• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • pigmentit ja väriaineet- muut kuin elintarvike

Tulokset hakusanalle

Pigmentit ja väriaineet- muut kuin elintarvike - Tuonti ja vienti

 1. COLORPLASTICCHEMIE ALBERT SCHLEBERGER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Color Plastic Chemie Albert Schleberger GmbH has specialised in the development and manufacture of masterbatches and additives since 1968. We use a wide variety of plastic carriers (PS, ABS, SAN, PET, PE, PP, PC, TPU, and many more) to create colour solutions to provide our customers with the optimal solutions. We also offer on-site colour adjustment (Colour Mobile Service), which ensures that we can provide a smooth product adjustment. Our masterbatch product range also includes compounds, pigments, liquid dyes and special batches (effect pigments, Multify concentrates and combination batches). The varied range of additives includes: Anti-fog agents, UV protection, flame retardants, antistatic agents, antiblock agents, etc. Our solutions are successfully used in applications for the construction, automotive, electrical, cosmetics and food industry, as well as for medical technology and the general packaging industry.

 2. PURPURLAB GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  PURPURLAB GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Sen sijainti on Düren, Saksa.

 3. FRAKU KUNSTSTOFFE GMBH - MASTERBATCH & COMPOUND

  Saksa

  Verified by europages badge

  FRAKU KUNSTSTOFFE GMBH - MASTERBATCH & COMPOUND, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Sen sijainti on Obermichelbach, Saksa.

 4. COLTEC GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  COLTEC GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Sen sijainti on Besigheim, Saksa.

 5. VISA S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  VISA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit ja lakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Musteet, värien tuotanto, emulsion paints, maalitehdas, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, colouring pastes, maalit, Musteet. Sen sijainti on Gropello Cairoli, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. RAIMUND MÜLLER GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  RAIMUND MÜLLER GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Sen sijainti on Prisdorf, Saksa.

 2. STOOPEN & MEEÛS

  Belgia

  STOOPEN & MEEÛS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mineraalimaalit. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 3. DEIFEL GMBH & CO KG

  Saksa

  DEIFEL GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Sen sijainti on Schweinfurt, Saksa.

 4. FBW GMBH

  Saksa

  FBW GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Sen sijainti on Niederzier, Saksa.

 5. BAYKA COLOR FARBKONZENTRATE GMBH

  Saksa

  BAYKA COLOR FARBKONZENTRATE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Sen sijainti on Roth, Saksa.

 1. ZAVOD KRONAKRIL LLC

  Venäjä

  ZAVOD KRONAKRIL LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lisäaineet, väriaineet ja pigmentit - teollisuuden, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Ruosteenestopinnoitteet, Lisäaineet, väriaineet ja pigmentit - teollisuuden, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Ruosteenestopinnoitteet. Sen sijainti on Tutaev, Venäjä.

 2. FARBENWERKE WUNSIEDEL GMBH

  Saksa

  FARBENWERKE WUNSIEDEL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla värit, muovimateriaalien pigmentit. Sen sijainti on Wunsiedel, Saksa.

 1. BATCHWERK GMBH

  Saksa

  BATCHWERK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovirakeet, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, masterbatch muovimateriaaleille, lisäaineet muoveja varten, Muovirakeet, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Sen sijainti on Maintal, Saksa.

 2. TECHNIQUES CHIMIQUES NOUVELLES - TCN

  Ranska

  TECHNIQUES CHIMIQUES NOUVELLES - TCN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiillotusaineet. Sen sijainti on Malakoff, Ranska.

 3. KARL FINKE GMBH & CO. KG

  Saksa

  KARL FINKE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, muovimateriaalien pigmentit, masterbatch muovimateriaaleille, teollisuuden väriaineet ja pigmentit, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Sen sijainti on Wuppertal, Saksa.

 4. MK-CHEMICALS CHEMISCH-TECHNISCHE ERZEUGNISSE GMBH

  Saksa

  MK-CHEMICALS CHEMISCH-TECHNISCHE ERZEUGNISSE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Sen sijainti on Bockenem, Saksa.

 5. COLORANT GMBH

  Saksa

  COLORANT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit ja lakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, komposiittimateriaalit, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, teollisuuden väriaineet ja pigmentit, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Sen sijainti on Limburg, Saksa.

 6. SUN GRUP

  Turkki

  SUN GRUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muoviaineiden ruiskuvalu, tekstiililankojen ja -kuitujen viimeistely ja värjäys, lisäaineet, väriaineet ja pigmentit elintarvikekäyttöön. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 7. ALICHEM P. & C. S.R.L.

  Italia

  ALICHEM P. & C. S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla akryylihartsit, ptfe. Sen sijainti on Monza, Italia.

 8. COLUX GMBH

  Saksa

  COLUX GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Sen sijainti on Niederkirchen, Saksa.

 1. OMYA OY

  Suomi

  OMYA OY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - kemikaalit ja lääkkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Mineraalit, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Mineraalit, kalsiumkarbonaatti, dolomiitti. Sen sijainti on Helsinki, Suomi.

 2. PLASTEAM KUNSTSTOFF GMBH

  Saksa

  PLASTEAM KUNSTSTOFF GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu ja öljy - hyväksikäyttö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Lisäaineet, väriaineet ja pigmentit - teollisuuden, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Lisäaineet, väriaineet ja pigmentit - teollisuuden. Sen sijainti on Schwelm, Saksa.

 3. PROPOLIS SIGRID MEINERS EK

  Saksa

  PROPOLIS SIGRID MEINERS EK, on Jakelija, joka toimii toimialalla Metallit, jalo- ja erikois-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Maalit ja lakat, Puu, käsittelemätön, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Maalit ja lakat, Puu, käsittelemätön. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 4. AKEMI CHEMISCH TECHNISCHE SPEZIALFABRIK GMBH

  Saksa

  AKEMI CHEMISCH TECHNISCHE SPEZIALFABRIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liimat, liima-aineet ja applikaattorit, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Liimat, liima-aineet ja applikaattorit, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Sen sijainti on Nürnberg, Saksa.

 5. YIPIN PIGMENTS GMBH

  Saksa

  YIPIN PIGMENTS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Maalit ja lakat, Puu, käsittelemätön, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Maalit ja lakat, Puu, käsittelemätön. Sen sijainti on Hameln, Saksa.

 6. KALKDESIGN RALF KOCH

  Saksa

  KALKDESIGN RALF KOCH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kaasu ja öljy - hyväksikäyttö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Malmit, rautapitoiset ja ei-rautapitoiset, Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Malmit, rautapitoiset ja ei-rautapitoiset, Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Sen sijainti on Fürthen, Saksa.

 7. COVERPLAST AG

  Sveitsi

  COVERPLAST AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemianteollisuus - koneet ja laitteet, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Maalit ja lakat, Musteet, Kemianteollisuus - koneet ja laitteet, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Maalit ja lakat, Musteet. Sen sijainti on Goldach, Sveitsi.

 8. OSTENDORF GMBH

  Itävalta

  OSTENDORF GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kemianteollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Maalit ja lakat, Musteet, Puu, käsittelemätön, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Maalit ja lakat, Musteet, Puu, käsittelemätön. Sen sijainti on Leobersdorf, Itävalta.

 9. WECO POLYMER COLOR GMBH

  Saksa

  WECO POLYMER COLOR GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Maalit ja lakat, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Maalit ja lakat. Sen sijainti on Neustadt, Saksa.

 10. SOMAFACO

  Marokko

  SOMAFACO, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Meijerituotteet, Liha ja tuore siipikarjanliha, Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Meijerituotteet, Liha ja tuore siipikarjanliha. Sen sijainti on Casablanca, Marokko.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Pigmentit ja väriaineet- muut kuin elintarvike - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

580 Yritykset