• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • polystyreeni

Tulokset hakusanalle

Polystyreeni - Tuonti ja vienti

 1. PACKESTEROL 2000 - IMBALLI IN POLISTIROLO

  Italia

  Verified by europages badge

  PACKESTEROL 2000 - IMBALLI IN POLISTIROLO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakkausalan alihankkijat, polystyreenipakkaukset, Pakkausalan alihankkijat, pakkaukset kalaa varten, kodinkoneiden pakkaaminen, solupolystyreenikontit, pakkaukset, solupolystyreeni, sintrattu solupolystyreeni. Sen sijainti on Sant'angelo Di Piove Di Sacco, Italia.

 2. LITCHEMA, UAB

  Liettua

  Verified by europages badge

  LITCHEMA, UAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polymeerit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovirakeet, Tuonti ja vienti - kumi- ja muovituotteet, Muovit - teollisuusraaka-aineet, Polystyreeni, Muovit - pakkaukset, Polyetyleeni, Muovit - puolivalmistuotteet, Muovit - teollisuustuotteet, Muovirakeet. Sen sijainti on Kaunas, Liettua.

 3. BAGE PLASTICS GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  BAGE PLASTICS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Sen sijainti on St. Marien, Itävalta.

 4. INFINEX REPOLY GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  INFINEX REPOLY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovirakeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Polystyreeni, Plastic compounds, muovit, lisäaineet muoveja varten, Elastomer-modified polypropylene, Plastics processing, Contract filling of granulates, Contract granulation, Polyethylene regranulate. Sen sijainti on Gera, Saksa.

 5. DEVEP DI POZZI E. & C.

  Italia

  Verified by europages badge

  DEVEP DI POZZI E. & C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla levyt pakkausta varten, solupolystyreenilevyt, polystyreenipakkaukset, sintrattu solupolystyreeni. Sen sijainti on Brenna, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GLOBAL FRAMING SUPPLIES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  GLOBAL FRAMING SUPPLIES LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valokuvakehykset, akryylilevyt, MDF, julistekehykset, MDF Board, taulujen kehykset, Styrene, Framing Supplies, Strut Backs. Sen sijainti on West Bromwich, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. OBERTO PLAST SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  OBERTO PLAST SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - puolivalmistuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovit - hyötykäyttö ja kierrätys, Jätteiden käsittely ja kierrätys, polystyreeni, polypropylene sales, abs, Muovit - hyötykäyttö ja kierrätys, polycarbonate machining, pvc, Jätteiden käsittely ja kierrätys. Sen sijainti on Aglie', Italia.

 3. STS (SOCIETE DE TRANSFORMATION DE STYRENE)

  Ranska

  STS (SOCIETE DE TRANSFORMATION DE STYRENE), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suurtiheyspolystyreeni, kalaverkkojen kohot, polystyreenikohot, valu polystyreenistä. Sen sijainti on La Flocelliere, Ranska.

 4. POLIBOX

  Italia

  POLIBOX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla solupolystyreeni, pakkaukset paisutetutsta polystyreenistä, täytelastut. Sen sijainti on Nove, Italia.

 5. ZENTRAPLAST KUNSTSTOFFRECYCLING GMBH

  Itävalta

  ZENTRAPLAST KUNSTSTOFFRECYCLING GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Sen sijainti on Langenstein, Itävalta.

 1. CARAMONT GMBH & CO. KG

  Saksa

  CARAMONT GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Sen sijainti on Haan, Saksa.

 2. MGG POLYMERS GMBH

  Itävalta

  MGG POLYMERS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - hyötykäyttö ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Polystyreeni, Polystyreeni, jätteiden kierrätys, muovinvalmistus. Sen sijainti on Kematen, Itävalta.

 1. COPIM SNC

  Italia

  COPIM SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkausmateriaalit - paperi ja pahvi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Polystyreeni, pakkaukset, polystyreenipakkaukset, Polystyreeni, solupolystyreeni. Sen sijainti on Cesano Maderno, Italia.

 2. BÖSEL PLASTIC MANAGEMENT GMBH

  Saksa

  BÖSEL PLASTIC MANAGEMENT GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Sen sijainti on Bösel, Saksa.

 3. POWER PACK SRL

  Italia

  POWER PACK SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - teollisuusraaka-aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla solupolystyreeni, oma tuotanto, materiaalit pakkausta varten, polystyreeni. Sen sijainti on Taino, Italia.

 4. TORWELL TECHNOLOGIES CO.,LIMITED

  Kiina

  TORWELL TECHNOLOGIES CO.,LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 5. P.E.F DI PERGAMO GIUSEPPE

  Italia

  P.E.F DI PERGAMO GIUSEPPE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Sen sijainti on Mercato San Severino, Italia.

 6. MEDPYC S.A

  Tunisia

  MEDPYC S.A, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakkaussolumuovi. Sen sijainti on Kairouan, Tunisia.

 7. SCAIPLEX ROMA SRL

  Italia

  SCAIPLEX ROMA SRL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla SÄHKÖLAITTEET. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovit - puolivalmistuotteet, putkitarvikkeet, polystyreeni, Muovit - puolivalmistuotteet, polykarbonaatin työstö. Sen sijainti on Roma, Italia.

 8. POLIMATRIX S.A.S.

  Italia

  POLIMATRIX S.A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla näyttämösisustus, polystyreeniset kehykset. Sen sijainti on Carinaro, Italia.

 1. TAHBIB PLASTIC COMPANY

  Saudi-Arabia

  TAHBIB PLASTIC COMPANY, on Jakelija, joka toimii toimialalla Polymeerit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakkaus, polypropyleeni, polyetyleeeni, polystyreeni. Sen sijainti on Riyadh, Saudi-Arabia.

 2. BALTIC KUNSTSTOFF HANDELS GMBH

  Saksa

  BALTIC KUNSTSTOFF HANDELS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Muovit - kotitaloustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Polystyreeni, muovirakeet, lämpömuovautuvat rakeet, polyamidi, Polystyreeni. Sen sijainti on Reinbek, Saksa.

 3. ISOPOR GMBH

  Saksa

  ISOPOR GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Sen sijainti on Neunkirchen, Saksa.

 4. ELENI SRL

  Italia

  ELENI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla polystyreeniset kehykset. Sen sijainti on Villafranca Padovana, Italia.

 5. POLIMEC S.R.L.

  Italia

  POLIMEC S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla solupolystyreeni-termospullot. Sen sijainti on Fombio, Italia.

 6. PARTICLE FOAM COMMUNITY GMBH

  Saksa

  PARTICLE FOAM COMMUNITY GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Vaahdot, muovi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Polystyreeni, Polystyreeni. Sen sijainti on Mannheim, Saksa.

 7. POLISUR 2000, S.A.

  Portugali

  POLISUR 2000, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakkaus, laatikot. Sen sijainti on Olhão, Portugali.

 8. ACRYPLEX

  Belgia

  ACRYPLEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - teollisuustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Polystyreeni, muovit, akryylityösto, Polystyreeni, mainostarvikkeet. Sen sijainti on Diepenbeek, Belgia.

 9. MACASA

  Espanja

  MACASA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla säiliöt elintarvikekäyttöön. Sen sijainti on Hernani, Espanja.

 10. POLIDEKOR SRL

  Italia

  POLIDEKOR SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polystyreeni. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla polystyreenin 3d-käsittely. Sen sijainti on Coriano, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen