• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla

Tulokset hakusanalle

Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla - Tuonti ja vienti

 1. WEICO WOLFGANG WEISS GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  WEICO WOLFGANG WEISS GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Frankfurt, Saksa.

 2. MABI (BIDAUX MARC SA)

  Ranska

  Yritys on erikoistunut innovatiivisten ammattikäyttöön tarkoitettujen materiaalien valmistukseen rakennuksia varten: puun suojaaminen, rakenteiden käsittely, muuraustöiden käsittely, kosteuden poistaminen, ullakoiden eristäminen, kiinnitystulpat, käsittelypumppu, karstan puhallin, puun kaavin, paineilmataltta. Scrap’Air on patentoitu tärinätön paineilmataltta kaapimiseen. Blow’Box on eristysaineen karstan puhallin: selluloosavanu ja vuorivilla…

 3. SYLATECH GMBH

  Saksa

  SYLATECH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Walzbachtal, Saksa.

 4. LESKHIMPROM LTD

  Valko-Venäjä

  LESKHIMPROM LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sahattu puu. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 5. ANDREAS VOLLACK - FACHWERKZENTRUM & SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG

  Saksa

  ANDREAS VOLLACK - FACHWERKZENTRUM & SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Reinhardtshagen, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ARTE VENETA ANTITARLO

  Italia

  ARTE VENETA ANTITARLO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Loria, Italia.

 2. SKIMMELFRIT

  Tanska

  SKIMMELFRIT, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Charlottenlund, Tanska.

 3. WOODCHEM

  Hollanti

  WOODCHEM, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elintarvikkeiden säilöntäaineet, Puunsuoja-aineet, Sienenestoaineet ja bakteereja tappavat aineet, Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Sen sijainti on Alkmaar, Hollanti.

 4. SHASHEL

  Ukraina

  SHASHEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuholaisten valvonta, Puunkäsittely - tuotteet. Sen sijainti on Kharkiv, Ukraina.

 5. ITALSAVE ANTITARLO

  Italia

  ITALSAVE ANTITARLO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla käsittelyt loiseläimiä vastaan. Sen sijainti on Santa Lucia Di Piave, Italia.

 1. FKR QUIMICA SL

  Espanja

  FKR QUIMICA SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puunkäsittelytuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, autoklaavit. Sen sijainti on Vinaros, Espanja.

 2. PROTECTOR

  Belgia

  PROTECTOR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puu ja huonekalut – käsittely ja suojaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, kosteussaneeraus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, sienientorjunta-aineet, maan ja ympäristön. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 1. APLEX PLAGAS S.C.P.

  Espanja

  APLEX PLAGAS S.C.P., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hyönteisten valvonta, tuhoeläinten hävitys kiinteistöistä, tiloista ja laitteista, hyönteistentorjunta-aineet, yhteisöjen hyönteistuholaitteet. Sen sijainti on Mataró ( Barcelona ), Espanja.

 2. ANTICIMEX GMBH & CO. KG

  Saksa

  ANTICIMEX GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kasvinsuojeluaineet, fungisidit ja pestisidit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, Ikkunoiden hyttysverkot, Tuhohyönteisten ja -eläinten torjuntapalvelut, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, Ikkunoiden hyttysverkot, Tuhohyönteisten ja -eläinten torjuntapalvelut. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 3. JINAN SENKE

  Kiina

  JINAN SENKE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Jinan, Kiina.

 4. HOME PROTECT

  Belgia

  HOME PROTECT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tuhohyönteisten ja -eläinten torjuntapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, kosteudenestokäsittely. Sen sijainti on Mons Lez Liege, Belgia.

 5. A.V.O.

  Belgia

  A.V.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vettähylkivät tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, kosteudenestokäsittely, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Zandhoven, Belgia.

 6. BIEMAR

  Belgia

  BIEMAR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla täydelliset puunkäsittelylinjat, puupintojen käsittely. Sen sijainti on Soumagne, Belgia.

 7. BUG BUSTERS

  Belgia

  BUG BUSTERS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla desinfiointi. Sen sijainti on Ekeren, Belgia.

 8. SCORZA PORTE S.R.L.

  Italia

  SCORZA PORTE S.R.L., joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Ardea, Italia.

 1. SEGHERIA 3B

  Italia

  SEGHERIA 3B, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Trivignano Udinese, Italia.

 2. CERVELLA GIANFRANCO

  Italia

  CERVELLA GIANFRANCO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Magliano Alpi, Italia.

 3. RUATTI LEGNAMI S.R.L.

  Italia

  RUATTI LEGNAMI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Rabbi, Italia.

 4. PIESSE DI PIONI CRISTIAN

  Italia

  PIESSE DI PIONI CRISTIAN, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Treia, Italia.

 5. BORNEY LEGNAMI S.R.L.

  Italia

  BORNEY LEGNAMI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Gressan, Italia.

 6. GARZITTO S.R.L.

  Italia

  GARZITTO S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Pavia Di Udine, Italia.

 7. AGOSTINI LEGNAMI S.R.L.

  Italia

  AGOSTINI LEGNAMI S.R.L., joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Vetralla, Italia.

 8. PICCAPIETRA FRANCO & CLAUDIO S.R.L.

  Italia

  PICCAPIETRA FRANCO & CLAUDIO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Traona, Italia.

 9. BARRA RICCARDO & C.

  Italia

  BARRA RICCARDO & C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, Puun kuivaus, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Sen sijainti on Sanfront, Italia.

 10. SHANGHAI DABUTONG WOOD INDUSTRY & TEHNOLOGY CO,.LTD.

  Kiina

  SHANGHAI DABUTONG WOOD INDUSTRY & TEHNOLOGY CO,.LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ulkotilojen päällystystyöt ruosteenestomateriaaleista teollisuutta varten, massiivipuu. Sen sijainti on Shanghai, Kiina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen