• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • patjat ja täytteet - koneet

Tulokset hakusanalle

Patjat ja täytteet - koneet - Tuonti ja vienti

 1. IVO IR KO, UAB

  Liettua

  Verified by europages badge

  IVO IR KO, UAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Patjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kirjonta, Patjat ja täytteet - koneet, patjat mittojen mukaan, patjojen valmistus, laajennettavat patjat, Hotel mattress supplier, Rolled mattresses manufacturer, Children mattresses producer, Natural mattresses producer. Sen sijainti on Mostiskes, Liettua.

 2. KLEEMA POLSTEREIBEDARF

  Saksa

  KLEEMA POLSTEREIBEDARF, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Patjat ja täytteet - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ilmakompressorit, ilmanpainetikkauskone, niittipatruunat, vetoketjut. Sen sijainti on Schmelz, Saksa.

 3. ELEKTROTEKS MATTRESS MACHINERY

  Turkki

  ELEKTROTEKS MATTRESS MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Patjat ja täytteet - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla patjantekokoneet, patjojen reunustuskoneet, pätjojen päällystyslaitteet, patjanpakkauskone. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 4. BELABEDDING

  Valko-Venäjä

  BELABEDDING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Patjat ja täytteet - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla polyuretanityynyt, lateksipatjat, asentotyynyt, Patjanpäälliset. Sen sijainti on Novaya Gozha, Valko-Venäjä.

 5. OPTRON TEXTILE MACHINERY

  Espanja

  OPTRON TEXTILE MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Patjat ja täytteet - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla saumauskoneet. Sen sijainti on Alfarrasí, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. RAM ELETTRONICA S.P.A.

  Italia

  RAM ELETTRONICA S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Patjat ja täytteet - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaahtomuovin leikkauskoneet, solupolyuretaani. Sen sijainti on San Cesario Sul Panaro, Italia.

 2. ÖZBIRLIK MAKINA

  Turkki

  ÖZBIRLIK MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. NEWTECH YATAK MAKINALARI

  Turkki

  NEWTECH YATAK MAKINALARI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

 4. AE KAPITONE

  Turkki

  AE KAPITONE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Patjat ja täytteet - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla patjantekokoneet, pehmustus kolmansien osapuolten laskuun, matelasse. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 5. DAHMEN TEXTILMASCHINEN GMBH

  Saksa

  DAHMEN TEXTILMASCHINEN GMBH, joka toimii toimialalla Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on Moenchengladbach, Saksa.

 1. EMPEROR YATAKLARI MOB TEKS TUR SAN VE TICA LTD

  Turkki

  EMPEROR YATAKLARI MOB TEKS TUR SAN VE TICA LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Patjat ja täytteet - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hotellisängyt, jousipatjat. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 2. CAVALLINI VITO

  Italia

  CAVALLINI VITO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korjaukset - kulutustarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden, Patjat ja täytteet - koneet, Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden, Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on Putignano, Italia.

 1. BRAMAC S.R.L.

  Italia

  BRAMAC S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Nahat ja vuodat - teollisuuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet, Patjat ja täytteet - koneet, Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet, Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on Trani, Italia.

 2. S.I.L.A.C. S.R.L.

  Italia

  S.I.L.A.C. S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Patjat ja täytteet - koneet, kenkätehtaiden ja suuutarien ompelukoneet, Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on Livorno, Italia.

 3. AGOSTONI S.R.L.

  Italia

  AGOSTONI S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Korjaukset - kulutustarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ompelukoneet, kotitalouden, Patjat ja täytteet - koneet, Ompelukoneet, kotitalouden, Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on Seregno, Italia.

 4. ENNEREV MATERASSI S.P.A.

  Italia

  ENNEREV MATERASSI S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vuoteet, sängyt ja patjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Patjat ja täytteet - koneet, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on Volpago Del Montello, Italia.

 5. TOMASI RENATO

  Italia

  TOMASI RENATO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Korjaukset - kulutustarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Patjat ja täytteet - koneet, Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden, Patjat ja täytteet - koneet, Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden. Sen sijainti on Gallarate, Italia.

 6. SANY TRADING CO.,LTD.

  Kiina

  SANY TRADING CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Patjat ja täytteet - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla polyuretaanivaahdon ruiskutus. Sen sijainti on Dongguan, Kiina.

 7. TECNO 5 S.R.L.

  Italia

  TECNO 5 S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Korjaukset - kulutustarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Patjat ja täytteet - koneet, Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden, Patjat ja täytteet - koneet, Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden. Sen sijainti on Prato, Italia.

 8. M.G.A. DI PEZZOTTA MARCELLO

  Italia

  M.G.A. DI PEZZOTTA MARCELLO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korjaukset - kulutustarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden, Patjat ja täytteet - koneet, Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden, Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on San Salvo, Italia.

 1. MANCINI S.R.L.

  Italia

  MANCINI S.R.L., joka toimii toimialalla Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Patjat ja täytteet - koneet, ompelukoneet, Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on San Benedetto Del Tronto, Italia.

 2. S.E.C.A.M. S.R.L.

  Italia

  S.E.C.A.M. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Patjat ja täytteet - koneet, Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on Rho, Italia.

 3. MASSA GENNARO

  Italia

  MASSA GENNARO, joka toimii toimialalla Korjaukset - kulutustarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden, Patjat ja täytteet - koneet, Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden, Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on San Valentino Torio, Italia.

 4. MONARI S.A.S.

  Italia

  MONARI S.A.S., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Korjaukset - kulutustarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Patjat ja täytteet - koneet, Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden, Patjat ja täytteet - koneet, Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden. Sen sijainti on Bologna, Italia.

 5. CIUCANI MOCASSINO MACHINERY S.R.L.

  Italia

  CIUCANI MOCASSINO MACHINERY S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Patjat ja täytteet - koneet, diojen kehystämiskoneet, Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on Fermo, Italia.

 6. RIM SERVICE VERONA

  Italia

  RIM SERVICE VERONA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Patjat ja täytteet - koneet, Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on Veronella, Italia.

 7. VIPEL

  Italia

  VIPEL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Patjat ja täytteet - koneet, Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on Montecchio Maggiore, Italia.

 8. C.M.C.I.SRL

  Italia

  C.M.C.I.SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Patjat ja täytteet - koneet, kenkätehtaiden ja suuutarien ompelukoneet, Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on Fermo, Italia.

 9. HENGYE MACHINERY FACTORY

  Kiina

  HENGYE MACHINERY FACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on Dongguan,, Kiina.

 10. CT - CONTINENTAL TICKING GMBH

  Saksa

  CT - CONTINENTAL TICKING GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Patjat ja täytteet - koneet, Patjat ja täytteet - koneet. Sen sijainti on Kevelaer, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen