• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • puu- käsittelemätön

Tulokset hakusanalle

Puu- käsittelemätön - Tuonti ja vienti

 1. EWEN INTERNATIONAL SARL

  Kamerun

  Verified by europages badge

  Ewen International Sarl was founded in 2017. We are renowned internationally in the wood industry and provide you with the very best. Our mission is to always provide the best wood products on the work wood market. Thanks to fair transactions and our commitment to only provide you the very best, we have managed to become a wel-known brand in the field of wood products. Our shared interest for the wood product trade makes us a formidable force in the export industry. We are Cameroonian exporters and export worldwide. We are the main exporters, traders and suppliers of high quality wood products from tropical wood, wooden logs, wood chunks, sawn timber, industrial charcoal, restaurant charcoal and much more from Cameroon. Feel free to contact us for more details!

 2. LES BUCHETTES DE MATHEO ROBINET

  Ranska

  Verified by europages badge

  LES BUCHETTES DE MATHEO ROBINET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - puu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutuotteet, pizzauuni, Polttopuut, Puu, käsittelemätön, Puutuotteet, sales of kindling, tulensytytin, kuusi, puu-uuni. Sen sijainti on Rahon, Ranska.

 3. FOR GUYANE

  Ranskan Guiana

  Verified by europages badge

  FOR GUYANE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutuotteet, Tuonti ja vienti - puu, Teollisuuspuu, Puu - sahattu ja käsitelty, Puurakenne, puu, sahapuu, Puutuotteet, Tuonti ja vienti - puu. Sen sijainti on Saint Laurent Maroni, Ranskan Guiana.

 4. ETS WATHELET

  Belgia

  Verified by europages badge

  ETS WATHELET, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Lämmöneristysmateriaalit, Paneelit, lastulevy, eksoottinen puu, Puu - sahattu ja käsitelty, Lämmöneristysmateriaalit, Paneelit, lastulevy. Sen sijainti on Sambreville (namur), Belgia.

 5. MERCER TORGAU GMBH & CO.KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  MERCER TORGAU GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat, Kehykset, puu-, Puu - pakkausmateriaali, Puutuotteet, Tuonti ja vienti - puu, Rakennustyöt. Sen sijainti on Torgau, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ALFA DRVO

  Kroatia

  ALFA DRVO d.o.o. Asiakkaan haluamalla tavalla kuormalavalle kasattu polttopuu (25 cm, 33 cm, 44 cm ja 55 cm). Pyökki, tammi, saarni, akasia.

 2. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE ROOF - REED

  Puola

  PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE ROOF - REED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kehykset, puu-, Paneelit, puu-, Parkettilattiat, Kehykset, puu-, Paneelit, puu-, Parkettilattiat. Sen sijainti on Skulsk, Puola.

 3. RAUMAUSSTATTUNG VORBACH

  Saksa

  RAUMAUSSTATTUNG VORBACH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Sen sijainti on Berg-Unterölsbach, Saksa.

 4. HANS KAIM GMBH

  Saksa

  HANS KAIM GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Sen sijainti on Oberschwarzach, Saksa.

 5. MADERAS VILLAPOL

  Espanja

  MADERAS VILLAPOL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sahatavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Trooppiset puut, puuprofiilit, Puu, käsittelemätön, eukalyptus. Sen sijainti on Trabada-Lugo, Espanja.

 1. GREEN FOREST

  Ranska

  GREEN FOREST, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyöreä puutavara, sahapuu, leikkauspuu, puu. Sen sijainti on Troyes, Ranska.

 2. ROBETA-HOLZ OHG

  Saksa

  ROBETA-HOLZ OHG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, puu-, puupakkaukset, leikkauspuu, Paneelit, puu-, sahat. Sen sijainti on Milmersdorf, Saksa.

 1. PAULOWNIA ALÉM DOURO LDA

  Portugali

  PAULOWNIA ALÉM DOURO LDA, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puunrungot, puutalot. Sen sijainti on Leça Do Balio-Matosinhos, Portugali.

 2. MAURIS BOIS

  Ranska

  MAURIS BOIS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puupaneelit, puurakenteet, Lautavuoraus, Puiset terassit. Sen sijainti on Argonay, Ranska.

 3. OIL & GAZ CO.

  Suomi

  OIL & GAZ CO., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kulta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, öljyt, puu, Kaakao, Puu, käsittelemätön. Sen sijainti on Moscou, Suomi.

 4. DECKERS BOUWMATERIALEN

  Belgia

  DECKERS BOUWMATERIALEN, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Rakennusmateriaalit, Puu, käsittelemätön, Rakennusmateriaalit, tavalliset saneeraustyöt. Sen sijainti on Dilsen, Belgia.

 5. ELVIOX LTD

  Kreikka

  ELVIOX LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tammi. Sen sijainti on Thessaloniki, Kreikka.

 6. A.R. BOIS COMMERCIAL

  Ranska

  A.R. BOIS COMMERCIAL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Sen sijainti on La Châtre, Ranska.

 7. BOIS ENERGIE SERVICE

  Ranska

  BOIS ENERGIE SERVICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Sen sijainti on Cerdon Du Loiret, Ranska.

 8. BARRELA ET MARTINS

  Luxemburg

  BARRELA ET MARTINS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu, käsittelemätön, puutarhojen jaksoittainen hoito, metsätyöt, rakennuspuu. Sen sijainti on Niederfeulen, Luxemburg.

 1. ZVV FLIESEN DE MYN OHG

  Saksa

  ZVV FLIESEN DE MYN OHG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Parkettilattiat, Puu, käsittelemätön, luonnonkivet, Parkettilattiat. Sen sijainti on Hagen, Saksa.

 2. EMILIA. PIOTR GIERA

  Puola

  EMILIA. PIOTR GIERA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Sen sijainti on Stary Jankow, Puola.

 3. IPAULOWNIA

  Espanja

  IPAULOWNIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Sen sijainti on Sueca, Espanja.

 4. GEDIMAT TANGHE

  Belgia

  GEDIMAT TANGHE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Rakentaminen - viimeistelytyöt, Puu, käsittelemätön, rakennusmateriaalit, Rakentaminen - viimeistelytyöt, betonointi. Sen sijainti on Ichtegem, Belgia.

 5. BELGOPLAST

  Belgia

  BELGOPLAST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Karmit - ikkunoiden, Puu - sahattu ja käsitelty, Karmit - ikkunoiden, pvc-ikkunat, puusepän paja. Sen sijainti on Flémalle, Belgia.

 6. KEMPA

  Belgia

  KEMPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puupöydät, Puu, käsittelemätön, keittiön ovilevy, puuovet, Puupöydät. Sen sijainti on Herentals, Belgia.

 7. SOMAPIL - SOCIEDADE DE MADEIRAS DE PINHO, LDA

  Portugali

  SOMAPIL - SOCIEDADE DE MADEIRAS DE PINHO, LDA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puunjalostuksen sivutuotteet, puurakenteet. Sen sijainti on Regueira De Pontes, Portugali.

 8. ANCIENS ETABLISSEMENTS JOS RENARD

  Belgia

  ANCIENS ETABLISSEMENTS JOS RENARD, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Katontekomateriaalit, Puu - sahattu ja käsitelty, Katontekomateriaalit, sisätilojen sisustussuunnittelu, liuskekivet. Sen sijainti on Oreye, Belgia.

 9. M.T.L.- MADEIRAS TRATADAS, LDA

  Portugali

  M.T.L.- MADEIRAS TRATADAS, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuitupuu, Kuitupuu. Sen sijainti on Monte Redondo Lra, Portugali.

 10. HOLZ GRAF

  Saksa

  HOLZ GRAF, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla saha, puukauppa, sahat. Sen sijainti on Piding, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Puu- käsittelemätön - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

25 058 Yritykset