• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • porat- paineilma-

Tulokset hakusanalle

Porat- paineilma- - Tuonti ja vienti

 1. OZDOKEN AGRICULTURAL MACHINERY CO

  Turkki

  Ozdoken Agricultural Machinery perustettiin 1976. Yritys uudistuu jatkuvasti kokeneen tiiminsä avulla. Nykyisin modernissa maataloudessa on toimittava nopeasti ja ajallaan. Uusien ja innovatiivisten tuotantoteknologioiden ansiosta laadukas tuotanto lyhyessä ajassa on mahdollista pinta-alayksikköä kohden. Ozdoken valmistaa maatalouskoneita neljässä tehtaassa tietokoneohjattujen CNC-taulujen, plasma- & laserleikkaustekniikoiden, robottihitsauksen ja korkealaatuisten uunimaalauskaappien avulla.

 2. AMCAL

  Belgia

  AMCAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paineilmajärjestelmät ja -työkalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porat, paineilma-, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Porat, paineilma-, pumput, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, pumppujen asennus. Sen sijainti on Lichtervelde, Belgia.

 3. BTC GMBH PRODUCTION TOOLS

  Saksa

  BTC GMBH PRODUCTION TOOLS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paineilmajärjestelmät ja -työkalut, Porat, paineilma-, Paineilmalaitteet, Kompressorit, Paineilmajärjestelmät ja -työkalut, Porat, paineilma-, Paineilmalaitteet, Kompressorit. Sen sijainti on Appenweier, Saksa.

 4. IHL

  Saksa

  IHL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paineilmajärjestelmät ja -työkalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vasarat, paineilma-, Sylinterit, paineilma-, Liitokset, paineilma-, Porat, paineilma-, Vasarat, paineilma-, Sylinterit, paineilma-, Liitokset, paineilma-, Porat, paineilma-. Sen sijainti on Leipzig, Saksa.

 5. VERMEER BENELUX

  Hollanti

  VERMEER BENELUX, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Raivaustraktorit ja tiehöylät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennuskoneet, Porat, paineilma-, Rakennuskoneet, Porat, paineilma-. Sen sijainti on 's-Heer Arendskerke, Hollanti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. I H MASKINER/ IB CARL VALENTIN HANSEN

  Tanska

  I H MASKINER/ IB CARL VALENTIN HANSEN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paineilmajärjestelmät ja -työkalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porat, paineilma-, Porat, paineilma-. Sen sijainti on Blommenslyst, Tanska.

 2. NIENHAUS, THIELKES & CO. GMBH

  Saksa

  NIENHAUS, THIELKES & CO. GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paineilmajärjestelmät ja -työkalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porat, paineilma-, Porat, paineilma-. Sen sijainti on Coswig, Saksa.

 3. KLEMM BOHRTECHNIK GMBH

  Saksa

  KLEMM BOHRTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sydänkairauskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porat, paineilma-, Porat, paineilma-. Sen sijainti on Drolshagen, Saksa.

 4. OKS OTTO KLEIN GMBH

  Saksa

  OKS OTTO KLEIN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmajarrut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porat, paineilma-, Porat, paineilma-. Sen sijainti on Kreuztal, Saksa.

 5. AIRTOOL MASCHINEN GMBH

  Itävalta

  AIRTOOL MASCHINEN GMBH, joka toimii toimialalla Paineilmajärjestelmät ja -työkalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porat, paineilma-, sähköruuvimeisselit, ilmanpaineruuvit, Porat, paineilma-. Sen sijainti on Wels, Itävalta.

 1. LICHT A/S

  Tanska

 2. CARSTENS & LARSEN A/S

  Tanska

 1. C.S.F. DI BASTA NICOLA

  Italia

 2. PREMIER HYDRAULICS & PNEUMATICS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 3. SOCOMEC S.P.A.

  Italia

 4. TOPAC HAMMERS

  Espanja

  TOPAC HAMMERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vasarat, paineilma-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla porat rakennusta varten, paineilmalaitteet. Sen sijainti on Elgeta, Espanja.

 5. C.O.S. DI SABINO CARMELA & C. (S.N.C.)

  Italia