• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • putkityökalusteet ja lisätarvikkeet

Tulokset hakusanalle

Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet - Tuonti ja vienti

 1. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Turkki

  Verified by europages badge

  Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. is a Turkish supplier of various construction and natural gas materials from Denizli, Turkey. With more than ten years of experience in the construction industry, we always work to expand our product range to provide the best service to our customers. We serve our customers in our 650 m2 Gümüşçay Showroom and 1150 m2 Ege ceramic Showroom branches. We offer everything you need in sanitary ware and ceramics with our experienced sales consultants. In addition, we do our best to increase our product portfolio yearly with our innovative approach. As Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. we supply construction infrastructure materials such as : •Pipes and fittings, •Building materials such as plastic fittings, In our Ceramic group : •Bathroom fittings and accessories, •Washbasins, •Lavatory bowls, •Bathroom floor coverings, •Sanitary wares and many more are to be discovered on our website! Our vision is to stand behind our products by not compromising on quality despite the heavy competition conditions in the market and to adopt the innovative approach as our principle. Please do not hesitate to contact us for more information!

 2. KOLLER GROUP - STAMMWERK VITIS

  Itävalta

  Verified by europages badge

  Innovative systems and individual components for whirlpool baths, spa jacuzzis and showers, high-performance pumps, as well as water revitalisation products and bath additives. They have been a leader in the water technology market for 40 years. Place your trust in premium components from the market leader and a highly skilled team of experts, who will find the perfect solution to meet your requirements. Flexible, fast and fuss-free – high quality brass, sheet metal and plastic parts and tools are developed and produced to suit your requirements. Koller Metall- und Kunststofftechnik is a business division of the Koller International Group. Timber wholesale is an important mainstay for Koller International Group. A wide range of wooden products are available to choose from at their head office site in Vienna and in Vitis.

 3. LAVELLI CM

  Italia

  Verified by europages badge

  LAVELLI CM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jauhatusvimeärit, food waste disposal systems, äänenvaimennuspohjallla varustetut tiskialtaat, stainless steel kitchen sinks, kosteiden ja saniteettitilojen varusteet, colormix mixer taps, teräksinen keittiöallas, stainless steel mixer taps, production of stainless steel sinks. Sen sijainti on Cartigliano, Italia.

 4. WHT GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  WHT GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Sen sijainti on Leipzig, Saksa.

 5. MPI - MINERAL PRODUCTS INTERNATIONAL

  Belgia

  Verified by europages badge

  MPI - MINERAL PRODUCTS INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylpyhuoneet - kalusteet ja varusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylpyhuonetarvikkeet, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Hotellit - huonekalut, Hotellikalusteet, Kylpyhuonetarvikkeet, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Hotellit - huonekalut, Hotellikalusteet. Sen sijainti on Barchon, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. NICOLL RACCORDS PLASTIQUES

  Ranska

  Euroopan tärkein talonrakennuksen ja julkisten rakennustöiden synteettisten materiaalien valmistaja. Ruisku- ja suulakepuristukseen erikoistunut Nicoll tarjoaa valikoiman tuotteita, jotka on luokiteltu kolmeen erikoisalaan: putkituotteiden ja vesikalusteiden erikoisala, rakennustuotteiden erikoisala ja ympäristötuotteiden erikoisala.

 2. STAUER

  Espanja

  Suihkupäät kylpyammeeseen, suihkut, kylpyammeen niskatuet polyuretaanista, komposiittikahvat kylpyammeeseen, metallikahvat kylpyammeeseen, vesitiiviit lamput.

 3. FOMA I FALCIOGLU PRES DÖKÜM MUSLUK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  FOMA I FALCIOGLU PRES DÖKÜM MUSLUK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylpyhuonehanojen valmistus, messinkihanat, sekoitusventtiilit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. MASIP S.R.O.

  Slovakia

  MASIP S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pienoismallien teko, Pienoismallien teko. Sen sijainti on Moravany Nad Váhom, Slovakia.

 5. VITRUVIT S.A. CERAMIC - INDUSTRIAL MINERALS

  Kreikka

  VITRUVIT S.A. CERAMIC - INDUSTRIAL MINERALS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pesualtaat, Pesualtaat, sekoitusventtiilit, laatat, Kylpyhuonetarvikkeet. Sen sijainti on Ionia-Thessaloniki, Kreikka.

 1. WALRAVEN GMBH

  Saksa

  WALRAVEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiinnityslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Sen sijainti on Bayreuth, Saksa.

 2. ET SURFACE PRODUCTS KFT.

  Unkari

  ET SURFACE PRODUCTS KFT., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietotekninen laiterunko. Sen sijainti on Nagytarcsa, Unkari.

 1. MILLER ENERGIESYSTEME GMBH

  Saksa

  MILLER ENERGIESYSTEME GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Sen sijainti on Weil Der Stadt, Saksa.

 2. BATH.ES

  Espanja

  BATH.ES, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylpyhuoneet - kalusteet ja varusteet, hanat, Kylpyhuoneet - kalusteet ja varusteet, suihkualtaat mittojen mukaan. Sen sijainti on Murcia, Espanja.

 3. REFINEAIR

  Italia

  REFINEAIR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ilmanpuhdistimet, ilmanlaatu ja ekologinen valvonta, Ilman analysointi ja valvonta, elintarvike- ja säilyketeollisuuden puhdistusaineet. Sen sijainti on Salerno, Italia.

 4. PARIS CÉRAMIQUE

  Ranska

  PARIS CÉRAMIQUE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla terveystuotteet, jäähdyttimien myynti. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 5. ARTIGO GMBH

  Saksa

  ARTIGO GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pisoaarit, käsienkuivauslaitteet julkisia tiloja varten, hotellien, ravintoloiden ja yleisten tilojen wc-kalusteet, saniteettitilojen ja kylpyhuoneiden puhdistusaineet. Sen sijainti on Hartenfels, Saksa.

 6. EASY INNOVATION GMBH

  Saksa

  EASY INNOVATION GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Sen sijainti on Quickborn, Saksa.

 7. BADENWINKEL

  Hollanti

  BADENWINKEL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Sen sijainti on Zwolle, Hollanti.

 8. HOPFERWIESER + STEINMAYR - INSTALLATEUR FÜR HAUSTECHNIK

  Itävalta

  HOPFERWIESER + STEINMAYR - INSTALLATEUR FÜR HAUSTECHNIK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla radiaattorilaitteet, kosteiden ja saniteettitilojen varusteet, lämmityksen asennus. Sen sijainti on Amstetten, Itävalta.

 1. BECRISA

  Espanja

  BECRISA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylpyhuonetarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Pesualtaat, suihkualtaat, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Pesualtaat, suihkuseinä. Sen sijainti on Onda, Espanja.

 2. CIFIAL

  Portugali

  CIFIAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putkityöt, kodin, hanojen valmistus, Putkityöt, kodin, kylpyammeet, saniteettitilojen laitteet. Sen sijainti on Rio Meão, Portugali.

 3. ERNST WAGNER GMBH & CO. KG

  Saksa

  ERNST WAGNER GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paperiautomaatti, wc-paperitelineet. Sen sijainti on Reutlingen, Saksa.

 4. QUARANTA CERAMICHE SRL

  Italia

  QUARANTA CERAMICHE SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla parketti, vesikalusteet, suihkukoppi kylpyammeella. Sen sijainti on Manduria, Italia.

 5. LAURYSSEN

  Belgia

  LAURYSSEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ilmastointiasennukset, lämmityshuolto, lämpöpumput. Sen sijainti on Brecht, Belgia.

 6. VAN BREMPT

  Belgia

  VAN BREMPT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ilmanvaihto. Sen sijainti on Ekeren, Belgia.

 7. ZUMBUSCH GMBH HAUSTECHNISCHE INSTALLATIONEN

  Saksa

  ZUMBUSCH GMBH HAUSTECHNISCHE INSTALLATIONEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Putkityöt, kodin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putkiasennukset, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Putkiasennukset, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, lvi-laitteet, lämpöpumput. Sen sijainti on Vacha, Saksa.

 8. MCDAIDS PLUMBING

  Irlanti

  MCDAIDS PLUMBING, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hydrauliset ja termohydrauliset laitteet, lämpökamiina. Sen sijainti on Buncrana, Irlanti.

 9. CHRISTEX

  Belgia

  CHRISTEX, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pyyhkeet, kylpyhuonetekstiilit, froteepyyhkeet, hotellien vuodevaatteet. Sen sijainti on Harelbeke, Belgia.

 10. GILBERT

  Luxemburg

  GILBERT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Työkalut ja rautatavarat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankäsittely - laitteet ja materiaalit, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Postilaatikot, Tavarankäsittely - laitteet ja materiaalit, nostosillat, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Postilaatikot. Sen sijainti on Ehlerange, Luxemburg.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen