• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • puusepän- ja kirvesmiehentyöt

Tulokset hakusanalle

Puusepän- ja kirvesmiehentyöt - Tuonti ja vienti

 1. BAUFENS

  Bosnia ja Hertsegovina

  Verified by europages badge

  BAUFENS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Muovit - teollisuustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla PVC-ikkunat, Ikkunat, Rullattavat ikkunaluukut, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, PVC-ikkunat, Ikkunat, Rullattavat ikkunaluukut, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, UPVC-profiilit. Sen sijainti on Brčko, Bosnia ja Hertsegovina.

 2. LUCA GLOBAL GROUP SRL

  Romania

  Verified by europages badge

  LUCA GLOBAL GROUP SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, puuta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokoon käännettävät ikkunaluukut, Ovet, talon, Talon ulko-ovet, Talon sisäovet, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, puuovi, puiset säleikkunaluukut, kelluva puulattia, perinteiset puulattiat. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 3. MIKRA-MK LTD.

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  MIKRA-MK LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Talon sisäovet, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, puuikkuna, Oak windows, Passive windows, Meranti windows, Bespoke windows, Entrance door, puiset portit. Sen sijainti on Pazardzhik, Bulgaria.

 4. MIDAS FALEGNAMI

  Italia

  Verified by europages badge

  MIDAS FALEGNAMI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, puiset, huonekalut mittojen mukaan, huonekalut mittatilaustyönä, Huonekalut, puiset, hotellien kalusteet. Sen sijainti on Pomezia, Italia.

 5. MIRAMATOS CARPINTARIA UNIP LDA

  Portugali

  Verified by europages badge

  MIRAMATOS CARPINTARIA UNIP LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kodinkalusteet, Huonekalut, puiset, Ikkunat, puuta, puu, interior doors, puukarmit, wardrobes, kirvesmiehen työ, Kodinkalusteet. Sen sijainti on São Teotónio, Portugali.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. IPAN LEGNO

  Italia

  Verified by europages badge

  IPAN LEGNO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämmityspuun rungot, sahapuu, puunrungot, mäntylamelli. Sen sijainti on Scafati, Italia.

 2. TERMOEXPRESS TRADING SRL

  Romania

  Verified by europages badge

  TERMOEXPRESS TRADING SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karmit - ikkunoiden, Ovet, autotallin, Ovet, talon, Alumiini - puusepäntyökoneet ja -laitteet, Runko ja kehykset, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Rakentaminen - koneet ja laitteet, Rakennusmateriaalit, alumiiniset ikkunat. Sen sijainti on Floresti, Romania.

 3. CARPINTERÍA CONESA

  Espanja

  Sisustusa ja puisia sisustustuotteita, kaikki tilaustyönä. Keittiöelementit, ovi- ja ikkuna-aukkojen tarvikkeet, sisäänrakennetut kaapit, lipastot, sisä- ja ulko-ovet, puuportaat, ulkoikkunat, säleikkunaluukut. Teemme töitä yksityishenkilöille ja yrityksille (ravintolat, hotellit, rakennusala) ja toteutamme kaikenlaiset projektit.

 4. CULTURE MAISON

  Ranska

  CULTURE MAISON, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Säänkestourakointi, muuraustyöt, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, puuportaikot, Säänkestourakointi. Sen sijainti on HABSHEIM, Ranska.

 5. FINGERSAFE GB LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FINGERSAFE GB LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Kalusteet, koulu-, Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, turvallisuustuotteet, Kalusteet, koulu-. Sen sijainti on Rayleigh, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. RB ISOBOIS

  Belgia

  RB ISOBOIS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puusepäntyö, kehykset, runkopuutavara, PVC-rakentaminen. Sen sijainti on Opprebais, Belgia.

 2. RIGOBERT

  Belgia

  RIGOBERT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puuhuonekalut mittojen mukaan. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 1. DRVNA INDUSTRIJA CAZMA D.O.O.

  Kroatia

  DRVNA INDUSTRIJA CAZMA D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sahattu puu, Massiivipuulaudat, olohuonekalusteet, tammiparketti. Sen sijainti on Cazma, Kroatia.

 2. COVAMEN SA

  Belgia

  COVAMEN SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puusepän paja, sisäovet, Kalusteiden valmistus sarjatuotantona, puukehikot. Sen sijainti on Evegnée-Tignée, Belgia.

 3. STED INTERIORS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  STED INTERIORS LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Sen sijainti on Plymouth, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. GUSENBAUER GMBH

  Saksa

  GUSENBAUER GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Sen sijainti on Puchheim, Saksa.

 5. KM PAR-KER EPITOIPARI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Unkari

  KM PAR-KER EPITOIPARI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, Parkettilattiat, Portaat ja käsipuut, Matot, Parkettilattiat, Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 6. GAM ALLESTIMENTI & MONTAGGI

  Italia

  GAM ALLESTIMENTI & MONTAGGI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liikkeiden rakennusasennukset, kalusteliikkeiden kunnostus. Sen sijainti on Marina Di Gioiosa Jonica, Italia.

 7. JANDEL

  Espanja

  JANDEL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla veivit, Ovien nupit, kahvat, koristerautatavara. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 8. AJB JOINERYLTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  AJB JOINERYLTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalusteet, sisäportaat, puukeittiöt, ovet. Sen sijainti on Bury St Edmunds, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. ARREDAMUS SRL UNIPERSONALE

  Italia

  ARREDAMUS SRL UNIPERSONALE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalustuksien toteutus, puusepäntyöt, CNC-työstö, huonekalut mittojen mukaan. Sen sijainti on Tempio Pausania, Italia.

 2. TEAC MARINE SUPERYACHT CARPENTRY

  Italia

  TEAC MARINE SUPERYACHT CARPENTRY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taidepuuseppä, venejärjestelyt. Sen sijainti on Furnari, Italia.

 3. RAPOSO & VALENTE LDA

  Portugali

  RAPOSO & VALENTE LDA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Liikkeiden rakennusasennukset. Sen sijainti on Ovar, Portugali.

 4. SARL METALLERIE APPERT

  Ranska

  SARL METALLERIE APPERT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Lukot ja salvat, ruostumattomat lukot, messinkilukot. Sen sijainti on St Martin Sur Le Pre, Ranska.

 5. JOPPE

  Luxemburg

  JOPPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ovet, talon, Aidat, Ovet, talon, autotallien ovet, rullakaihtimet, Aidat. Sen sijainti on Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 6. MENUISERIE CHRISTOPHE LIÉGEOIS

  Belgia

  MENUISERIE CHRISTOPHE LIÉGEOIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, puusepän paja, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, huonekalujen entisöinti, puutalot. Sen sijainti on Battice, Belgia.

 7. CARPIFORMAS

  Espanja

  CARPIFORMAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla huonekalutehdas, keittiö mittojen mukaan, huonekalut mittatilaustyönä. Sen sijainti on Albacete, Espanja.

 8. MALERFIRMAET JACOBSEN OG RINGVEI

  Tanska

  MALERFIRMAET JACOBSEN OG RINGVEI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Sen sijainti on Charlottenlund, Tanska.

 9. XAVIER LAIR

  Ranska

  XAVIER LAIR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puurakenteet, puuikkuna, puusepäntyö, eristys. Sen sijainti on Ouville, Ranska.

 10. TDM

  Espanja

  TDM, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, puiset, Huonekalut, puiset, puiset sisäkalusteet, puutuotteet somistusta ja näytteillepanoa varten, puutyöt. Sen sijainti on Molins De Rei - Barcelona, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen