• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät

Tulokset hakusanalle

Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät - Tuonti ja vienti

 1. VISIONLINK

  Portugali

  Verified by europages badge

  VISIONLINK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietotekniikkapalvelut, Ohjelmistot, Tulostusoheislaitteet - vaihto-osat, Kannettavat tietokoneet, tietotekninen koneoppi, tietokoneasiantuntijat, Tietoliikenteen ylläpitopalvelu, tietoliikenneverkon suojaus, tietotekniikkatuotteiden jakelu. Sen sijainti on Lisboa, Portugali.

 2. R&R HANDEL OG

  Itävalta

  Verified by europages badge

  R&R HANDEL OG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Kirchberg B.mattighofen, Itävalta.

 3. AVELIA

  Ranska

  AVELIA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhelinliikenne internetissä, laitteet ja kojeet televiestintää ja puhelintekniikkaa varten, Puhelinliikenne internetissä, verkot televiestintää ja puhelintekniikkaa varten, Internet-yhteys. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 4. ESSE-TI SRL

  Italia

  ESSE-TI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla varashälyttimellä varustetut puhelimet, puhelinkeskukset, puhelinvaihteet, televiestinnän ja puhelintekniikan liitäntäjärjestelmät. Sen sijainti on Recanati, Italia.

 5. VENTAELECTRONICA.ES

  Espanja

  VENTAELECTRONICA.ES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kosketusnäyttö. Sen sijainti on Coslada Madrid, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. NEVOX INFORMATIQUE TELEPHONIE

  Ranska

  NEVOX INFORMATIQUE TELEPHONIE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietotekniikkapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät, Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät, puhelinkeskukset, Tietotekninen tiedonhallinta, Tietotekninen varmuuskopiointi. Sen sijainti on Lyon, Ranska.

 2. DIAMOND VISION SOFTWARE & WEB SOLUTIONS

  Egypti

  DIAMOND VISION SOFTWARE & WEB SOLUTIONS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla WWW-sähköpostiratkaisut. Sen sijainti on Cairo, Egypti.

 3. TIPTEL

  Belgia

  TIPTEL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vastaajat - puhelimet, Viestintä, Vastaajat - puhelimet, Viestintä, toimistotarvikkeet, Elektroniset mittauslaitteet. Sen sijainti on Zaventem (brucargo), Belgia.

 4. EUROTELCOM DI COMMISSO ING. FRANCESCO

  Italia

  EUROTELCOM DI COMMISSO ING. FRANCESCO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puhelinasennus, televiestintä- ja puhelintekniikkapalvelut julkisia verkkoja varten. Sen sijainti on Lecce, Italia.

 5. CBC INFORMATIQUE

  Luxemburg

  CBC INFORMATIQUE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietoverkot - laitteistot ja kunnossapito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät, Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät, geopaikannuslaitteisto, Internet - palvelunvälittäjät, verkonhallintapalvelut. Sen sijainti on Bascharage, Luxemburg.

 1. FIRMAFON

  Tanska

  FIRMAFON, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on København Ø, Tanska.

 2. ELECTRO-WATT

  Luxemburg

  ELECTRO-WATT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla SÄHKÖLAITTEET. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkötyöt, Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät, Hälytys - turvalaitteet, Sähkötyöt, Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät, Hälytys - turvalaitteet, sähkökenttien mittaus. Sen sijainti on Elvange (burmerange), Luxemburg.

 1. ÉLECTRICITÉ COSTANTINI ITALO

  Luxemburg

  ÉLECTRICITÉ COSTANTINI ITALO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla SÄHKÖLAITTEET. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät, valaistussisustus, Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät, Pienten kodinkoneiden laitteissa, maa- ja satelliittiantennit. Sen sijainti on Redange-Sur-Attert, Luxemburg.

 2. DELTASYSTEM

  Unkari

  DELTASYSTEM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla standardiasennukset. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 3. EB SYS

  Belgia

  EB SYS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Yrityshallinnon ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät, Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät, Tietojärjestelmien varmuuskopiointi. Sen sijainti on Nannine, Belgia.

 4. ETR - ENTREPRISE TÉLÉPHONE ROBINI

  Ranska

  ETR - ENTREPRISE TÉLÉPHONE ROBINI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Televiestintä - oheislaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Puhelinliikenne internetissä, Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Puhelinliikenne internetissä, Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Nice, Ranska.

 5. TELENATIE

  Belgia

  TELENATIE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Televiestintä - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät, Radiopuhelinliikenne, Televiestintä - palvelut, Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät, Radiopuhelinliikenne, Internet-yhteys, Televiestintä - palvelut. Sen sijainti on Jabbeke, Belgia.

 6. TNS GMBH & CO. KG

  Saksa

  TNS GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät, Tietoverkot - laitteistot ja kunnossapito, Valitsimet, automaattiset, Televiestintä - palvelut, Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät, Tietoverkot - laitteistot ja kunnossapito, Valitsimet, automaattiset, Televiestintä - palvelut. Sen sijainti on Herford, Saksa.

 7. PRO CONFERENCE UK LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PRO CONFERENCE UK LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Crowthorne, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. WESTKO NETWORK SERVICE GMBH

  Saksa

  WESTKO NETWORK SERVICE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Alfeld (leine), Saksa.

 1. AGENTE TIM ANGELO VALZANO - TELEFONIA AZIENDALE

  Italia

  AGENTE TIM ANGELO VALZANO - TELEFONIA AZIENDALE, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on San Vito Al Tagliamento, Italia.

 2. SOCIETE LUXEMBOURGEOISE DE TELEPHONIE

  Luxemburg

  SOCIETE LUXEMBOURGEOISE DE TELEPHONIE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhelinliikenne internetissä, Hälytys - turvalaitteet, voip-puhelinneuvonta, myynti ja huolto, Puhelinliikenne internetissä, voip-puhelimet, Hälytys - turvalaitteet. Sen sijainti on Luxembourg, Luxemburg.

 3. ATELSYS

  Ranska

  ATELSYS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla integraatioratkaisuja tietoliikenteen käyttöön, Digitaalinen videovalvontatallennin, Hälytys ja paikalletulo, puhelinoperaattorit. Sen sijainti on Longvic, Ranska.

 4. GCQ

  Belgia

  GCQ, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla standardit, voip-puhelinneuvonta, myynti ja huolto, laitteet ja kojeet televiestintää ja puhelintekniikkaa varten, Tietoturvakonsultointipalvelu. Sen sijainti on Keerbergen, Belgia.

 5. FT FERNMELDETECHNIK GMBH

  Saksa

  FT FERNMELDETECHNIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Seevetal, Saksa.

 6. PROXYSEO

  Espanja

  PROXYSEO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 7. OPWING

  Kanada

  OPWING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Wuhan, Kanada.

 8. TOPLINK GMBH

  Saksa

  TOPLINK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla VoIP-palveluiden toimittajat. Sen sijainti on Darmstadt, Saksa.

 9. TENOVIS DIRECT GMBH

  Saksa

  TENOVIS DIRECT GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Babenhausen, Saksa.

 10. GITMBH

  Saksa

  GITMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Puhelintekniikka - laitteet ja järjestelmät - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

4 797 Yritykset