• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • puurakenne

Tulokset hakusanalle

Puurakenne - Tuonti ja vienti

 1. RUSTICASA-CONSTRUÇÕES, LDA.

  Portugali

  Verified by europages badge

  RUSTICASA-CONSTRUÇÕES, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennukset, elementti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elementtitalot, Puurakenne, Elementtitalot, Ekologinen rakentaminen, Puurakenne, puutalot. Sen sijainti on Vila Nova De Cerveira, Portugali.

 2. FOR GUYANE

  Ranskan Guiana

  Verified by europages badge

  FOR GUYANE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutuotteet, Tuonti ja vienti - puu, Teollisuuspuu, Puu - sahattu ja käsitelty, Puurakenne, puu, sahapuu, Puutuotteet, Tuonti ja vienti - puu. Sen sijainti on Saint Laurent Maroni, Ranskan Guiana.

 3. THE CLASSIC BARN COMPANY - OAK FRAMED GARAGES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THE CLASSIC BARN COMPANY - OAK FRAMED GARAGES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Sen sijainti on Gloucester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. BALTIC HOUSE FACTORY OÜ

  Eesti

  BALTIC HOUSE FACTORY OÜ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mökit, majat ja huvilat - elementtirakenteiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puurakenne, Rakennukset, elementti-, Puurakenne, Rakennukset, elementti-. Sen sijainti on Tartu, Eesti.

 5. LOMBARD VASINA

  Ranska

  LOMBARD VASINA, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Puurakenne. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puumökit, puusepän tarvikkeet. Sen sijainti on St Martin De Queyrieres, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. USDM

  Ukraina

  USDM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennukset, elementti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puurakenne, Kehykset, puu-, Paneelitalot, Puurakenne, puutalot, Kehykset, puu-. Sen sijainti on Svaliava, Ukraina.

 2. CERRAMIENTOS Y TEJADOS

  Espanja

  CERRAMIENTOS Y TEJADOS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ovien ja ikkunoiden kehykset rakennusta varten, puusta valmistetut pergolat, raudasta ja puusta valmistetut pergolat, puukatot. Sen sijainti on Campanillas, Espanja.

 3. SAMEC DI TEDESCHI A.

  Italia

  SAMEC DI TEDESCHI A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puutarhakalusteet, alumiinista ja puusta valmistetut pergolat, ulkokalusteet, kulkuluukku. Sen sijainti on Parma, Italia.

 4. URBAN GREEN SRL

  Italia

  URBAN GREEN SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puutalot, puutalopaketit. Sen sijainti on Chieti Scalo, Italia.

 5. KIMI-1 LTD

  Bulgaria

  KIMI-1 LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Sen sijainti on Batak, Bulgaria.

 1. STOLARNIA WESELAK

  Puola

  STOLARNIA WESELAK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ikkunat, puuta, Ikkunat, puuta. Sen sijainti on Boleslawiec Slaski, Puola.

 2. DIFFUSION BOIS BRÉSIL

  Réunion

  DIFFUSION BOIS BRÉSIL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puurakenne. Sen sijainti on Saint-André, Réunion.

 1. STILUS LEGNO

  Italia

  STILUS LEGNO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutavara, höylätty, Puunkäsittelytuotteet, lamellipuu, Puutavara, höylätty, Puunkäsittelytuotteet, esikäsitelty parketti. Sen sijainti on Civita Castellana, Italia.

 2. MB SEEWEIB

  Liettua

  MB SEEWEIB, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Siirrettävät asunnot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sauna - varusteet, Elementtitalot, Puurakenne, Sauna - varusteet, Elementtitalot, Puurakenne, Ekologinen rakentaminen. Sen sijainti on Vilnius, Liettua.

 3. GIID ARCHITECTURE

  Belgia

  GIID ARCHITECTURE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Arkkitehdit - konsultit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puurakenne, arkkitehtoninen suunnittelu laitoksia varten, Puurakenne. Sen sijainti on Watermael-Boitsfort, Belgia.

 4. INTERGROS BLOCKHÄUSER GMBH

  Saksa

  INTERGROS BLOCKHÄUSER GMBH, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Puurakenne. Sen sijainti on Bohmte, Saksa.

 5. ALGEMENE SCHRIJNWERKERIJ GLEN VAN DEN BROECK

  Belgia

  ALGEMENE SCHRIJNWERKERIJ GLEN VAN DEN BROECK, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Puurakenne. Sen sijainti on Olen, Belgia.

 6. ARCHILINE LOG HOUSES

  Valko-Venäjä

  ARCHILINE LOG HOUSES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Arkkitehdit - konsultit, autojen designin suunnittelu, sisätilojen viimeistely, Arkkitehdit - konsultit. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 7. EUROCHENE

  Ranska

  EUROCHENE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Puutavara, höyläämätön, puulaudat, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Puutavara, höyläämätön. Sen sijainti on Saint-Lothain, Ranska.

 8. ALTAR ARCHITECTURE

  Belgia

  ALTAR ARCHITECTURE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Arkkitehdit - konsultit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puurakenne, bio-ekologinen arkkitehtuuri, Puurakenne. Sen sijainti on Moxhe, Belgia.

 1. AETHOME

  Valko-Venäjä

  AETHOME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 2. CONSTRUIRE AVENIR BOIS

  Ranska

  CONSTRUIRE AVENIR BOIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Sen sijainti on Condé Sur Iton, Ranska.

 3. MON EXTENSION BOIS

  Ranska

  MON EXTENSION BOIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Sen sijainti on Attiches, Ranska.

 4. AADD

  Belgia

  AADD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Arkkitehdit - konsultit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puurakenne, Puurakenne, bio-ekologinen arkkitehtuuri. Sen sijainti on Chaumont-Gistoux, Belgia.

 5. BEAVER LOG CABINS

  Irlanti

  BEAVER LOG CABINS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Sen sijainti on Bridgend, Irlanti.

 6. GEISSER

  Puola

  GEISSER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Sen sijainti on Świebodzice, Puola.

 7. S.C. ERGIO-PROD S.R.L.

  Romania

  S.C. ERGIO-PROD S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Sen sijainti on Comanesti, Judet Bacau, Romania.

 8. FRAMEWORKS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FRAMEWORKS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Sen sijainti on Templecombe, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. WOODMIND INH. PHILIP MERZ

  Saksa

  WOODMIND INH. PHILIP MERZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tapit, Lipputarvikkeet, puutapit, pienet puuosat. Sen sijainti on Nördlingen, Saksa.

 10. MAPO BELGIUM

  Belgia

  MAPO BELGIUM, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Puurakenne. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puulattiat, lakat, Terassilaatat. Sen sijainti on Houthalen, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen