• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • potentiometrit

Tulokset hakusanalle

Potentiometrit - Tuonti ja vienti

 1. ELAP AUTOMAZIONE INDUSTRIALE

  Italia

  Verified by europages badge

  Elap specialises in the production of sensors and transducers for industrial automation. Its product catalogue has a wide range of position transducers: absolute and incremental rotary encoders, linear and rotary potentiometers, digital and magnetic linear transducers, wire transducers and industrial joysticks. The absolute encoders with fieldbus are the feather in Elap's cap: the EtherNet/IP, EtherCAT and Profinet, Profibus and CANopen protocols are all available.

 2. IVD INDUSTRIEPRODUKTE VERTRIEBSORGANISATION FÜR DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  IVD INDUSTRIEPRODUKTE VERTRIEBSORGANISATION FÜR DEUTSCHLAND GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Potentiometrit. Sen sijainti on Gaildorf, Saksa.

 3. WIDAP ELECTRONIC COMPONENTS GMBH & CO. KG

  Saksa

  WIDAP ELECTRONIC COMPONENTS GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Potentiometrit. Sen sijainti on Dachau, Saksa.

 4. MEGAUTO KG

  Saksa

  MEGAUTO KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Potentiometrit. Sen sijainti on Putzbrunn/münchen, Saksa.

 5. SENTERA HVAC CONTROLS

  Belgia

  SENTERA HVAC CONTROLS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmastointilaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Potentiometrit, Potentiometrit. Sen sijainti on Temse, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MEGATRON ELEKTRONIK GMBH & CO. KG

  Saksa

  MEGATRON ELEKTRONIK GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Potentiometrit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vastukset, koodauslaite, ohjaussauva, Tarkkuusvastukset, Vastukset. Sen sijainti on Putzbrunn, Saksa.

 2. LBK INTERNATIONAL

  Belgia

  LBK INTERNATIONAL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sähkökomponentit ja -osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Potentiometrit, Kondensaattorit, diodit, Potentiometrit, Vastukset, sähkölaitteiden, Kondensaattorit. Sen sijainti on Gavere, Belgia.

 3. IHB CONSULTING & TRADING E.K.

  Saksa

  IHB CONSULTING & TRADING E.K., on Jakelija, joka toimii toimialalla Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Potentiometrit, ilmatiiviit pakkaukset, kytkinvivut, SMD-vastukset, Potentiometrit. Sen sijainti on Bayrischzell, Saksa.

 4. REGMET S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  REGMET S.R.O., joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - sähkön ja muun energian. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Potentiometrit, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - lämpötilan, ajastintermostaatit, Potentiometrit, kuumemittarit, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - lämpötilan. Sen sijainti on Valasske Mezirici, Tsekin tasavalta.

 5. STM ELEKTRONIK

  Turkki

  STM ELEKTRONIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Potentiometrit. Sen sijainti on Umraniye, Turkki.

 1. EDDYLAB GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  EDDYLAB GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Anturit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Inductive sensors, LVDT, Position sensors, Non-contact displacement measurement, Digital measuring sensors, Eddy current sensors, Distance sensors, Vibration measurement, Lineaariset potentiometrit. Sen sijainti on Otterfing, Saksa.

 2. RUHSTRAT GMBH & CO. KG

  Saksa

  Ruhstrat GmbH on nykyaikainen yritys, jolla on pitkät perinteet. Vuonna 1888 veljekset Adolf ja Ernst Ruhstrat perustivat yrityksen, joka on ollut vuosikymmenten ajan kansainvälisesti vakiintunut sähkötekniikka-alan yritys. Ruhstrat on teknologiavalmistaja sähkötekniikan ja erikoislaitteiden valmistuksen alalla. Ruhstrat ei valmista vakiotuotteita, vaan räätälöidysti asiakkaan teknologisiin tarpeisiin. Sähkötekniikkasegmentti käsittää seuraavat tuotteiden painopisteet: tehomuuntajat, jännitteenvakaimet, induktiiviset potentiometrit ja tehovastukset. Erikoislaitteiden valmistussegmentti käsittää varsinkin lämpökäsittelylaitteet laboratorio- ja teollisuuskäyttöön. Energiansäästö - Neuvonta. Energia-alan neuvonta.