANCE

  Ranska

  VALCO MELTON FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämpökiinnittyvät, Liimalaitteet, pakkaukset. Sen sijainti on Valence, Ranska.

 1. PAPER ENGINEERING

  Slovenia

  PAPER ENGINEERING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Nova Gorica, Slovenia.

 2. ALLIMAND

  Ranska

  ALLIMAND, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperi - jalostuskoneet, Paperitavara, Paperi - jalostuskoneet, Paperitavara. Sen sijainti on Rives Sur Fure, Ranska.

 3. PROIPAFISA

  Espanja

  PROIPAFISA, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, satelliittivastaanotinlaitteistot, jätteiden kierrätyslaitosten suunnittelu, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, metallijätteiden keräys- ja kierrätyslaitokset. Sen sijainti on Celrà-Girona, Espanja.

 4. ANDRITZ AG

  Itävalta

  ANDRITZ AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun työstö - koneet ja laitteet, Puun työstö - koneet ja laitteet, puumassan ja selluloosan tuotantolaitteet, -koneet ja -tarvikkeet, lavat siementen kuljetusta varten, kuivausrummut. Sen sijainti on Graz, Itävalta.

 5. HDT MACHINES

  Brasilia

  HDT MACHINES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Santa Bárbara Doeste, Brasilia.

 6. TECHPAP

  Ranska

  TECHPAP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kartonki ja pahvituotteet - käsittelykoneet, paperiteollisuuden yritysten yhdistykset, paperi, kartonkipaperi ja kartonki, päällystetty paperi, Kartonki ja pahvituotteet - käsittelykoneet. Sen sijainti on Gieres, Ranska.

 7. PH - QUESTEC GMBH & CO. KG

  Saksa

  PH - QUESTEC GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Langenfeld, Saksa.

 8. IBERCUTTING

  Espanja

  IBERCUTTING, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Castell-Platja D'aro, Espanja.

 1. VIA AQUARIA

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  VIA AQUARIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luksuspakkausten valmistaja. Sen sijainti on Klaipeda, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. GUSCHKY GMBH

  Saksa

  GUSCHKY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 3. SATE SRL

  Italia

  SATE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperi - jalostuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet, Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Serravalle Pistoiese, Italia.

 4. SANDRA KOLL - SPRACHZENTRUM

  Itävalta

  SANDRA KOLL - SPRACHZENTRUM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Hallinnolliset ja taloudelliset palvelut - ulkoistaminen, Tietokantojen hankinta ja suojaus, Käännökset, Yrityshallinnon ohjelmistot, Hallinnolliset ja taloudelliset palvelut - ulkoistaminen, Tietokantojen hankinta ja suojaus, Käännökset. Sen sijainti on Linz, Itävalta.

 5. TRADEO SPRACHDIENSTLEISTUNGEN

  Saksa

  TRADEO SPRACHDIENSTLEISTUNGEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Hallinnolliset ja taloudelliset palvelut - ulkoistaminen, Tietokantojen hankinta ja suojaus, Käännökset, Yrityshallinnon ohjelmistot, Hallinnolliset ja taloudelliset palvelut - ulkoistaminen, Tietokantojen hankinta ja suojaus, Käännökset. Sen sijainti on Oederan, Saksa.

 6. PW - ÜBERSETZUNGEN

  Saksa

  PW - ÜBERSETZUNGEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Hallinnolliset ja taloudelliset palvelut - ulkoistaminen, Tietokantojen hankinta ja suojaus, Käännökset, Yrityshallinnon ohjelmistot, Hallinnolliset ja taloudelliset palvelut - ulkoistaminen, Tietokantojen hankinta ja suojaus, Käännökset. Sen sijainti on Münster, Saksa.

 7. SABINE HARTMANN

  Saksa

  SABINE HARTMANN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Hallinnolliset ja taloudelliset palvelut - ulkoistaminen, Henkilökunnan rekrytointi, kansainvälinen, Tietokantojen hankinta ja suojaus, Yrityshallinnon ohjelmistot, Hallinnolliset ja taloudelliset palvelut - ulkoistaminen, Henkilökunnan rekrytointi, kansainvälinen, Tietokantojen hankinta ja suojaus. Sen sijainti on Friedberg, Saksa.

 8. TRANSMIT-DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

  Saksa

  TRANSMIT-DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Hallinnolliset ja taloudelliset palvelut - ulkoistaminen, Tietokantojen hankinta ja suojaus, Käännökset, Yrityshallinnon ohjelmistot, Hallinnolliset ja taloudelliset palvelut - ulkoistaminen, Tietokantojen hankinta ja suojaus, Käännökset. Sen sijainti on Hollenstedt, Saksa.

 9. MEDOK GMBH

  Saksa

  MEDOK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yrityshallinnon ohjelmistot, Hallinnolliset ja taloudelliset palvelut - ulkoistaminen, Tietokantojen hankinta ja suojaus, Käännökset, Yrityshallinnon ohjelmistot, Hallinnolliset ja taloudelliset palvelut - ulkoistaminen, Tietokantojen hankinta ja suojaus, Käännökset. Sen sijainti on Erlangen, Saksa.

 10. ROLF PITZEN

  Saksa

  ROLF PITZEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperi - jalostuskoneet, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Sidonta - koneet ja laitteet, Koneenrakennus - tilaustyöt, Paperi - jalostuskoneet, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Sidonta - koneet ja laitteet, Koneenrakennus - tilaustyöt. Sen sijainti on Dümpelfeld, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen