• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • pinnat- muovi-

Tulokset hakusanalle

Pinnat- muovi- - Tuonti ja vienti

 1. RENOLIT HISPANIA S.A.

  Espanja

  Verified by europages badge

  RENOLIT HISPANIA S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - teollisuusraaka-aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovit - rakennusteollisuus, Lääketeollisuuden muovituotteet, Huonekaluteollisuuden muovituotteet, Muovipinnoitteet ja -laminaatit, pinnat, muovi-, plastic structures, Muovit - rakennusteollisuus, Plastic sheets, Lääketeollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on Villatuerta-Navarra, Espanja.

 2. PLASTIC EXTRUDERS LTD - PLASTEX

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PLASTIC EXTRUDERS LTD - PLASTEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovilattiapinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovipinnoitteet ja -laminaatit, Suojat, muovi-, Lattiapinnoitteet, muoviset, Muovipinnoitteet ja -laminaatit, pinnat, muovi-. Sen sijainti on Wickford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. SP SÜPER PLAST

  Turkki

  SP SÜPER PLAST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruiskutus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maataloustuoteteollisuuden muovituotteet, Muovien jalostus, pinnat, muovi-, Maataloustuoteteollisuuden muovituotteet, muovit - tuotanto ja työstö, Muovien jalostus. Sen sijainti on Manisa, Turkki.

 4. POLYTAN GMBH

  Saksa

  POLYTAN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Urheilupaikat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla urheilutilojen päällystystyöt, synteettinen yrtti, pinnat, muovi-. Sen sijainti on Burgheim, Saksa.

 5. LINVEA SRL

  Italia

  LINVEA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalit ja lakat, Maalit ja lakat, ohennusaineet, pinnat, muovi-. Sen sijainti on Casoria, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. BODO PLASTIK TEKNOLOJILERI A.Ş.

  Turkki

  BODO PLASTIK TEKNOLOJILERI A.Ş., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kromipinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pinnat, muovi-, kromigalvanointikäsittelyt. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 2. ATECNA ITALIA S.R.L.

  Italia

  ATECNA ITALIA S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Pinnoitteet, muovi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pinnat, muovi-, pvc-levyt. Sen sijainti on Melzo, Italia.

 3. LAVER PLAST DI MARCON & C. S.N.C.

  Italia

  LAVER PLAST DI MARCON & C. S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit ja lakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Emalit, Emalit, maalitehdas, värit - seinäverhoukset, pinnat, hengittävät ja homehtumattomat muovi-. Sen sijainti on Salgareda, Italia.

 4. SCHIMMELPILZE SCHADSTOFFE

  Saksa

  SCHIMMELPILZE SCHADSTOFFE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teollisuusasiantuntijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla homeenesto, pinnat, hengittävät ja homehtumattomat muovi-. Sen sijainti on Weinbach, Saksa.