• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • puristimet ja murskaimet

Tulokset hakusanalle

Puristimet ja murskaimet - Tuonti ja vienti

 1. MACFAB SYSTEMS LTD

  Irlanti

  Verified by europages badge

  MACFAB SYSTEMS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vertical balers, baling presses, compactors cardboard baler, valssirouhimet, Glass crusher, Pakkauspuristimet, paalaimet, pystyjyrät, jätteenpuristimien suunnittelu, teollisuusjätteet, laitteet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Carrickmacross,, Irlanti.

 2. ECOLOGIA ESPOSITO

  Italia

  Verified by europages badge

  ECOLOGIA ESPOSITO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teollisuusjätteiden puhdistaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puristimet ja murskaimet, liete- ja lantavesilaitosten puhdistus, viemärien puhdistus, Puristimet ja murskaimet, kanavajälkien videotarkastus. Sen sijainti on Volla, Italia.

 3. AB-EX

  Saksa

  Verified by europages badge

  AB-EX, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Sen sijainti on Bramsche, Saksa.

 4. STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Sen sijainti on Glandorf, Saksa.

 5. IDS ENVIRONNEMENT

  Ranska

  Verified by europages badge

  IDS ENVIRONNEMENT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teollisuusjätteen käsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kartongin kierrätys, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Puristimet ja murskaimet, cardboard balls, paalaimet, plastic press, cardboard removal, cardboard removal, Kartongin kierrätys. Sen sijainti on St Trivier De Courtes, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GETECHA GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  GETECHA GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Sen sijainti on Aschaffenburg, Saksa.

 2. PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK

  Saksa

  Verified by europages badge

  PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Sen sijainti on Bad Iburg, Saksa.

 3. BARRADAS GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  BARRADAS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla LI-ION battery recycling, EV battery recycling, renkaiden kierrätys, Used tyre recycling, WEEE recycling, Refrigerator recycling, Machine building and plant construction, Service, Used machines. Sen sijainti on Dortmund, Saksa.

 4. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Espanja

  GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puristimet ja murskaimet, Ovet, vahvistetut ja palonkestävät - teollisuuden, jätepuristimet, Puristimet ja murskaimet, Ovet, vahvistetut ja palonkestävät - teollisuuden. Sen sijainti on Castellar Del Valles, Espanja.

 5. AGICOM- PEDERGNANA OG

  Itävalta

  AGICOM- PEDERGNANA OG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Rautaromut - talteenotto ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, Puristimet ja murskaimet, kumijätteiden keräys- ja kierrätyslaitokset, metallijätteiden keräys- ja kierrätyslaitokset, Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, Puristimet ja murskaimet. Sen sijainti on Puch Bei Hallein, Itävalta.

 1. COMITEC S.R.L.

  Italia

  COMITEC S.R.L., on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Peiteaineet, eriste. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puristimet ja murskaimet, Puristimet ja murskaimet. Sen sijainti on Godega Di Sant'urbano, Italia.

 2. AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH

  Itävalta

  AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paalipuristimet jätehuoltoa varten, Paalipuristimet, hydrauliset, puristimet. Sen sijainti on Seewalchen, Itävalta.

 1. ALTERVAL

  Ranska

  ALTERVAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierrätys - koneet ja laitteistot, paalaimet, Kierrätys - koneet ja laitteistot, jyrien vuokraus, jätekoneet. Sen sijainti on Epouville, Ranska.

 2. ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH

  Itävalta

  ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Sen sijainti on Meggenhofen, Itävalta.

 3. BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Sen sijainti on Niefern-Öschelbronn, Saksa.

 4. EUREC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY GMBH

  Saksa

  EUREC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Sen sijainti on Krayenberggemeinde, Saksa.

 5. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Saksa

  NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - koneenrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puristimet ja murskaimet, Murskaus- ja hiomakoneet, Ruoanvalmistusteollisuuden sekoittimet ja jauhinkoneet, siirrettävä mylly, Puristimet ja murskaimet, Murskaus- ja hiomakoneet, Ruoanvalmistusteollisuuden sekoittimet ja jauhinkoneet. Sen sijainti on Frechen, Saksa.

 6. DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY

  Espanja

  DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puristimet ja murskaimet, metallien hyödyntäminen, Puristimet ja murskaimet, muovijätteiden kierrätys, Puujätteiden hyödyntäminen. Sen sijainti on Granollers, Espanja.

 7. NIELSEN-ARAMIS GROUP

  Tunisia

  NIELSEN-ARAMIS GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puristimet ja murskaimet, Jätteenlajittelu - koneet ja välineet, Puristimet ja murskaimet, Jätteenlajittelu - koneet ja välineet, paalaimet. Sen sijainti on Tunis, Tunisia.

 8. SE SHREDDERS

  Turkki

  SE SHREDDERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Sen sijainti on Bolu, Turkki.

 1. BINOLOGY LLC

  Venäjä

  BINOLOGY LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenlajittelu - koneet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roska-astiat, jäteastiat, Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet, Puristimet ja murskaimet, Roska-astiat, jäteastiat, Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet, Puristimet ja murskaimet, jätesäiliöt. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 2. PINI SRL

  Italia

  PINI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Puristimet ja murskaimet, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Puristimet ja murskaimet, pystyjyrät, Jätteenpuristuslaitteistot. Sen sijainti on Gerenzano, Italia.

 3. SMELLWELL VERTRIEBS GMBH

  Itävalta

  SMELLWELL VERTRIEBS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Sen sijainti on Altach, Itävalta.

 4. KADANT PAAL GMBH

  Saksa

  KADANT PAAL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puristimet, hydrauli-, ketjukuljettimet, Paalipuristimet, hydrauliset, puristinten varaosat, Puristimet, hydrauli-. Sen sijainti on Georgsmarienhütte, Saksa.

 5. WEIMA MASCHINENBAU GMBH

  Saksa

  WEIMA MASCHINENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla briketointikoneet, Jauhin- ja murskainkoneet, hakkurit. Sen sijainti on Ilsfeld, Saksa.

 6. FRANZ KAHL GMBH

  Saksa

  FRANZ KAHL GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Sen sijainti on Frankfurt, Saksa.

 7. CONTAINERDIENST VINDEVOGEL

  Belgia

  CONTAINERDIENST VINDEVOGEL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puristimet ja murskaimet, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Puristimet ja murskaimet, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, jätesäiliöt, kontit. Sen sijainti on Deinze, Belgia.

 8. FAST VERDINI S.R.L.

  Italia

  FAST VERDINI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puristimet ja murskaimet, bitumin karhiaminen, sauvatäryttimet betonia varten, Puristimet ja murskaimet. Sen sijainti on Pesaro, Italia.

 9. PRECIMECA

  Ranska

  PRECIMECA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puristimet ja murskaimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuusilppurit jätteiden kierrätykseen. Sen sijainti on Toulouse, Ranska.

 10. VANDEL

  Ranska

  VANDEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkisten töiden urakoitsijat, Puristimet ja murskaimet, Julkisten töiden urakoitsijat, Puristimet ja murskaimet, puristimet. Sen sijainti on Mont De Marsan Cedex, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen