• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • puunkäsittelytuotteet

Tulokset hakusanalle

Puunkäsittelytuotteet - Tuonti ja vienti

 1. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkki

  Verified by europages badge

  BESER CHEMICALS is a specialty chemicals producer serving a variety industrial fields for lubricants & metalworking fluids, specialty emulsifier packages, starch glue rheology modifiers, automotive chemicals, mineral oil and silicon oil emulsifiers, silicon and non silicon and mineral oil defoamers, oleochemicals, textile processing oils and additives, wood antisapstain, OAT and IAT corrosion inhibitors for coolants and heat transfer fluids, hydraulic brake fluids, antiwear additives, specialty and commodity esters. BESER CHEMICALS develops tailor made customer chemical products and solutions. We are especially very specialized in the following products; -Soluble mineral oil emulsifier package, -Blend oil & Coning oil emulsifier package, -Cotton picker solvent emulsifier package, -Knitting oil emulsifier package, -Corrosion inhibitors for antifreeze and industrial coolants -Dot 3 and dot 4 hydraulic brake fluid corrosion inhibitor package -Semisynthetic metalworking fluids for multimetal machining -Defoamers & Antifoamers for a variety of industrial applications -Wood antisapstain treatment chemicals Do not hesitate to contact us!

 2. MABI (BIDAUX MARC SA)

  Ranska

  Yritys on erikoistunut innovatiivisten ammattikäyttöön tarkoitettujen materiaalien valmistukseen rakennuksia varten: puun suojaaminen, rakenteiden käsittely, muuraustöiden käsittely, kosteuden poistaminen, ullakoiden eristäminen, kiinnitystulpat, käsittelypumppu, karstan puhallin, puun kaavin, paineilmataltta. Scrap’Air on patentoitu tärinätön paineilmataltta kaapimiseen. Blow’Box on eristysaineen karstan puhallin: selluloosavanu ja vuorivilla…

 3. OPEA

  Italia

  OPEA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Säänkestourakointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Aurinkosuojat, sisä- ja ulkotilojen, Puunkäsittelytuotteet, vesieristekalvot, Aurinkosuojat, sisä- ja ulkotilojen, Puunkäsittelytuotteet, lattiahartsit. Sen sijainti on Olevano Sul Tusciano, Italia.

 4. GREENWAY LTD, S.R.O.

  Slovakia

  GREENWAY LTD, S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puunkäsittelytuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leikattu puu, epal-lavat, puiset puutarhakalusteet. Sen sijainti on Bratislava, Slovakia.

 5. BAGETA, UAB

  Liettua

  BAGETA, UAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakkausalan alihankkijat, Puutuotteet, Puunkäsittelytuotteet, Polttoaineet, kiinteät, Pakkausalan alihankkijat, Puutuotteet, Puunkäsittelytuotteet, Polttoaineet, kiinteät. Sen sijainti on Meskuiciai, Siauliai Distr., Liettua.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. UAB PROLAIN

  Liettua

  UAB PROLAIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puunkäsittelytuotteet, Puun kuivaus, Kuivaajat, teolliset, Puun työstö - koneet ja laitteet, Puunkäsittelytuotteet, Puun kuivaus, Kuivaajat, teolliset, Puun työstö - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Drobuksciai, Silales r, Liettua.

 2. UDF LTD

  Ukraina

  UDF LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puunkäsittelytuotteet. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 3. DUBEXPO

  Ukraina

  DUBEXPO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puunkäsittelytuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla perinteinen parketti, jalkalistat. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 4. NUISIPRO

  Ranska

  NUISIPRO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puunkäsittelytuotteet, karkotus, kyyhkysten, Puunkäsittelytuotteet, rotanmyrkkyjen jakelija. Sen sijainti on Annecy, Ranska.

 5. FAN-TRADE LLC

  Venäjä

  FAN-TRADE LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viilupuu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutuotteet, Puunkäsittelytuotteet, Puutuotteet, Puunkäsittelytuotteet, vaneri, puupaneelit. Sen sijainti on Kholm-Zhirkovskiy, Venäjä.

 1. GEDIMAT-GINION

  Belgia

  GEDIMAT-GINION, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalien valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmöneristysmateriaalit, Puunkäsittelytuotteet, Katontekomateriaalit, Lämmöneristysmateriaalit, Puunkäsittelytuotteet, Katontekomateriaalit, kodin remontointitarvikkeet. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 2. NE KRASKA

  Venäjä

  NE KRASKA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruosteenirrotusöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu ja huonekalut – käsittely ja suojaus, Puunkäsittelytuotteet, Puu ja huonekalut – käsittely ja suojaus, Puunkäsittelytuotteet, puuvahat, huonekaluvahat. Sen sijainti on Anapa, Venäjä.

 1. INSEKTOL AG PEST CONTROL

  Sveitsi

  INSEKTOL AG PEST CONTROL, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Puunkäsittelytuotteet. Sen sijainti on Zürich, Sveitsi.

 2. TALAT PARKE

  Turkki

  TALAT PARKE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Puunkäsittelytuotteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. KOPPERS DENMARK APS

  Tanska

  KOPPERS DENMARK APS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puunkäsittelytuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puunsuoja-aineet. Sen sijainti on Nyborg, Tanska.

 4. PAINTING SA

  Sveitsi

  PAINTING SA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puunkäsittelytuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla väri-, maali- ja emalineuvonta, hioma-aineet ammattikäyttöön, maalauslaitteet ja -tarvikkeet, maalit puuta ja rautaa varten. Sen sijainti on Taverne, Sveitsi.

 5. STILUS LEGNO

  Italia

  STILUS LEGNO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutavara, höylätty, Puunkäsittelytuotteet, lamellipuu, Puutavara, höylätty, Puunkäsittelytuotteet, esikäsitelty parketti. Sen sijainti on Civita Castellana, Italia.

 6. FKR QUIMICA SL

  Espanja

  FKR QUIMICA SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puunkäsittelytuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla, autoklaavit. Sen sijainti on Vinaros, Espanja.

 7. SAYERLACK VERNIS MAROC

  Marokko

  SAYERLACK VERNIS MAROC, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puunkäsittelytuotteet. Sen sijainti on Mohammedia, Marokko.

 8. INVER FRANCE

  Ranska

  INVER FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puunkäsittelytuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalit ja lakat, Maalaustarvikkeet, Maalit ja lakat, Maalaustarvikkeet, liuottimet. Sen sijainti on Thouars, Ranska.

 1. BIGMAT

  Belgia

  BIGMAT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäykät rakennusmateriaalit, Varastointivälineet ja -järjestelmät, Puunkäsittelytuotteet, Jäykät rakennusmateriaalit, Varastointivälineet ja -järjestelmät, luonnonkivet, Puunkäsittelytuotteet. Sen sijainti on Marche-En-Famenne, Belgia.

 2. FOREST EXPORT LLC

  Ukraina

  FOREST EXPORT LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puunkäsittelytuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla punapyökkipuristeet, koulujen liitutaulut. Sen sijainti on Chernigov, Ukraina.

 3. JSC MOSTOVDREV

  Valko-Venäjä

  JSC MOSTOVDREV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puunkäsittelytuotteet. Sen sijainti on Mosty, Valko-Venäjä.

 4. KOMBINATORIKA

  Valko-Venäjä

  KOMBINATORIKA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu - valmistuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puunkäsittelytuotteet, leikattu puu, mansikkapuu, epal-lavat, Puunkäsittelytuotteet. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 5. LLC ZORYA

  Ukraina

  LLC ZORYA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puunkäsittelytuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu ja huonekalut – käsittely ja suojaus, Graniitti, graniitti hautataiteeseen, Puu ja huonekalut – käsittely ja suojaus, Graniitti. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 6. DYNASOL GMBH

  Sveitsi

  DYNASOL GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Maalit ja lakat, Puunkäsittelytuotteet, Musteet, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Maalit ja lakat, Puunkäsittelytuotteet, Musteet. Sen sijainti on Balsthal, Sveitsi.

 7. APOLLO HOLZSCHUTZ GMBH

  Saksa

  APOLLO HOLZSCHUTZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Maalit ja lakat, Puunkäsittelytuotteet, Musteet, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Maalit ja lakat, Puunkäsittelytuotteet, Musteet. Sen sijainti on Ronnenberg, Saksa.

 8. GRAF & GÜNTHER AG

  Sveitsi

  GRAF & GÜNTHER AG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kemianteollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Maalit ja lakat, Puunkäsittelytuotteet, Musteet, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Maalit ja lakat, Puunkäsittelytuotteet, Musteet. Sen sijainti on Strengelbach, Sveitsi.

 9. KROELL

  Belgia

  KROELL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Energia ja raaka-aineet - teollisuuden palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keraamiset lattialaatat, Puunkäsittelytuotteet, Varastointivälineet ja -järjestelmät, laatoitus, Keraamiset lattialaatat, Puunkäsittelytuotteet, Varastointivälineet ja -järjestelmät. Sen sijainti on Arlon, Belgia.

 10. KISTEN-WOLL OHG

  Saksa

  KISTEN-WOLL OHG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puunkäsittelytuotteet, Sahatavara, Levyt, viilu- ja vaneri-, Puu - puolivalmistuotteet, Puunkäsittelytuotteet, Sahatavara, Levyt, viilu- ja vaneri-, Puu - puolivalmistuotteet. Sen sijainti on Keltern, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen