• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • porat- puu-

Tulokset hakusanalle

Porat- puu- - Tuonti ja vienti

 1. PAUL OTT GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  Paul OTT GmbH is a family-run business with decades of expertise in mechanical engineering. The company develops and constructs special machinery for woodworking. From steel construction to final assembly and setting, the steps are performed in the two factories in Lambach. OTT represents precise edgebanding solutions. Its customers are joineries and the furniture industry, both in Germany and abroad. We are one of the leading manufacturers of premium edgebanders.

 2. VKM TRADE GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  VKM TRADE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porat, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Milling machine, Rod milling machine, rollforming machine, Perforating device, Sharpener, Planing and moulding machine, CNC machining centre, Joinery system, Peeler. Sen sijainti on Salzburg, Itävalta.

 3. HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH

  Saksa

  HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porat, puu-, puunkäsittelykoneet, sahaus, Porat, puu-, höyläyskoneet. Sen sijainti on Krauchenwies, Saksa.

 4. EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K.

  Saksa

  EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porat, puu-. Sen sijainti on Todtnau, Saksa.

 5. SELECT

  Hollanti

  SELECT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porat, puu-, Porat, puu-, työkalu puuntyöstöä varten, puunmuokkauskoneet. Sen sijainti on Esbeek, Hollanti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Saksa

  JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porat, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puunhiomakoneet, Puun työstö - koneet ja laitteet, Höyläyssorvit, automaattiset, Puuviilut - koneet ja laitteet, Puunhiomakoneet, Puun työstö - koneet ja laitteet, Höyläyssorvit, automaattiset, Puuviilut - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Enger, Saksa.

 2. DIE POSAMENTEN MANUFAKTUR

  Saksa

  DIE POSAMENTEN MANUFAKTUR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porat, puu-, Kumituotteet, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Kankaat, Porat, puu-, Kumituotteet, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Kankaat. Sen sijainti on München, Saksa.

 3. AYZA MIZRAK

  Turkki

  AYZA MIZRAK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porat, puu-. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 4. CHENGDU YIBAI CUTTING TOOLS

  Kiina

  CHENGDU YIBAI CUTTING TOOLS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät, pyöreät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porat, puu-, Porat, puu-, täydelliset puunkäsittelylinjat. Sen sijainti on Chengdu, Kiina.

 5. SHARP TOOLS SRL

  Romania

  SHARP TOOLS SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Porat, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sahanterät, nahkaveitsi. Sen sijainti on SACELE, Romania.

 1. AGRO-ROL-MET

  Puola

  AGRO-ROL-MET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porat, puu-. Sen sijainti on Koło, Puola.

 2. LEKIS UAB

  Liettua

  LEKIS UAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porat, puu-. Sen sijainti on Kaunas, Liettua.

 1. PHILIPS CONSTANT

  Belgia

  PHILIPS CONSTANT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porat, puu-, Jyrsintä - puuntyöstökoneet, Porat, puu-, Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Sen sijainti on Puurs, Belgia.

 2. ALFRED LOCH ALO KARNIESEN-FABRIKATION GMBH

  Itävalta

  ALFRED LOCH ALO KARNIESEN-FABRIKATION GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porat, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovilattiapinnoitteet, Puutuotteet, Huonekalut, puiset, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Muovilattiapinnoitteet, Puutuotteet, Huonekalut, puiset, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet. Sen sijainti on Wals, Itävalta.

 3. THE SAW CENTRE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THE SAW CENTRE, joka toimii toimialalla Käsiporat, sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Porat, puu-, Poraus - konetyökalut, Porat, puu-. Sen sijainti on Glasgow, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. MULTIFIX SUPPLY CO

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MULTIFIX SUPPLY CO, joka toimii toimialalla Käsiporat, sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Porat, puu-, Poraus - konetyökalut, Porat, puu-. Sen sijainti on Sidcup, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. TOOL REPAIR SERVICES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TOOL REPAIR SERVICES, joka toimii toimialalla Käsiporat, sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Porat, puu-, Poraus - konetyökalut, Porat, puu-. Sen sijainti on Tamworth, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. AIR TOOLS NORTHERN

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  AIR TOOLS NORTHERN, joka toimii toimialalla Käsiporat, sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Porat, puu-, Poraus - konetyökalut, Porat, puu-. Sen sijainti on Durham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. TECNOLEGNO S.R.L.

  Italia

  TECNOLEGNO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porat, puu-, Puuviilut - koneet ja laitteet, Porat, puu-, Puuviilut - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Pesaro, Italia.

 8. M S C INDUSTRIAL SUPPLY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  M S C INDUSTRIAL SUPPLY, joka toimii toimialalla Käsiporat, sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Porat, puu-, Poraus - konetyökalut, Porat, puu-. Sen sijainti on Wednesbury, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. NORTHERN POWER TOOLS & ACCESSORIES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  NORTHERN POWER TOOLS & ACCESSORIES LTD, joka toimii toimialalla Käsiporat, sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Porat, puu-, Poraus - konetyökalut, Porat, puu-. Sen sijainti on Kendal, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. MOSSWOOD INDUSTRIAL SUPPLIES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MOSSWOOD INDUSTRIAL SUPPLIES LTD, joka toimii toimialalla Käsiporat, sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Porat, puu-, Poraus - konetyökalut, Porat, puu-. Sen sijainti on Cwmbran, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. KELVIN POWER TOOLS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  KELVIN POWER TOOLS LTD, joka toimii toimialalla Käsiporat, sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Porat, puu-, Poraus - konetyökalut, Porat, puu-. Sen sijainti on Glasgow, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. ENTWISTLE & JOYNT

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ENTWISTLE & JOYNT, joka toimii toimialalla Käsiporat, sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Porat, puu-, Poraus - konetyökalut, Porat, puu-. Sen sijainti on Wigan, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. KINGTOOLS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  KINGTOOLS, joka toimii toimialalla Käsiporat, sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Porat, puu-, Poraus - konetyökalut, Porat, puu-. Sen sijainti on Rushden, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. N P POWERTOOL REPAIRS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  N P POWERTOOL REPAIRS, joka toimii toimialalla Käsiporat, sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Porat, puu-, Poraus - konetyökalut, Porat, puu-. Sen sijainti on Welling, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. RVM S.R.L.

  Italia

  RVM S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porat, puu-, Puuviilut - koneet ja laitteet, Porat, puu-, Puuviilut - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Arosio, Italia.

 8. NORTHERN (TOOLS & ACCESSORIES) LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  NORTHERN (TOOLS & ACCESSORIES) LTD, joka toimii toimialalla Käsiporat, sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Porat, puu-, Poraus - konetyökalut, Porat, puu-. Sen sijainti on Newcastle Upon Tyne, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. C A N FIXINGS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  C A N FIXINGS LTD, joka toimii toimialalla Käsiporat, sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Porat, puu-, Poraus - konetyökalut, Porat, puu-. Sen sijainti on Norwich, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. INDUSTRIAL TOOL SUPPLIES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  INDUSTRIAL TOOL SUPPLIES, joka toimii toimialalla Käsiporat, sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Porat, puu-, Poraus - konetyökalut, Porat, puu-. Sen sijainti on Loughton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen