• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • portaat- marmori-

Tulokset hakusanalle

Portaat- marmori- - Tuonti ja vienti

 1. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Turkki

  MEKMAR on Turkin paras turkkilaisen travertiinin ja marmorin toimittaja. MEKMARILLA on travertiinitehdas, valkoista marmoria tuottava tehdas ja pieni mosaiikin tuotantolaitos. Mekmar on valmistanut Turkissa parasta luonnonkivilattiaa, luonnonkiviverhousmateriaalia ja luonnonkiveä ulkokäyttöön vuodesta 2002 omissa tuotantolaitoksissa. Pystymme tuottamaan materiaaleja erikoiskoossa ja tekemään toimituksia osoitteeseesi asti. Tuotamme hiottua ja kiillotettua travertiinia ja kiillotettua marmoria sekä ranskalaisittain ladottua travertiinia, mosaiikkia ja kaukalomallisia pesualtaita. Päätuoteluokkamme ovat: travertiini, turkkilainen travertiini, travertiinilaatat, travertiinilattia, travertiinipöydänkannet, travertiinialtaat, travertiinikoristelistat, travertiinitaustalaatat, travertiiniporrasaskelmat, travertiinikatutiilet, marmorilattialaatat, valkoinen marmori, beige marmori, beiget Emprador-marmorituotteet.

 2. MÁRMOLES MARÍN

  Espanja

  Mármoles Marín -yritys on louhinut marmoria ja luonnonkiveä louhoksistaan puolen vuosisadan ajan. Näiden materiaalien hyödyntäminen ja käyttö ovat kuuluneet ihmisen elämään ja kulttuuriin lähes aina.

 3. THOMASTONE

  Ranska

  THOMASTONE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Graniitti, Portaat, marmori-, Graniitti, Portaat, marmori-, graniittipinnoite, marmoripinnoite. Sen sijainti on Mondelange, Ranska.

 4. KOÇMER MARBLE & KOÇ NATURAL STONE

  Turkki

  KOÇMER MARBLE & KOÇ NATURAL STONE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat, marmori-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylpyhuonelaatat. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 5. MÁRMOLES PASVI S.L.

  Espanja

  MÁRMOLES PASVI S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat, marmori-, marmorilouhokset, Portaat, marmori-, keittiöiden marmoriset työtasot, luonnonkivet. Sen sijainti on Naquera, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. EURO EXPORT PROJECTS

  Espanja

  EURO EXPORT PROJECTS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Keittiöhuonekalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat, marmori-, rakennuspinnoitteet lasitetusta savesta, Portaat, marmori-, Marmorilaatat. Sen sijainti on Almoradi, Espanja.

 2. F.F. MARBLE S.R.L. MARBLE SUPPLIER PASSION AND TRADITION FOR BEST MARBLES

  Italia

  F.F. MARBLE S.R.L. MARBLE SUPPLIER PASSION AND TRADITION FOR BEST MARBLES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Portaat, marmori-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmori ja luonnonkivet, Marmori ja luonnonkivet, marmorilouhokset, marmorilevyt. Sen sijainti on Carrara, Italia.

 3. CPRIANA PRODCOM SRL

  Romania

  CPRIANA PRODCOM SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat, marmori-, Graniitti, Julkisivu-urakoitsijat, Portaat, marmori-, Graniitti, Julkisivu-urakoitsijat. Sen sijainti on Simeria, Romania.

 4. MARMI RIELLO

  Italia

  MARMI RIELLO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat, marmori-. Sen sijainti on Mazzano, Italia.

 5. MARBRERIE DE LA CRAU

  Ranska

  MARBRERIE DE LA CRAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Graniitti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmori ja luonnonkivet, Marmori, Portaat ja käsipuut, Portaat, marmori-, Marmori ja luonnonkivet, Marmori, Portaat ja käsipuut, Portaat, marmori-. Sen sijainti on La Crau, Ranska.

 1. SENTAS MARBLE

  Turkki

  SENTAS MARBLE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmori, Portaat, marmori-, sintteri, marmorilohkareet, Marmori, Portaat, marmori-. Sen sijainti on Iscehisar-Afyonkarahisar, Turkki.

 2. PELLIZZARI MARMI E GRANITI SRL

  Italia

  PELLIZZARI MARMI E GRANITI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat, marmori-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla graniittilohkareiden sahaus, laatta 60 x 70, muut materiaalit - liuskekivi, kvartsiitti, hiekkakivi,, marmoriagglomeraatit. Sen sijainti on Chiampo, Italia.

 1. KLEPFER NATURSTEIN GBR

  Saksa

  KLEPFER NATURSTEIN GBR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Portaat, kivi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat, marmori-, Portaat, marmori-. Sen sijainti on Extertal, Saksa.

 2. INCOMPASTOR, SL (INDUS. Y COM. DEL MÁRMOL PIEDRA Y GRANITOS, S.L)

  Espanja

  INCOMPASTOR, SL (INDUS. Y COM. DEL MÁRMOL PIEDRA Y GRANITOS, S.L), on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Portaat, marmori-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla marmori, luonnonkivi, graniitti, ulkomaalainen. Sen sijainti on Alicante, Espanja.

 3. ROBERT WENK

  Saksa

  ROBERT WENK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Portaat, marmori-, Betonituotteet ja konglomeraatit, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Portaat, marmori-, Betonituotteet ja konglomeraatit. Sen sijainti on Neckargemünd, Saksa.

 4. CARLO SCAFA MARMI D'ARTE

  Italia

  CARLO SCAFA MARMI D'ARTE, joka toimii toimialalla Marmori. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat, marmori-, marmoripylväs, marmorin työstö, Portaat, marmori-, taiteelliset marmorityöt. Sen sijainti on Roma (Rm), Italia.

 5. ORD PACEMETAL

  Ranska

  ORD PACEMETAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat ja käsipuut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat, metalli-, Portaat, marmori-, Portaat, palo-, Portaat, metalli-, Portaat, marmori-, puuportaikot, Portaat, palo-. Sen sijainti on Connantre, Ranska.

 6. PIEDRA NATURAL ASERRADA Y DE CANTERÍA, S.L.

  Espanja

  PIEDRA NATURAL ASERRADA Y DE CANTERÍA, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat, marmori-. Sen sijainti on Valladolid, Espanja.

 7. STONE PRODUCTION

  Italia

  STONE PRODUCTION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat, marmori-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laavakiven työstö. Sen sijainti on Bronte, Italia.

 8. ACHILLE GRASSI INTERNATIONAL

  Italia

  ACHILLE GRASSI INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat, marmori-, marmorilouhokset, marmorilevyt, marmorien, graniittien ja kivien työstö, Portaat, marmori-. Sen sijainti on Ponte Di Barbarano Mossano, Italia.

 1. STEINMETZUNTERNEHMEN REINISCH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  STEINMETZUNTERNEHMEN REINISCH GESELLSCHAFT M.B.H., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hautamuistomerkit, Graniitti, Portaat, marmori-, Granoliittibetoni, Hautamuistomerkit, Graniitti, Portaat, marmori-, Granoliittibetoni. Sen sijainti on Wolfsberg Im Schwarzautal, Itävalta.

 2. MAUERTECHNIK LÖBERITZ GMBH & CO. KG

  Saksa

  MAUERTECHNIK LÖBERITZ GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kvartsi ja kvartsihiekka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiekka ja sora, Marmori ja luonnonkivet, Portaat, marmori-, Säteilysuojat, rakentaminen, Hiekka ja sora, Marmori ja luonnonkivet, Portaat, marmori-, Säteilysuojat, rakentaminen. Sen sijainti on Löberitz, Saksa.

 3. MERPA GRANIT MERMER

  Turkki

  MERPA GRANIT MERMER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Marmori. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat, marmori-, kylpyhuoneen marmoripäällysteet, marmoripylväs, graniitin markkinointi, Portaat, marmori-. Sen sijainti on Isparta, Turkki.

 4. MESEVLE MERMER LTD

  Turkki

  MESEVLE MERMER LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat, marmori-, marmorilevyt, Portaat, marmori-, laatoitukset luonnonkivestä. Sen sijainti on Mugla, Turkki.

 5. IAN KNAPPER LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  IAN KNAPPER LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat, marmori-. Sen sijainti on Cheadle, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. PETRA SAS

  Italia

  PETRA SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat, marmori-, louhokset, kivi, graniitti, Portaat, marmori-. Sen sijainti on San Benigno Canavese, Italia.

 7. CDL QUERCY PIERRES

  Ranska

  CDL QUERCY PIERRES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat, marmori-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla takkatarvikkeet. Sen sijainti on Lalbenque, Ranska.

 8. DA.SI. SNC

  Italia

  DA.SI. SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat, marmori-. Sen sijainti on Carbognano, Italia.

 9. KOCMER MARBLE & KOC DOGALTAS

  Turkki

  KOCMER MARBLE & KOC DOGALTAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Portaat, marmori-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylpyhuoneen marmoripäällysteet, sintteri, marmorimosaiikit. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 10. E VICTOR - MEYER

  Belgia

  E VICTOR - MEYER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat, marmori-, Portaat, marmori-, keittiöiden työtasot. Sen sijainti on Malmedy, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen