• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • perävaunut- säiliö-

Tulokset hakusanalle

Perävaunut- säiliö- - Tuonti ja vienti

 1. LONGO EUROSERVICE

  Italia

  Verified by europages badge

  LONGO EUROSERVICE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teollisuusajoneuvot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perävaunut, säiliö-, perävaunullinen kuorma-auto, special excavators, Perävaunut, säiliö-, vacuum truck, industrial dust aspirators, vehicles for chemical baths, self-discharging vacuum trucks, self-discharging ADR trucks. Sen sijainti on Conversano, Italia.

 2. M.A.C. S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  M.A.C. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallityöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säiliöt, metalliset, Perävaunut, säiliö-, säiliöperävaunut, lifting jacks, tavaroiden kuljetusperävaunut, Säiliöt, metalliset, laser cutting, säiliöt nestemäisiä öljytuotteita varten, Perävaunut, säiliö-. Sen sijainti on Jesi, Italia.

 3. COMPOZZI

  Ukraina

  COMPOZZI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Visable supports the Ukrainian companies, säiliöt muoviaineesta, säiliöt komposiittimateriaalista, komposiittiputket, Visable supports the Ukrainian companies. Sen sijainti on Kharkov, Ukraina.

 4. LENKOMTECH

  Venäjä

  LENKOMTECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalouskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perävaunut, säiliö-, Maatalouskoneet ja -lisälaitteet, Maanparannuskoneet ja -laitteet, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Perävaunut, säiliö-, Maatalouskoneet ja -lisälaitteet, Maanparannuskoneet ja -laitteet, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Penza, Venäjä.

 5. MAS TRAILER TANKER

  Turkki

  MAS TRAILER TANKER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla traileri, hiilivetysäiliöt. Sen sijainti on Konya, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MEZGIT PTO HIDROLIK POMPA VE YEDEK PARCA SAN TIC LTD STI

  Turkki

  MEZGIT PTO HIDROLIK POMPA VE YEDEK PARCA SAN TIC LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pumput, hydrauli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perävaunut, säiliö-, Perävaunut, säiliö-. Sen sijainti on Kemalpaşa, Turkki.

 2. VERTRA TRAILER

  Turkki

  VERTRA TRAILER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nivelletyt ajoneuvot ja puoliperävaunut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perävaunut, säiliö-, Perävaunut ja kippilavat, teollisuuden, puoliperävaunut, Perävaunut, säiliö-, Perävaunut ja kippilavat, teollisuuden, maatalousperävaunut. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 3. TECIMER LTD

  Turkki

  TECIMER LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla juomavesisäiliö, vedenpuhdistamot. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 4. VUR-MAK VURUSKAN MAK SAN TIC A.S.

  Turkki

  VUR-MAK VURUSKAN MAK SAN TIC A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonin valmistus -koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perävaunut, säiliö-, betoniasemat, Perävaunut, säiliö-, siirrettävät betoniasemat, betonimyllyn kaavinvarret. Sen sijainti on Mersin, Turkki.

 5. NPF MIDAS LTD.

  Ukraina

  NPF MIDAS LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perävaunut, säiliö-, Visable supports the Ukrainian companies, Perävaunut, säiliö-, vetoautot, Säiliönvalmistus, säiliökuorma-autot, Visable supports the Ukrainian companies. Sen sijainti on Kharkov, Ukraina.

 1. SF YILDIZ

  Turkki

  SF YILDIZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 2. LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE

  Tunisia

  LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuusajoneuvojen lavat, Perävaunut, säiliö-, Ajoneuvojen kuljetusvaunut, Puoliperävaunut, teollisuuden, Teollisuusajoneuvojen lavat, Perävaunut, säiliö-, Ajoneuvojen kuljetusvaunut, Puoliperävaunut, teollisuuden. Sen sijainti on BEN AROUS, Tunisia.

 1. O.ME.P.S. SILOTRAILERS

  Italia

  O.ME.P.S. SILOTRAILERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lavat. Sen sijainti on Battipaglia, Italia.

 2. ALTINORDU PAZARLAMA ITHALAT IHRACAT LTD. STI.

  Turkki

  ALTINORDU PAZARLAMA ITHALAT IHRACAT LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vaarallisten aineiden kuljetus, puoliperävaunujen alustat. Sen sijainti on Kazan/ Ankara, Turkki.

 3. GEBROEDERS CLAEYS EN ZONEN

  Belgia

  GEBROEDERS CLAEYS EN ZONEN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perävaunut, säiliö-, maanrakennuskoneet, perävaunut eläinten kuljetusta varten, Perävaunut, säiliö-, siiloperävaunut. Sen sijainti on Maldegem, Belgia.

 4. RIANDROS TRANS LTD

  Kreikka

  RIANDROS TRANS LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Sen sijainti on Eleysina, Kreikka.

 5. LAMBRECHT NV

  Belgia

  LAMBRECHT NV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korinvalmistus - kuorma-autot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perävaunut ja kippilavat, teollisuuden, Perävaunut, teollisuuden, Perävaunut, säiliö-, Puoliperävaunut, teollisuuden, Perävaunut ja kippilavat, teollisuuden, Perävaunut, teollisuuden, Perävaunut, säiliö-, Puoliperävaunut, teollisuuden. Sen sijainti on Kortemark, Belgia.

 6. GILIGROUP

  Espanja

  GILIGROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalouskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perävaunut, säiliö-, Maatalous - koneet ja laitteet, Perävaunut, säiliö-, maataloudessa ja teollisuudessa käytettävät laitteet, Maatalous - koneet ja laitteet, Karjankasvatustilat. Sen sijainti on Montgai, Espanja.

 7. RELAX TECHNO FAB

  Intia

  RELAX TECHNO FAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljysäiliöt. Sen sijainti on Vadodara / Gujarat, Intia.

 8. KNYNS

  Turkki

  KNYNS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hiilivetysäiliöt, käytetty traileri, kippiautot jätteiden kuljetukseen, perävaunut konttien kuljetusta varten. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 1. SOYDEMIR POLYESTER OTM. MAK. SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkki

  SOYDEMIR POLYESTER OTM. MAK. SAN. TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polyesteri. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raskaiden ajoneuvojen hinaus ja korjaus, Perävaunut, säiliö-, Raskaiden ajoneuvojen hinaus ja korjaus, Autot, maasto-, Perävaunut, säiliö-. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 2. BESA ENDUSTRI OTOMOTIV

  Turkki

  BESA ENDUSTRI OTOMOTIV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lehtijouset. Sen sijainti on Karatay, Turkki.

 3. ŞAHIN TANKER VE NAKLIYAT SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turkki

  ŞAHIN TANKER VE NAKLIYAT SAN. TIC. LTD. ŞTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 4. SECSANTREYLER

  Turkki

  SECSANTREYLER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Sen sijainti on Mersin, Turkki.

 5. TDRMOTO

  Kiina

  TDRMOTO, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Sen sijainti on Jinhua, Kiina.

 6. EXPOTRAILERS

  Turkki

  EXPOTRAILERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 7. OYMAK MAKINA KIMYA ENDÜSTRI

  Turkki

  OYMAK MAKINA KIMYA ENDÜSTRI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla traileri. Sen sijainti on Hatay, Turkki.

 8. TÖKE TRAILER

  Turkki

  TÖKE TRAILER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säiliöautot, metallisäiliöt, säiliöautot, Säiliöautot. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 9. TUERK GROUP

  Turkki

  TUERK GROUP, on Jakelija, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 10. BEŞKA WATER DIESEL FIRE ENGINE TANKS SYSTEMS INDUSTRY

  Turkki

  BEŞKA WATER DIESEL FIRE ENGINE TANKS SYSTEMS INDUSTRY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut, säiliö-. Sen sijainti on Merkez/yozgat, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen