• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt

Tulokset hakusanalle

Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt - Tuonti ja vienti

 1. TROYER SPA - AG

  Italia

  Verified by europages badge

  TROYER's clientèle can count on the company's long experience in the construction, supply, installation and maintenance of every type of hydroelectric system. This company handles mechanical construction and electromechanical repair, with design and advice that is guaranteed. Troyer manages all turbine types (PELTON, FRANCIS, KAPLAN), both from an electromechanical and an hydraulic point of view, checks their perfect working order and certifies that they are used according to the standards.

 2. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

  Saksa

  Verified by europages badge

  ystral is a fast growing, owner-managed company in the mechanical and plant engineering industry. We focus on the construction of individualised mixing machines, dispersing machines and powder wetting machines as well as special mixing plants, dispersing plants and powder wetting plants for liquid mechanical process engineering. In addition, our process technologies also include emulsifying and homogenizing. Our headquarter is located in Ballrechten-Dottingen, Germany. We are a medium-sized company with over 270 employees and subsidiaries in China, India and Singapore as well as numerous representatives worldwide. We constantly develop the know-how of our employees as well as our technologies in line with your requirements and thus meet our own high standards: ystral - 110% MIXING SOLUTIONS. Whether for the production of chemical products, the food industry, cosmetics, pharmaceuticals or coatings and inks. With ystral machines and plants you minimize your process times, reduce the use of raw materials and often also improve the quality of your products. With our extensive knowledge and many years of experience in process and application technology, we develop specific, customer-oriented solutions for you across all industries. Together with you, we develop implementations for your individual applications that provide you with immediately achievable and quantifiable added value. We will accompany you through all process steps with our drive and full commitment.

 3. FLAIG MAGNETSYSTEME GMBH & CO.KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  Green magnets for modern industry Located in the beautiful Black Forest, our professionals offer you the best advice from the leading manufacturer of permanent and electro permanent magnet systems. In addition to a wide range of standard products such as the FX series in the field of lifting magnets and the FXL series in magnetic clamping technology, we offer a wide range of magnetic auxiliary clamping and lifting equipment and manufacture customized solutions in quantities of one or as OEM for your needs.

 4. CLICKTOUCH

  Belgia

  Verified by europages badge

  ClickTouch on johtava yritys, joka on erikoistunut ihmisen ja koneen välisten liittymien (HMI) kehittämiseen ja valmistukseen; edistyneet kosketusnäytöt, kalvokytkimet ja teollisuuden ohjauspaneelit. Yritys tarjoaa innovatiivisia, asiakaslähtöisiä ratkaisuja eri aloille, kuten maatalous, elektroniikka, lääketiede ja teollisuusmarkkinat. ClickTouch tunnetaan korkealaatuisista tuotteistaan, jotka ovat sekä teknisesti edistyneitä että käyttäjäystävällisiä, ja se pyrkii vastaamaan asiakkaidensa erityistarpeisiin räätälöinnin ja luotettavan teknologian avulla. ClickTouchin pääasialliset toiminnot sisältävät: 1. Suunnittelu ja kehitys: Asiakaskohtaisten kosketusratkaisujen ja ohjauspaneelien luominen, jotka täyttävät asiakkaiden erityiset vaatimukset. 2. Valmistus: Kestävien ja luotettavien tuotteiden valmistus edistyksellisiä valmistustekniikoita ja korkealaatuisia materiaaleja käyttäen. 3. Innovaatio: Jatkuva panostus tutkimukseen ja kehitykseen varmistaakseen, että tuotteet pysyvät markkinoiden kärjessä ja täyttävät uusimmat teknologiset standardit. 4. Asiakaslähtöisyys: Tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa heidän tarpeidensa ymmärtämiseksi ja odotuksia ylittävien ratkaisujen tarjoamiseksi.

 5. STIL ELEKTRONIK

  Turkki

  Verified by europages badge

  STIL ELEKTRONIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Silkkipainanta muoville ja PVC -lle, Elektroniikkakomponentit, Ohjauskytkimet - sähkö, Litteät paneelinäytöt, Plastic products for the electrical industry, sähköpiano, kosketusnäyttö, Membrane keypad, Upokkaat kelalla. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. VERCO ELECTRO COMPONENTS

  Belgia

  Verified by europages badge

  VERCO ELECTRO COMPONENTS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tarkkailu- ja valvontalaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Induktiiviset anturit, Katkaisimet, Vastukset, Releet, Kaapelikanavat, Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt, Elektroniikkakomponentit, Sähkö- ja elektroniikkakomponentit, Nema connectors. Sen sijainti on Chaumont-Gistoux, Belgia.

 2. SOLID SEMECS B.V.

  Hollanti

  Verified by europages badge

  SOLID SEMECS B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit, piirilevyjen suunnittelu, elektroniikkakomponenttien asennus, sähkökomponentit moottoriajoneuvoja varten, autojen elektroniset ja sähkökomponentit, Elektroniikka-asennus, teollisuuselektroniikan komponentit, painettujen piirilevyjen valmistus, autoteollisuuden elektronisten osien kokoaminen. Sen sijainti on Uden, Hollanti.

 3. CIRCUITFAB

  Ranska

  Verified by europages badge

  CIRCUITFAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elektroniset piirikortit, Painetut piirilevyt, Elektroniset piirikortit, Painetut piirilevyt, Piirilevyprototyyppi, sähköisten korttien kokoaminen. Sen sijainti on Savigny Le Sec, Ranska.

 4. CME CONTROL MOTION ELECTRONICS GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  CME CONTROL MOTION ELECTRONICS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Sen sijainti on Dortmund, Saksa.

 5. DESK ELEKTRONIK SYSTEM KOMPONENTEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  DESK ELEKTRONIK SYSTEM KOMPONENTEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Sen sijainti on Eppertshausen, Saksa.

 1. BLINZINGER-ELEKTRONIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  BLINZINGER-ELEKTRONIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Sen sijainti on Sindringen, Saksa.

 2. PARATUS ELECTRONIC GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  PARATUS ELECTRONIC GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Sen sijainti on Flintbek, Saksa.

 1. SYMPH ELECTRONICS

  Romania

  Verified by europages badge

  SYMPH ELECTRONICS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elektroniikkakomponentit, piirilevyt, PCB, piirilevyjen suunnittelu, sähköosien kokoaminen, Piirilevyjen kokoaminen, PCB repair, PCB rework, PCB Layout design. Sen sijainti on Timisoara, Romania.

 2. WIDE RANGE SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  WIDE RANGE SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkömekaaniset komponentit, manufacture of labellers, sähkökeskukset, rewinders/winders for adhesive labels on reels, micro-processor controlled units, design of electronic apparatus, resellers of electronic products. Sen sijainti on Cusago, Italia.

 3. SES KLAUS SCHMIDT GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SES KLAUS SCHMIDT GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Sen sijainti on Solingen, Saksa.

 4. EL.DI. ELETTRONICA DIGITALE SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  EL.DI. ELETTRONICA DIGITALE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla digitaaliset mittarit sähkö- ja elektroniikkamittauksia varten, Digital precision potentiometers, välityslaitteiden katkaisimet, led-näytöt, teollisuuselektroniikka, digitaaliset näytöt, sähkölaitteet, teollisuuden sähkötekniset tuotteet ja laitteet, elektroniset materiaalit ja komponentit. Sen sijainti on Corte Franca, Italia.

 5. EUROQUARTZ LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  EUROQUARTZ LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kvartsikiteet ja resonaattorit, Kvartsikiteet ja resonaattorit, oskillaattorit, Military Clock Oscillators, TCXOs, OCXOs, VCXOs, Crystal Filters, Clock Oscillators. Sen sijainti on Crewkerne, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. ICEL SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  ICEL SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkölaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kondensaattorit, Aktiiviset sähkökomponentit, Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt, piirilevyjen kiinteät kondensaattorit, ac and motor-run capacitors, elektroniset kaistakondensaattorit, Kondensaattorit, interference suppressors, viritinkompensaattorit. Sen sijainti on Castellanza, Italia.

 7. REGENSTEIN ELECTRONIC GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  REGENSTEIN ELECTRONIC GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Sen sijainti on Syke, Saksa.

 8. HAUFE GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  HAUFE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Sen sijainti on Usingen, Saksa.

 1. FRIZLEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  FRIZLEN GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Sen sijainti on Murr, Saksa.

 2. MODULI ELETTRONICI E COMPONENTI

  Italia

  Verified by europages badge

  MODULI ELETTRONICI E COMPONENTI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elektroniikkaosa, sähkölaitteet, sähköenergian analysoijat, elektroniikan komponenttien kokoonpano. Sen sijainti on Bologna, Italia.

 3. MELATRONIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MELATRONIK GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Sen sijainti on Unterschleißheim, Saksa.

 4. LNAFIN PIIRILEVY JA ELEKTRONIIKKA

  Suomi

  LNAFIN Oy: n tuotteita ovat: piiirilevy, piirilevysuunnittelu, ja elektroniikka-suunnittelu yleisemminkin. Yli 20-v kokemus tuottaa asiakkaalle onnistuneen lopputuloksen edullisesti. Tarjoamme avaimet-käteen elektroniikkasuunnittelun tai nykyaikaistamme vanhan THT elektroniikan pintaliitoskomponenteille. Tarvittaessa miniatyrisoimme järjestelmänne, koko ei ole meille ongelma vaan mahdollisuus. Mikäli haluatte viemme laitteenne ASIC integroiduksi piiriksi yli 14 IC: n kokemuksella. Hallitsemme myös erilaiset mikroaalto jopa millimetriaalto-alueen liittimet ja liitynnät. Tuemme asiakkaitamme protosarjoin ja edullisin komponenttitoimituksin. Hallitsemme ainakin seuraavien CAD työkalujen käytön: MentorGraphics mm. PADS, cadence, Linux, Windows, skriptit, kuvankäsittely, spice ja eldo simulaatiot, HP ads, Microwave Office, VEE, microwave measurements. Meiltä oikeasti kannattaa kysyä tarjous! Ulkoista vaikkapa piirilevysuunnittelu ja keskity tuottavampaan työhön!

 5. MEKOPRINT

  Tanska

  MEKOPRINT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hmi-käyttöliittymäoperaattori. Sen sijainti on Støvring, Tanska.

 6. C. GUTZWILLER (SLOAN AG)

  Saksa

  C. GUTZWILLER (SLOAN AG), on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Sen sijainti on Weil Am Rhein, Saksa.

 7. KINGBRIGHT ELECTRONIC EUROPE GMBH

  Saksa

  KINGBRIGHT ELECTRONIC EUROPE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Sen sijainti on Issum, Saksa.

 8. REBOUND ELECTRONICS GMBH

  Saksa

  REBOUND ELECTRONICS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Sen sijainti on Mönchengladbach, Saksa.

 9. QUAD INDUSTRIES

  Belgia

  QUAD INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kojelaudat, sähköisten korttien kokoaminen, sähkötekniset rakennelmat, Kalvokytkimet. Sen sijainti on St.-Niklaas, Belgia.

 10. HARTMANN & KÖNIG STROMZUFÜHRUNGS-AG

  Saksa

  HARTMANN & KÖNIG STROMZUFÜHRUNGS-AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Sen sijainti on Graben-Neudorf, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

4 565 Yritykset