• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • putket ja letkut- kuparia

Tulokset hakusanalle

Putket ja letkut- kuparia - Tuonti ja vienti

 1. H.P. WIRTH GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  For us, certification in accordance with the DIN EN ISO 9001: 2008 quality management system is not enough. To provide you with consistently high quality, we begin by ensuring the quality of the semi-finished product and its manufacturing process, and finish with modern measuring equipment in order to make working with our products easier for you. It is not just the alloy components that are essential for a high level of process reliability in the soldering process, but specifically the surface purity of the products. We rely on qualified employees, successful quality assurance methods and the latest test systems to meet our customers' expectations and guarantee consistently high quality. We are aware of our ecological responsibility in terms of sustainability, which is why we go beyond the legal regulations for ensuring environmental protection.

 2. BEKA HEIZ- UND KÜHLMATTEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  BEKA HEIZ- UND KÜHLMATTEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 3. MESSINGWERK PLETTENBERG HERFELD GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  MESSINGWERK PLETTENBERG HERFELD GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Sen sijainti on Plettenberg, Saksa.

 4. U-VERAL AG

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  U-VERAL AG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Sen sijainti on Hori, Sveitsi.

 5. INNOVARIA - H.E.P.

  Italia

  Verified by europages badge

  INNOVARIA - H.E.P., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putket ja letkut, kuparia, Lämmönvaihtimet, ilmastointi, Installation design, lämmönvaihtimet siirreltävin putkin yksityis- ja teollisuuskäyttöön, Putket ja letkut, kuparia, Y connectors, teollisuusjäähdytys, Lämmönvaihtimet. Sen sijainti on San Vito Al Torre, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ZETAESSE SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  ZETAESSE SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovien ruiskuvalu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovien jalostus, Putket ja letkut, kuparia, muovimateriaalien pursottimet, connectors, CUPEX, vesijohdot, Muovien jalostus, iso9001, FEINROHREN. Sen sijainti on Vedelago, Italia.

 2. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Saksa

  Jatkuvavaluun ja keskipakovaluun erikoistunut valimo, kaikki standardien DIN EN 1982 ja DIN EN 1706 mukaiset kuparinvalu- ja alumiininvaluseokset sekä ei-rautametallit. Putkien, renkaiden, holkkien, lattatankojen, neliö- ja kuusiotankojen, koneenrakennuslevyjen, kemianteollisuuden, laivanrakennusteollisuuden ja konetehtaiden raakamateriaalit. Laatustandardoitu yritys sisältää oman laboratorion kaikkia aineenkoetuksia, hyväksymismenettelyjä ja sertifiointeja varten materiaalien valmistajana.

 3. TUBOS DE COBRE - EMPRESAS M&A

  Meksiko

  Empresas M&A -yrityksen lippulaivatuotteita ovat kupariputket ja -putkistot sekä jäykät putket. M & A on erikoistunut markkinoiden parasta laatua edustavien kupari- ja kupariperäisten tuotteiden kansalliseen jakeluun. Koska kupariputket ovat erittäin kestäviä, niitä käytetään kaasun asennuksessa, jäähdytyksessä ja ilmastoinnissa. Materiaalimme vastaavat kaikkia voimassa olevia kansainvälisiä normeja. Meillä on parhaat sähkönjohtimet, jäykät putket, joustavat putket ja kuparijohtorullat.

 4. LEBRONZE ALLOYS

  Ranska

  LEBRONZE ALLOYS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kupari ja kuparilejeeringit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valimot - kupari-, pronssi- ja messinki-, Putket ja letkut, kuparia, Valimot - kupari-, pronssi- ja messinki-, Putket ja letkut, kuparia, kuparilejeeringit, messinkiputket. Sen sijainti on Suippes, Ranska.

 5. BRISCOOL HVAC

  Turkki

  BRISCOOL HVAC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kupariputket, ilmastointilaite, päällystetyt ja esieristetyt kupariputket. Sen sijainti on Çukurova, Turkki.

 1. BIROL INTERNATIONAL

  Turkki

  BIROL INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kupariputket, päällystetyt ja esieristetyt kupariputket. Sen sijainti on Adana, Turkki.

 2. HANDELSPAUL GMBH

  Saksa

  HANDELSPAUL GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 1. PROMETALL HANDEL AG

  Sveitsi

  PROMETALL HANDEL AG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Sen sijainti on Kestenholz, Sveitsi.

 2. HUMBACH GMBH & CO. KG

  Saksa

  HUMBACH GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pellit ja putket. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putket ja letkut, kuparia, Teräkset ja metallit - hitsaus ja juotto, Putket ja letkut, kuparia, kupariputkien taivutus, Teräkset ja metallit - hitsaus ja juotto. Sen sijainti on Schmallenberg, Saksa.

 3. COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK

  Serbia

  COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kupari ja kuparilejeeringit, Taipuisat letkut - ei-rautametalliset, Kupari ja kuparilejeeringit, Taipuisat letkut - ei-rautametalliset. Sen sijainti on Majdanpek, Serbia.

 4. COPPER COM

  Serbia

  COPPER COM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Valimot - kupari-, pronssi- ja messinki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putket ja letkut, kuparia, Putket ja letkut, kuparia. Sen sijainti on Uzice, Serbia.

 5. TUSTA TRADING S.L.

  Espanja

  TUSTA TRADING S.L., on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Kansainvälisen kaupan asiantuntijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuparilangat ja -kaapelit, Lyijy ja lyijylejeeringit, Putket ja letkut, kuparia, Ferrokromi, Kuparilangat ja -kaapelit, Lyijy ja lyijylejeeringit, Putket ja letkut, kuparia. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 6. CETINKAYA METAL

  Turkki

  CETINKAYA METAL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Sen sijainti on Bakirkoy Istanbul, Turkki.

 7. CAD FRANCE (CUIVRES ALLIAGES ET DERIVES)

  Ranska

  CAD FRANCE (CUIVRES ALLIAGES ET DERIVES), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Teräkset ja metallit - koneistus, kupariputkien työstö, Sinkityt kierreputket, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Teräkset ja metallit - koneistus. Sen sijainti on Saint-Péray, Ranska.

 8. ANADOLU BAKIR A.Ş.

  Turkki

  ANADOLU BAKIR A.Ş., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. LESAGE INDUSTRIES

  Belgia

  LESAGE INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, alumiinia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putket ja letkut, kuparia, Putket ja letkut, kuparia, putket ruostumatonta terästä, liitokset ruostumatonta terästä. Sen sijainti on Gullegem, Belgia.

 2. GROSCLAUDE ROBIN

  Ranska

  GROSCLAUDE ROBIN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Sen sijainti on Santeny, Ranska.

 3. WILHELM ZULTNER & CO

  Itävalta

  WILHELM ZULTNER & CO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräs, erikois-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä, Putket ja letkut, ei-rautametallia, Putket ja letkut, kuparia, Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä, Putket ja letkut, ei-rautametallia, Putket ja letkut, kuparia. Sen sijainti on Graz, Itävalta.

 4. MOPAC

  Belgia

  MOPAC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla räystäskourut, kourujen asennus. Sen sijainti on Louvain-La-Neuve, Belgia.

 5. BOMYUNG METAL CO., LTD.

  Etelä-Korea

  BOMYUNG METAL CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Sen sijainti on Busan, Etelä-Korea.

 6. ÇAPARLAR ŞAP

  Turkki

  ÇAPARLAR ŞAP, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tonnikalan kaviaari, 1-paikkaiset kahvinkeittimet. Sen sijainti on Bingöl, Turkki.

 7. JIANGSU LONGDA COPPER PIPE CO.,LTD

  Kiina

  JIANGSU LONGDA COPPER PIPE CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Sen sijainti on Anzhen Town Wuxi City, Kiina.

 8. SARL ACR

  Algeria

  SARL ACR, on Jakelija, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kupariputket, lämmityspatterit, hitsauspuikot, poltin. Sen sijainti on Boumerdes, Algeria.

 9. FUZHOU ZHENXIE PIPE CO.,LTD

  Kiina

  FUZHOU ZHENXIE PIPE CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Sen sijainti on Fuzhou, Kiina.

 10. ADLER ROHRVERARBEITUNG

  Saksa

  ADLER ROHRVERARBEITUNG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, kuparia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarkkuussorvaus, Putket ja letkut, tarkkuus-, ei-rautametallia, messinkiputket, teollisuustuotantosarjojen prototyypit. Sen sijainti on Großbeeren, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Putket ja letkut- kuparia - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

4 076 Yritykset