• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • purkaminen - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Purkaminen - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. TREVI BENNE SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Trevi Benne spa offers all the advantages that come with 30 years' experience in the earthworks machinery sector. It takes skill and dedication to keep up with all the sector's innovations. Excavation and demolition work, excavators, demolition hooks, cutters, dump trucks, demolition machinery, dump trucks and quick-release fasteners, earth moving machinery spare parts, demolition hooks and crushing machinery, iron cutters.

 2. ROTAIR SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  ROTAIR SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kompressorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Oleodynaamiset laitteet ja välineet, Purkaminen - koneet ja laitteet, mäntäkompressorit, diesel compressors, RAMPICAR, kompressoritarvikkeet, Oleodynaamiset laitteet ja välineet, electric compressors, mekaaniset, pneumaattiset ja hydrauliset laitteet. Sen sijainti on Caraglio, Italia.

 3. MYSCRAPMACHINE

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  MYSCRAPMACHINE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Metallit - talteenotto ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierrätys - koneet ja laitteistot, Purkaminen - koneet ja laitteet, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Murskaus- ja hiomakoneet, Kuormanosturit, Kierrätys - koneet ja laitteistot, jätteiden keruu, kierrätys ja hävitys, rakennustyöt, Recycling equipment. Sen sijainti on Luxembourg, Luxemburg.

 4. RINK

  Saksa

  RINK, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Neunkirchen-Seelscheid, Saksa.

 5. BISELLO MOVIMENTO TERRA DI BISELLO PIERENZO & C. S.N.C.

  Italia

  BISELLO MOVIMENTO TERRA DI BISELLO PIERENZO & C. S.N.C., joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaivinkoneet, purkukoneet, koneet ja tarvikkeet rakennusta varten, betonimuotit. Sen sijainti on Agugliaro, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. DÉMOLITION ET DEBARRAS

  Ranska

  DÉMOLITION ET DEBARRAS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Räjäytysurakoitsijat, Räjäytysurakoitsijat. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 2. IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Italia

  IMPIANTI INDUSTRIALI SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuslaitteiden vuokraus, Rakennusjätteet - kierrätys, Teollisuuslaitteiden vuokraus, Rakennusjätteet - kierrätys. Sen sijainti on Dalmine, Italia.

 3. DEMOLTECH SRL

  Italia

  DEMOLTECH SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Modugno, Italia.

 4. COSMO

  Belgia

  COSMO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Räjäytysurakoitsijat, Purkaminen - koneet ja laitteet, Räjäytysurakoitsijat, rakennusten purkutyöt, Purkaminen - koneet ja laitteet, paineilmavasarat kaivauksille. Sen sijainti on Baasrode, Belgia.

 5. VACOMET

  Belgia

  VACOMET, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Räjäytysurakoitsijat, rakennusten purkutyöt, Räjäytysurakoitsijat, purkumateriaalin kuljetus, paineilmavasaroiden vuokraus. Sen sijainti on Roeselare, Belgia.

 1. CARVALHO COIMBRA & ESTEVES, LDA.

  Portugali

  CARVALHO COIMBRA & ESTEVES, LDA., on Jakelija, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paineilmavasarat. Sen sijainti on Faião, Portugali.

 2. WIECHA SP. Z O.O.

  Puola

  WIECHA SP. Z O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallisuojat teräsbetonille, Purkaminen - koneet ja laitteet, Perustukset - työt, Metallisuojat teräsbetonille, Purkaminen - koneet ja laitteet, julkisivujen rappaus, Perustukset - työt. Sen sijainti on Słowik, Puola.

 1. BÖHM ENGINEERING GMBH

  Saksa

  BÖHM ENGINEERING GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 2. VTN EUROPE S.P.A.

  Italia

  VTN EUROPE S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Louhintakoneet ja -laitteet - mineraalit ja malmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Purkaminen - koneet ja laitteet, hydrauliset leikkurit, Purkaminen - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Pojana Maggiore, Italia.

 3. OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA

  Espanja

  OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Konsultit - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Purkaminen - koneet ja laitteet, muurarineuvonta, pienet muuraustyöt, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Purkaminen - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Coin, Espanja.

 4. WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH

  Saksa

  WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tee-se-itse-käsikäyttöiset sähkötyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Purkaminen - koneet ja laitteet, Hihnat, nosto- ja lastaus-, Suurpainepuhdistuskoneet, Paineensäätölaitteet, Purkaminen - koneet ja laitteet, Hihnat, nosto- ja lastaus-, Suurpainepuhdistuskoneet, Paineensäätölaitteet. Sen sijainti on Sehnde, Saksa.

 5. GROUPE DONITIAN SA

  Ranska

  GROUPE DONITIAN SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Nosturit ja nosturitelineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Siirrettävät nosturit, Korihissit, Räjäytysurakoitsijat, Purkaminen - koneet ja laitteet, Siirrettävät nosturit, Korihissit, Räjäytysurakoitsijat, Purkaminen - koneet ja laitteet. Sen sijainti on LORMONT, Ranska.

 6. SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR

  Saksa

  SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalien valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Purkaminen - koneet ja laitteet, Kauhat ja tarraimet, nosturin, Purkaminen - koneet ja laitteet, Kauhat ja tarraimet, nosturin. Sen sijainti on Oelsnitz, Saksa.

 7. IMPRESA GOBBI

  Italia

  IMPRESA GOBBI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekniset purkutyöt, tietöiden opastus- ja valvontalaitteet. Sen sijainti on Podenzano, Italia.

 8. VEGA HYDRAULIC BREAKERS

  Turkki

  VEGA HYDRAULIC BREAKERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. ITALIADEMOLITORI S.R.L.

  Italia

  ITALIADEMOLITORI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paineilmavasarat, Kivileikkuri. Sen sijainti on Bitonto, Italia.

 2. KAMECKI RADOSŁAW. ROBOTY ZIEMNE I DROGOWE

  Puola

  KAMECKI RADOSŁAW. ROBOTY ZIEMNE I DROGOWE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Purkaminen - koneet ja laitteet, tieporat, Täyteaines - rakennukset ja yleiset työt, Purkaminen - koneet ja laitteet, maansiirtotyöt. Sen sijainti on Elblag, Puola.

 3. CORIMAG SRL

  Italia

  CORIMAG SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bosconero, Italia.

 4. AUTODEMOLIZIONI ROMA PIPPO E CLAUDIO

  Italia

  AUTODEMOLIZIONI ROMA PIPPO E CLAUDIO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Roma, Italia.

 5. FAVA DAVIES

  Italia

  FAVA DAVIES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tienrakennus - urakoitsijat, maansiirtotyöt, tietyöt, Tienrakennus - urakoitsijat, purkutyöt. Sen sijainti on Cison Di Valmarino, Italia.

 6. KS INDUSTRIE UND HANDELS GMBH

  Saksa

  KS INDUSTRIE UND HANDELS GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Erfurt, Saksa.

 7. VISIBILITY AGENCY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  VISIBILITY AGENCY, on Jakelija, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Nottingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. VAN DEN BERG METAL GMBH

  Saksa

  VAN DEN BERG METAL GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Räjäytysurakoitsijat, rautaromun kauppa, yksityiset ja teolliset purkutyöt, Räjäytysurakoitsijat, jätteiden poisto. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 9. F.H.U. DOBROWOLSKI DOBROWOLSKI ŁUKASZ

  Puola

  F.H.U. DOBROWOLSKI DOBROWOLSKI ŁUKASZ, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Maatalouskonevuokraus ja -korjaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Purkaminen - koneet ja laitteet, kaivinkoneiden vuokraus, rakennus- ja kaivinkoneiden vuokraus, Purkaminen - koneet ja laitteet, maansiirtotyöt. Sen sijainti on Jejkowice, Puola.

 10. BURDE ENGINEERING GMBH

  Saksa

  BURDE ENGINEERING GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Mainz, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Purkaminen - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

22 683 Yritykset