• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • porauspalvelut

Tulokset hakusanalle

Porauspalvelut - Tuonti ja vienti

 1. TORCAMES

  Portugali

  Verified by europages badge

  TORCAMES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin työstöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porauspalvelut, Teräs, Konetyökalut, metallin työstö - osat ja lisälaitteet, Messinki, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Sorvaus - teräs ja metallit, 4-akselinen CNC-jyrsintä, CNC-alumiinityöstö, CNC-jyrsintä. Sen sijainti on Espinhel Águeda, Portugali.

 2. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Turkki

  ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, Louhintapalvelut, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, Louhintapalvelut. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. WELVREUGD

  Hollanti

  WELVREUGD, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Sen sijainti on Maasland, Hollanti.

 4. PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD

  Kiina

  PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Sen sijainti on 371, Kiina.

 5. SC N&A TRADE SRL

  Romania

  SC N&A TRADE SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Sen sijainti on Sibiu, Romania.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. METTY WEYRICH & FILS

  Luxemburg

  METTY WEYRICH & FILS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kattorakenteet - työt, Porauspalvelut, Kattorakenteet - työt, metallityöt, eristys, Porauspalvelut. Sen sijainti on Vianden, Luxemburg.

 2. K-BORINGEN

  Belgia

  K-BORINGEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tunnelinrakentaminen, Tunnelinrakentaminen, letkut, porausputket, tunnelinrakennus. Sen sijainti on Hasselt, Belgia.

 3. DANBAR DRILLING

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  DANBAR DRILLING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Sen sijainti on Pemberton, Wigan, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. AANNEMINGEN A.B.W.

  Belgia

  AANNEMINGEN A.B.W., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoni, teräs- - poraus ja sahaus, Porauspalvelut, Betoni, teräs- - poraus ja sahaus, Porauspalvelut, tietyöt, Jätevesihuolto. Sen sijainti on Waregem, Belgia.

 5. FORALUX

  Luxemburg

  FORALUX, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Betonin valmistus -koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoni, teräs- - poraus ja sahaus, Porauspalvelut, Betoni, teräs- - poraus ja sahaus, valvotut purkutyöt, Betonin ja laastin jyrsintä, Porauspalvelut. Sen sijainti on Kehlen, Luxemburg.

 1. AMERY

  Belgia

  AMERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putkityöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkötyöt, Porauspalvelut, Sähkötyöt, Porauspalvelut, pengerrystyöt, maansiirtotyöt. Sen sijainti on Diksmuide, Belgia.

 2. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Romania

  FORAJE PUTURI FORAMAT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivu- ja poraustyöt, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, Kaivotuotannon hallinta, Kaivu- ja poraustyöt, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, Kaivotuotannon hallinta. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 1. PGB-EUROPE

  Belgia

  PGB-EUROPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kannettavat sähkötyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiinnityslaitteet, Porauspalvelut, kiinnitysjärjestelmät, Kiinnityslaitteet, Porauspalvelut. Sen sijainti on Melle, Belgia.

 2. S.M.P.

  Ranska

  S.M.P., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Sen sijainti on Château Renard, Ranska.

 3. GEBO

  Belgia

  GEBO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivonrakentaminen, Porauspalvelut, Kaivonrakentaminen, maaperän poraus, kaivojen porauslaitteet, Porauspalvelut. Sen sijainti on Dessel, Belgia.

 4. SMET GROUP

  Belgia

  SMET GROUP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla viemäreiden ja viemäriverkosteojen asentaminen, maaperän poraus. Sen sijainti on Dessel, Belgia.

 5. HONE ALL PRECISION LTD.

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  HONE ALL PRECISION LTD., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Poraus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porauspalvelut, Koneenrakennus - tilaustyöt, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, Porauspalvelut, spesifiset työstöt piirustusten mukaan, Koneenrakennus - tilaustyöt, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Leighton Buzzard, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. ALPDRILL GMBH

  Saksa

  ALPDRILL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Sen sijainti on Achern, Saksa.

 7. AGORA ROCK DRILL A.S.

  Turkki

  AGORA ROCK DRILL A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kairaus, kallioporaus, kivileikkurit, kaivostuotteet. Sen sijainti on Yenimahalle, Turkki.

 8. TIPFOR SRL

  Romania

  TIPFOR SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porauspalvelut, Juomavesilähteet, Geotermiset energiajärjestelmät, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Porauspalvelut, Juomavesilähteet, Geotermiset energiajärjestelmät, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Timisoara, Romania.

 1. GÉOPROS LAPOINTE

  Kanada

  GÉOPROS LAPOINTE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geotermia, poraukset, kaivot. Sen sijainti on Sherbrooke, Kanada.

 2. KROCKTOOLS

  Espanja

  KROCKTOOLS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Sen sijainti on Sant Salvador De Guardiola, Espanja.

 3. ENVIROTOP

  Belgia

  ENVIROTOP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristönpuhdistuspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porauspalvelut, Jätekuljetukset, Porauspalvelut, kairaus, vedenpuhdistus, Jätekuljetukset. Sen sijainti on Trois-Ponts, Belgia.

 4. BLONDIAU MICHEL

  Belgia

  BLONDIAU MICHEL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Letkut ja putket - muoviset, Porauspalvelut, viemärikaivaukset, hydraulinen liitos, Letkut ja putket - muoviset, Porauspalvelut. Sen sijainti on Naast, Belgia.

 5. DATC EUROPE

  Ranska

  DATC EUROPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Sen sijainti on BESANCON, Ranska.

 6. D.R.S. SRL

  Italia

  D.R.S. SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Sen sijainti on Pignataro Interamna, Italia.

 7. JANSEN

  Belgia

  JANSEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Sen sijainti on Merksplas, Belgia.

 8. ADRIEN VAN TILBURG

  Belgia

  ADRIEN VAN TILBURG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pengerrystyöt. Sen sijainti on Bierges, Belgia.

 9. DSK PIPING

  Belgia

  DSK PIPING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Sen sijainti on Lokeren, Belgia.

 10. DEKABO GROEP

  Belgia

  DEKABO GROEP, joka toimii toimialalla Porauspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vaakaporaukset, maan poraus julkisia töitä varten. Sen sijainti on Olen, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen