• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • pesulaitteet elintarviketeollisuutta varten

Tulokset hakusanalle

Pesulaitteet elintarviketeollisuutta varten - Tuonti ja vienti

 1. SEROBA

  Ranska

  SEROBA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pesulaitteet elintarviketeollisuutta varten, levyjen leikkaus, ruostumaton teräs, Pesulaitteet elintarviketeollisuutta varten, Automatiikat. Sen sijainti on Perrex, Ranska.

 2. TEAM SERVICES

  Ranska

  TEAM SERVICES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pesulaitteet elintarviketeollisuutta varten. Sen sijainti on Aubervilliers, Ranska.

 3. SAMMA SERVICE

  Italia

  Verified by europages badge

  SAMMA SERVICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalouskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmien, vihannesten ja kalan pesulaitteet, hedelmien ja vihannesten käsittelykoneet, hedelmien ja vihannesten käsittelykoneet ja -laitteet, Hedelmien, vihannesten ja kalan pesulaitteet, koneet elintarviketeollisuutta varten, elintarviketeollisuuden nesteenpoistajat. Sen sijainti on Belpasso, Italia.

 4. PLUS FILM PLASTIC PACKAGING

  Turkki

  Verified by europages badge

  Welcome to PLUS FILM – your premier partner in food packaging innovation since 2020. As a leading manufacturer specializing in precision-crafted Polyethylene Food Stretch Film, we take pride in our advanced "Blown Film" production method. This technique, renowned for its excellence, enables us to seamlessly transform semi-finished products into superior final solutions. With a prominent industry presence in Turkey and Europe, our unwavering commitment to unparalleled quality sets us apart. This dedication is unmistakably reflected in the discernible difference when comparing our products. Explore our range: • Polyethylene Food Stretch Film: Tailored for food packaging, transportation, and warehousing, our products are crafted with precision to meet the highest standards. • Pallet Stretch Film: Customized for secure transportation, ensuring product integrity throughout the supply chain. • Aluminum Foil and Foam Plate: Elevate your kitchen experience with our versatile products, all manufactured with the same dedication to excellence. For further information or inquiries, remember that at PLUS FILM, we are not just innovators; we are manufacturers committed to delivering excellence through our distinguished Blown Film production method. Don't hesitate to reach out to us and witness the PLUS FILM difference in Polyethylene Food Stretch Film manufacturing and food packaging innovation.

 5. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Makkaran, lihan ja juuston painotarkasta siivutuksesta tarkkaan syöttöön ja pakkaukseen: Weber Maschinenbau on yksi johtavista siivutuskoneiden sekä tuoreiden tuotteiden automaatiolinjojen ja pakkauskoneiden järjestelmätoimittajista. Yhtiön keskeisenä tavoitteena on helpottaa asiakkaiden elämää erinomaisilla, yksilöllisillä ratkaisuilla ja antaa heille mahdollisuus käyttää järjestelmiä optimaalisesti koko elinkaaren ajan. Noin 1450 työntekijää 22 paikassa 18 maassa työskentelee Weber Maschinenbaussa tänä päivänä, ja heidän sitoutumisensa ja intohimonsa myötävaikuttaa Weber-konsernin yleiseen menestykseen joka päivä. Alusta alkaen yritys on ollut perheomistuksessa ja sitä johtaa nykyään toimitusjohtaja Tobias Weber, yrityksen perustajan Günther Weberin vanhin poika.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. UNICHIMICA SRL

  Italia

  UNICHIMICA SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kemia - perustuotteet ja johdannaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kemikaalit parkitusteollisuutta varten, kemikaalit tekstiiliteollisuutta varten, kemikaalit elintarviketeollisuutta varten, vedenpuhdistus- ja käsittelytuotteet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Torri Di Quartesolo, Italia.

 2. SERNET

  Espanja

  SERNET, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Siivousalan yritykset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla siivouspalveluyritykset, pesulaitteiden vuokraus, siivouspalvelut rakennuksia varten, toimistojen siivouspalvelut. Sen sijainti on Sant Just Desvern (barcelona), Espanja.