• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • poraus- laitteet ja välineet

Tulokset hakusanalle

Poraus- laitteet ja välineet - Tuonti ja vienti

 1. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Founded in 1987 by businessman Reimund Freund and technician Raimund Foidl, Rover Technik Freund und Foidl GmbH is now an established company with its registered office in Lennestadt, South-Westphalia, with its core business in manufacturing, sales and consultancy relating to underground pipe laying. It focuses on both horizontal and vertical drilling and driving engineering. Reliability combined with speed and flexibility. With this philosophy, unlike the large corporations, we offer our customers all the benefits of a company with short official channels and rapid decision-making processes. Over a period of 20 years, Rover Technik has been able to implement and support numerous demanding projects in the area of underground pipe laying within Germany and abroad. Our continuously successful results are an indication of the efficient use of our equipment and the quality of our advice.

 2. SKC MÜHENDISLIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  SKC MÜHENDISLIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus, laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähköpumput. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS

  Saksa

  TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Poraus, laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tunnelinrakentaminen, Säteilysuojat, rakentaminen, Tunnelinrakentaminen, avarruskoneet, Säteilysuojat, rakentaminen. Sen sijainti on Hainichen, Saksa.

 4. BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG

  Saksa

  BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus, laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus ja koeporaus - laitteet, pora, avarruskoneet, Poraus ja koeporaus - laitteet. Sen sijainti on Meinersen, Saksa.

 5. SHEFFIELD DEEP BORE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SHEFFIELD DEEP BORE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus, laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - terästen ja metallien, mekaaninen suunnittelu, avarrus, Poraus - terästen ja metallien. Sen sijainti on Sheffield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. STOCKHOLM PRECISION TOOLS

  Ruotsi

  STOCKHOLM PRECISION TOOLS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Sollentuna, Ruotsi.

 2. DIGGA EUROPE LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  DIGGA EUROPE LIMITED, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Poraus, laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metalliset kiinnitystulpat, kierukka. Sen sijainti on Hungerford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. SAS GUILMAN

  Ranska

  SAS GUILMAN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teollisuuslaitteiden vuokraus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paineilmatyökalut ja -järjestelmät, Poraus, laitteet ja välineet, Teollisuuskunnossapito, Paineilmatyökalut ja -järjestelmät, Poraus, laitteet ja välineet, putkipostilaitteet, Teollisuuskunnossapito. Sen sijainti on Saint-Herblain, Ranska.

 4. NMG SONDAJ MALZEMELERI LTD. STI.

  Turkki

  NMG SONDAJ MALZEMELERI LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus, laitteet ja välineet, Poraus, laitteet ja välineet, porakoneet, porausputket. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 5. STDS-JANTZ GMBH & CO. KG

  Saksa

  STDS-JANTZ GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennuskoneet, Poraus ja koeporaus - laitteet, Poraus, laitteet ja välineet, Rakennuskoneet, Poraus ja koeporaus - laitteet, Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Attendorn, Saksa.

 1. VAN WIELE NICKY

  Belgia

  VAN WIELE NICKY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Sint-Gillis-Waas, Belgia.

 2. VAN DELFT INFRA B.V.

  Hollanti

  VAN DELFT INFRA B.V., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Veden ja maaperän tutkimus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus, laitteet ja välineet, Maanparannuskoneet ja -laitteet, Poraus, laitteet ja välineet, Maanparannuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Capelle Aan Den Ijssel, Hollanti.

 1. VAN VULPEN B.V.

  Hollanti

  VAN VULPEN B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Poraus, laitteet ja välineet, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Gorinchem, Hollanti.

 2. ATLAS COPCO MCT GMBH

  Saksa

  ATLAS COPCO MCT GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennuskoneet, Poraus, laitteet ja välineet, Rakennuskoneet, Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Essen, Saksa.

 3. EMCI

  Ranska

  EMCI, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus, laitteet ja välineet, Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Le Perray En Yvelines, Ranska.

 4. GN SOLIDS CONTROL

  Kiina

  GN SOLIDS CONTROL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Beijing, Kiina.

 5. TERRA AG FUR MASCHINENBAU

  Sveitsi

  TERRA AG FUR MASCHINENBAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus, laitteet ja välineet, Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Zofingen, Sveitsi.

 6. FRIEDRICH DUSS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Saksa

  FRIEDRICH DUSS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus, laitteet ja välineet, Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Neubulach, Saksa.

 7. VAN DEN HEUVEL HANDEL EN TECHNIEK B.V.

  Hollanti

  VAN DEN HEUVEL HANDEL EN TECHNIEK B.V., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus, laitteet ja välineet, Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Werkendam, Hollanti.

 8. IFTEK INNOVATIVE FERTIGUNGSTECHNIK GMBH UNNA

  Saksa

  IFTEK INNOVATIVE FERTIGUNGSTECHNIK GMBH UNNA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus, laitteet ja välineet, Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Unna, Saksa.

 1. ARTEC MASCHINEN-VERTRIEBS GMBH

  Saksa

  ARTEC MASCHINEN-VERTRIEBS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus, laitteet ja välineet, Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Kaufering, Saksa.

 2. LFA WERKZEUGVERTRIEB GMBH

  Saksa

  LFA WERKZEUGVERTRIEB GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus, laitteet ja välineet, Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Baden-Baden, Saksa.

 3. COMDRILL BOHRAUSRÜSTUNGEN GMBH

  Saksa

  COMDRILL BOHRAUSRÜSTUNGEN GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus, laitteet ja välineet, Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Untereisesheim, Saksa.

 4. RTG RAMMTECHNIK GMBH

  Saksa

  RTG RAMMTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus, laitteet ja välineet, Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Schrobenhausen, Saksa.

 5. IDEAL DIGGER HIRE ESSEX

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  IDEAL DIGGER HIRE ESSEX, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Chelmsford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. E + M BOHR-GMBH

  Saksa

  E + M BOHR-GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivonrakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus, laitteet ja välineet, Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Hof, Saksa.

 7. KUSTERS METAALBEWERKING OSS B.V.

  Hollanti

  KUSTERS METAALBEWERKING OSS B.V., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus, laitteet ja välineet, Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Oss, Hollanti.

 8. NORDMEYER GRUNDSTÜCKS-GMBH & CO. KG

  Saksa

  NORDMEYER GRUNDSTÜCKS-GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus, laitteet ja välineet, Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Peine, Saksa.

 9. INKA MACHINA DRILLING EQUIPMENT

  Turkki

  INKA MACHINA DRILLING EQUIPMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Manisa, Turkki.

 10. HAKEEM IBRAHIM ENGINEERING WORKS

  Pakistan

  HAKEEM IBRAHIM ENGINEERING WORKS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus, laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla käytettyjen koneiden osto ja myynti. Sen sijainti on FAISALABAD, Pakistan.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Poraus- laitteet ja välineet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

6 433 Yritykset