• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • portaat ja käsipuut

Tulokset hakusanalle

Portaat ja käsipuut - Tuonti ja vienti

 1. RHEINGOLD GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  How it all began. After many years of experience in the industrial synthetic resins sector, the company's founder decided to open Rheingold, a family-run business, 20 years ago. He used his extensive knowledge of laminates to develop a stair renovation system that was synonymous with straightforward assembly and premium quality even then. This marked the beginning of a fruitful combination of tradition and innovation. So much has happened since. We expanded our range in 2015 with the addition of a unique organic design coating. This is an eco-friendly, long-lasting, sustainable product, the health-protecting properties of which constitute a true innovation in the field of staircase renovation. Our goal: To constantly enhance and improve the quality of our staircase elements – this is the primary focus of our work. To ensure our stairs can cope with everything modern life throws at them, we rely on a combination of time-honoured tradition and leading-edge technology.

 2. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albania

  Verified by europages badge

  SELMANI sh.p.k. is a company established in 1994 in Tirana, Albania. It operates in the civil construction industry offering the service of Hot Dip Galvanizing and customized steel structures as well as standard HDG and stainless steel Water & Fuel Tanks. The plant has Galvanizing kettle dimensions are 6500 x 1700 x 2600 mm. The company is specialized in the production of HVAC Boilers, Heat Vessels, Sanitary Water Tanks & Fuel Tanks Fencing, Gratings, Flooring, Lattice towers for Electrical Power Transmission & GSM, Polygonal Masts for Lighting and Transmission, Wireless Facilities, Hot Dip Galvanized Greenhouse structures, livestock farming steelworks, Road signing, safety steelworks etc. Due to our efficient workflow, we are able to offer quality steel works to our European partner companies while reducing their costs. With a staff of qualified, experienced and service-oriented professionals, SELMANI shpk guarantees high standards of service.

 3. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugali

  Verified by europages badge

  J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallityöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säleiköt, metalli-, Takorauta, Teräkset ja metallit - hitsaus ja juotto, Portaat ja käsipuut, rids, gratings and wire mesh, Modular steel constructions, kantavat metallirakenteet rakennuksia varten, Säleiköt, metalli-, teollisuusrakenteet. Sen sijainti on Gavião-V.n. De Famalicão, Portugali.

 4. TREPPENZENTRUM SCHMID GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  TREPPENZENTRUM SCHMID GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Neusäß, Saksa.

 5. VA PRO GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  VA PRO GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Olbernhau, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. BETONWERK OSCHATZ GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  BETONWERK OSCHATZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Oschatz, Saksa.

 2. JOHN GMBH TISCHLERHANDWERK

  Saksa

  Verified by europages badge

  JOHN GMBH TISCHLERHANDWERK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Dortmund, Saksa.

 3. SCHÖPF GMBH & CO.KG

  Itävalta

  Verified by europages badge

  SCHÖPF GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Längenfeld, Itävalta.

 4. ARU GRUPP AS

  Eesti

  18 vuoden kokemus puunjalostusteollisuudesta. Aru Group on puuntyöstötehdas, joka sijaitsee Pohjois-Virossa. Yritys on perustettu 1993, ja työllistää nykyisin noin 150 ihmistä. Tuotanto koostuu neljän tehtaan toiminnasta: ikkunoiden ja ovien valmistus; portaiden valmistus; hirsitalojen valmistus ja komponenttien tuotanto. Pääasialliset vientimaat ovat Iso-Britannia, Irlanti, Saksa, Norja ja Japani.

 5. ESCALERAS ENESCA

  Espanja

  ESCALERAS ENESCA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat, kierre-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat ja käsipuut, tikkaat, puu-, sisäportaat, Portaat ja käsipuut, portaiden suunnittelu ja valmistus yksilöllisten piirustusten mukaan. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 1. FA. GOMAIK INH. MAIK GORNIG

  Saksa

  FA. GOMAIK INH. MAIK GORNIG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vinyylilattiat, laminaattilattiat. Sen sijainti on Waldheim, Saksa.

 2. TALLER CAÑADAS, S.L.

  Espanja

  TALLER CAÑADAS, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, alumiinia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat ja käsipuut, Talon ulko-ovet, Portaat ja käsipuut, Talon ulko-ovet, säleiköt ja verkot. Sen sijainti on SANT SADURNÍ D'ANOIA, Espanja.

 1. SILLER TREPPEN

  Saksa

  SILLER TREPPEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on München, Saksa.

 2. HOLZMANUFAKTUR BALLERT E.K.

  Saksa

  HOLZMANUFAKTUR BALLERT E.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat, puu-, Portaat, puu-, portaikot mittojen mukaan, sisäportaat, portaiden suunnittelu ja valmistus yksilöllisten piirustusten mukaan. Sen sijainti on Köngen, Saksa.

 3. SHANGHAI FORSHINE INTERNATIONAL CO., LTD

  Kiina

  SHANGHAI FORSHINE INTERNATIONAL CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat, kierre-, Portaat, puu-, Portaat, kierre-, Portaat, puu-. Sen sijainti on Shanghai, Kiina.

 4. METALLART TREPPEN GMBH

  Saksa

  METALLART TREPPEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Salach, Saksa.

 5. TREPSA DETLEV KRÖNING

  Saksa

  TREPSA DETLEV KRÖNING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Zerbst Ot Steckby, Saksa.

 6. TRAXLER-TREPPEN E.U.

  Itävalta

  TRAXLER-TREPPEN E.U., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Helfenberg, Itävalta.

 7. FABER METAL DESIGN

  Romania

  FABER METAL DESIGN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Bucuresti Sectorul 4, Romania.

 8. STEMA SEYFRIED GMBH

  Saksa

  STEMA SEYFRIED GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Wertheim, Saksa.

 1. KITE GROUP LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  KITE GROUP LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusmateriaalit, Suojakaiteet, Rakennusmateriaalit, kävelysilta, turvalaitteisto, Suojakaiteet. Sen sijainti on Edinburgh, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. TISCHLEREI WEHNER GMBH & CO. KG

  Saksa

  TISCHLEREI WEHNER GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Schleid, Saksa.

 3. MAGNANI & RICCI - SCALE E RINGHIERE PER ARREDARE

  Italia

  MAGNANI & RICCI - SCALE E RINGHIERE PER ARREDARE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat, puu-, portaikot mittojen mukaan, rautakaide, Portaat, puu-, designportaat. Sen sijainti on Gatteo A Mare-Gatteo, Italia.

 4. KM PAR-KER EPITOIPARI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Unkari

  KM PAR-KER EPITOIPARI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, Parkettilattiat, Portaat ja käsipuut, Matot, Parkettilattiat, Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 5. KANTON S.A.S. DI KANTON PAUL &CO.

  Italia

  KANTON S.A.S. DI KANTON PAUL &CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat, kierre-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat ja käsipuut, Portaat, puu-, taitettavat tikkaat, Portaat ja käsipuut, Portaat, puu-, portaikot mittojen mukaan. Sen sijainti on Ora/bz, Italia.

 6. GEORGE QUINN STAIR PARTS

  Irlanti

  GEORGE QUINN STAIR PARTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat ja käsipuut, puuportaat, portaiden suunnittelu ja valmistus yksilöllisten piirustusten mukaan, Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Monaghan, Irlanti.

 7. CERRAJERÍA MACORT

  Espanja

  CERRAJERÍA MACORT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallityöt, takorauta- - koneet ja laitteet, Takorauta, taide-, Säleikkunaluukut, takorauta, Metallityöt, takorauta- - koneet ja laitteet, Takorauta, taide-, Säleikkunaluukut. Sen sijainti on Palma-Illes Balears, Espanja.

 8. SPRICH AG

  Sveitsi

  SPRICH AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Baar, Sveitsi.

 9. TREPPENBAU BY JANIK OBJEKTSANIERUNG GMBH

  Saksa

  TREPPENBAU BY JANIK OBJEKTSANIERUNG GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Lemwerder, Saksa.

 10. ONLEVEL GMBH

  Saksa

  ONLEVEL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaiteet, alumiiniprofiilit. Sen sijainti on Emmerich Am Rhein, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen