• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • pesukoneet ja kuivauslingot- teolliset

Tulokset hakusanalle

Pesukoneet ja kuivauslingot- teolliset - Tuonti ja vienti

 1. MA PETITE LAVERIE SARL INNOPRESS

  Ranska

  Verified by europages badge

  We have developed an innovative service which will allow you to ensure the loyalty of all your customers by creating your own laundry kiosk under the moniker "Ma Petite Laverie" which meets all the needs of your clientèle. We have designed this kiosk to be fast, practical, and secure. We take care of everything: you will receive your turnkey kiosk, ready for your very first machine to be out into operation. With "Ma Petite Laverie", you can generate extra income, 24/7, with quick cash flow: with just 2 cycles per day on each machine, you can get a return on your investment in just 5 years. Furthermore, unlike other companies, your income will not be affected by health or social crises, and you will not have any rent or charges to pay, thanks to the autonomous operating principle of the "Ma Petite Laverie" kiosk. Feel free to contact us for further details!

 2. G.B.M. ELETTROCHIMICA SRL

  Italia

  G.B.M. ELETTROCHIMICA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistusaineet ja saippuat - ammattikäyttöön, Puhdistusaineet ja saippuat - ammattikäyttöön. Sen sijainti on Savignano sul Rubicone, Italia.

 3. TAHA TEKNIK INDUSTRIAL WASHING MACHINE PRODUCER

  Turkki

  TAHA TEKNIK INDUSTRIAL WASHING MACHINE PRODUCER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistuskoneet, teollisuuden, Suurpainepuhdistuskoneet, tarvikkeet ja varaosat, Puhdistuskoneet, teollisuuden, Suurpainepuhdistuskoneet, tyhjiöpumppujen huolto. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 4. VALE GROUP END.LTD.STI

  Turkki

  VALE GROUP END.LTD.STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 5. LA HIGIÉNICA LAVANDERÍA SL

  Espanja

  LA HIGIÉNICA LAVANDERÍA SL, joka toimii toimialalla Pesulapalvelut - teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, liinavaatteiden vuokraus yhteisöille, pöytä- ja ruokaliinojen vuokraus ravintoloille, liinavaatteiden vuokraus ja pesu yhteisöjä varten. Sen sijainti on Mejorada Del Campo-Madrid, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ROTAJET SYSTEMS LTD.

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ROTAJET SYSTEMS LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla säiliöiden pesu, metalliosien pesu. Sen sijainti on Wakefield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. AGA C.O.M. SRL

  Italia

  AGA C.O.M. SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on Massa, Italia.

 3. MARINE LAUNDRY SOLUTIONS GMBH

  Saksa

  MARINE LAUNDRY SOLUTIONS GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pesukoneiden varaosat, pesulapalvelut - teollisuuden, pesukoneet, pesimet. Sen sijainti on Bremen, Saksa.

 4. ESKENS

  Belgia

  ESKENS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seulontalaitteet. Sen sijainti on Mechelen, Belgia.

 5. GÖSSLING TEXTILPFLEGETECHNIK, INHABER: PHILIPP SCHILLING

  Saksa

  GÖSSLING TEXTILPFLEGETECHNIK, INHABER: PHILIPP SCHILLING, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pyykinpesulaitteet ja -koneet, pesulatarvikkeet, pesuloiden ja värjäämöjen höyrykattilat, teollisuuspesula ravintola-alaa varten. Sen sijainti on Sonnenstein, Saksa.

 1. REPASS EXPRESS

  Luxemburg

  REPASS EXPRESS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pesu ja silitys, kemiallinen pesupalvelu. Sen sijainti on Luxembourg, Luxemburg.

 2. LDL EQUIPMENT

  Belgia

  LDL EQUIPMENT, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytystornit, silityslaudat, Jäähdytystornit. Sen sijainti on Deinze, Belgia.

 1. TOLKAR-SMARTEX

  Turkki

  TOLKAR-SMARTEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuuden pyykinpesukoneet, pesulalaitteet, Laitteet teollisuuspesuloihin. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 2. SASSARO

  Ranska

  SASSARO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliötyöt, pesimien valmistus, pesutunnelit, Kuumavesisäiliötyöt. Sen sijainti on Surgères, Ranska.

 3. KRISTAL ENDUSTRIYEL MUTFAK ÇAMAS.MAK.PAZ.SAN.VE TIC.A.S.

  Turkki

  KRISTAL ENDUSTRIYEL MUTFAK ÇAMAS.MAK.PAZ.SAN.VE TIC.A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pyykinpesukoneet, teollisuuskeittiöt, teolliset astianpesukoneet, teollisuuden lämpöuunit maalien kuivausta varten. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 4. ROBOT COUPE SNC

  Ranska

  ROBOT COUPE SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, kuorimaveitset, kuorimiskoneet yhteisöjä varten, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on Vincennes, Ranska.

 5. ECOADIGE

  Italia

  ECOADIGE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kotitalouskoneet - suuret. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivausrummut, kotitalouden, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, kuivauslaitteet kaupalliseen käyttöön, kuivausrumpu, Kuivausrummut, kotitalouden, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on Mori, Italia.

 6. HAYIKAMA MAKINE

  Turkki

  HAYIKAMA MAKINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 7. WÄSCHEREITECHNIK ANTON INH. ULRICH ANTON

  Saksa

  WÄSCHEREITECHNIK ANTON INH. ULRICH ANTON, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on Forst, Saksa.

 8. JENSEN ÖSTERREICH GMBH

  Itävalta

  JENSEN ÖSTERREICH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on Schwechat, Itävalta.

 1. PATRICK STRICKERSCHMIDT

  Saksa

  PATRICK STRICKERSCHMIDT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on Oberhausen, Saksa.

 2. ELEKTRO LORITZ GMBH

  Saksa

  ELEKTRO LORITZ GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on Immenstadt, Saksa.

 3. HEINZ BESSER WÄSCHEREIMASCHINEN INH. CHRISTIAN BESSER

  Saksa

  HEINZ BESSER WÄSCHEREIMASCHINEN INH. CHRISTIAN BESSER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on Essen, Saksa.

 4. LS LAUNDRY SPECIALIST GMBH & CO. KG

  Saksa

  LS LAUNDRY SPECIALIST GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on St. Wendel, Saksa.

 5. WSP SYSTEMS GMBH

  Saksa

  WSP SYSTEMS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on Hildesheim, Saksa.

 6. INSEL GGMBH

  Saksa

  INSEL GGMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on Sankt Augustin, Saksa.

 7. HEBETEC WÄSCHEREITECHNIK UND SERVICE GMBH

  Saksa

  HEBETEC WÄSCHEREITECHNIK UND SERVICE GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on Gerstetten, Saksa.

 8. SPEZIMA GMBH

  Saksa

  SPEZIMA GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on Gerstungen, Saksa.

 9. B + P SERVICES SÀRL

  Sveitsi

  B + P SERVICES SÀRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset. Sen sijainti on Puidoux, Sveitsi.

 10. B. NAAKTGEBOREN B.V.

  Hollanti

  B. NAAKTGEBOREN B.V., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelujärjestelmät, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Nosto - ajoneuvojen, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Keinokastelujärjestelmät, Pesukoneet ja kuivauslingot, teolliset, Nosto - ajoneuvojen, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Tollebeek, Hollanti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen