• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • puusepän- ja kirvesmiehentyöt

Tulokset hakusanalle

Puusepän- ja kirvesmiehentyöt - Tuonti ja vienti

 1. BAUFENS

  Bosnia ja Hertsegovina

  Verified by europages badge

  BAUFENS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Muovit - teollisuustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla PVC-ikkunat, Ikkunat, Rullattavat ikkunaluukut, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, PVC-ikkunat, Ikkunat, Rullattavat ikkunaluukut, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, UPVC-profiilit. Sen sijainti on Brčko, Bosnia ja Hertsegovina.

 2. LUCA GLOBAL GROUP SRL

  Romania

  Verified by europages badge

  LUCA GLOBAL GROUP SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, puuta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokoon käännettävät ikkunaluukut, Ovet, talon, Talon ulko-ovet, Talon sisäovet, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, puuovi, puiset säleikkunaluukut, kelluva puulattia, perinteiset puulattiat. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 3. MIKRA-MK LTD.

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  MIKRA-MK LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Talon sisäovet, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, puuikkuna, Oak windows, Passive windows, Meranti windows, Bespoke windows, Entrance door, puiset portit. Sen sijainti on Pazardzhik, Bulgaria.

 4. IPAN LEGNO

  Italia

  Verified by europages badge

  IPAN LEGNO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämmityspuun rungot, sahapuu, puunrungot, mäntylamelli. Sen sijainti on Scafati, Italia.

 5. TERMOEXPRESS TRADING SRL

  Romania

  Verified by europages badge

  TERMOEXPRESS TRADING SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karmit - ikkunoiden, Ovet, autotallin, Ovet, talon, Alumiini - puusepäntyökoneet ja -laitteet, Runko ja kehykset, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Rakentaminen - koneet ja laitteet, Rakennusmateriaalit, alumiiniset ikkunat. Sen sijainti on Floresti, Romania.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CARPINTERÍA CONESA

  Espanja

  Sisustusa ja puisia sisustustuotteita, kaikki tilaustyönä. Keittiöelementit, ovi- ja ikkuna-aukkojen tarvikkeet, sisäänrakennetut kaapit, lipastot, sisä- ja ulko-ovet, puuportaat, ulkoikkunat, säleikkunaluukut. Teemme töitä yksityishenkilöille ja yrityksille (ravintolat, hotellit, rakennusala) ja toteutamme kaikenlaiset projektit.

 2. CULTURE MAISON

  Ranska

  CULTURE MAISON, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Säänkestourakointi, muuraustyöt, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, puuportaikot, Säänkestourakointi. Sen sijainti on HABSHEIM, Ranska.

 3. RB ISOBOIS

  Belgia

  RB ISOBOIS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puusepäntyö, kehykset, runkopuutavara, PVC-rakentaminen. Sen sijainti on Opprebais, Belgia.

 4. FINGERSAFE GB LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FINGERSAFE GB LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Kalusteet, koulu-, Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, turvallisuustuotteet, Kalusteet, koulu-. Sen sijainti on Rayleigh, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. RIGOBERT

  Belgia

  RIGOBERT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puuhuonekalut mittojen mukaan. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 1. KUĆA HUMANA

  Serbia

  KUĆA HUMANA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Sen sijainti on Kruševac, Serbia.

 2. DRVNA INDUSTRIJA CAZMA D.O.O.

  Kroatia

  DRVNA INDUSTRIJA CAZMA D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sahattu puu, Massiivipuulaudat, olohuonekalusteet, tammiparketti. Sen sijainti on Cazma, Kroatia.

 1. COVAMEN SA

  Belgia

  COVAMEN SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puusepän paja, sisäovet, Kalusteiden valmistus sarjatuotantona, puukehikot. Sen sijainti on Evegnée-Tignée, Belgia.

 2. KM PAR-KER EPITOIPARI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Unkari

  KM PAR-KER EPITOIPARI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, Parkettilattiat, Portaat ja käsipuut, Matot, Parkettilattiat, Portaat ja käsipuut. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 3. GUSENBAUER GMBH

  Saksa

  GUSENBAUER GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Sen sijainti on Puchheim, Saksa.

 4. MIK LEGNO DI MICHELUZZI ANDREA

  Italia

  MIK LEGNO DI MICHELUZZI ANDREA, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leikattu puu, puureunukset, amerikkalainen punatammi, puuseos. Sen sijainti on Celat-Vallada Agordina, Italia.

 5. JANDEL

  Espanja

  JANDEL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla veivit, Ovien nupit, kahvat, koristerautatavara. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 6. GAM ALLESTIMENTI & MONTAGGI

  Italia

  GAM ALLESTIMENTI & MONTAGGI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liikkeiden rakennusasennukset, kalusteliikkeiden kunnostus. Sen sijainti on Marina Di Gioiosa Jonica, Italia.

 7. AJB JOINERYLTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  AJB JOINERYLTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalusteet, sisäportaat, puukeittiöt, ovet. Sen sijainti on Bury St Edmunds, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. FERRARI LEGNO S.A.S.

  Italia

  FERRARI LEGNO S.A.S., joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Portaat, puu-, puuportaikot, käsiteollisuustyöt, Portaat, puu-, varastointitarvikkeet. Sen sijainti on San Martino In Rio, Italia.

 1. ARREDAMUS SRL UNIPERSONALE

  Italia

  ARREDAMUS SRL UNIPERSONALE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalustuksien toteutus, puusepäntyöt, CNC-työstö, huonekalut mittojen mukaan. Sen sijainti on Tempio Pausania, Italia.

 2. TEAC MARINE SUPERYACHT CARPENTRY

  Italia

  TEAC MARINE SUPERYACHT CARPENTRY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taidepuuseppä, venejärjestelyt. Sen sijainti on Furnari, Italia.

 3. TRÆFOLK

  Tanska

  TRÆFOLK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Sen sijainti on Daugaard, Tanska.

 4. HOUTHANDEL DE ROOSE

  Belgia

  HOUTHANDEL DE ROOSE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, puulaudat, eristeet, puuovet. Sen sijainti on Okegem, Belgia.

 5. SEQUOIA

  Belgia

  SEQUOIA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puiset terassit, puukehikot. Sen sijainti on Heusy, Belgia.

 6. ACCESS FERMETURES - MENUISERIE DUNKERQUE

  Ranska

  ACCESS FERMETURES - MENUISERIE DUNKERQUE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Sen sijainti on Grande-Synthe, Ranska.

 7. SIDDALL & HILTON PRODUCTS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SIDDALL & HILTON PRODUCTS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ristikot, säleiköt ja teräsverkot, Ristikot, säleiköt ja teräsverkot. Sen sijainti on Brighouse, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. MDK SERVICE MENUISERIE

  Ranska

  MDK SERVICE MENUISERIE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ikkunat, rullattavat ikkunaluukut. Sen sijainti on Haubourdin, Ranska.

 9. MENUISERIE WEILER

  Belgia

  MENUISERIE WEILER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, tulenkestävät ovet ja portit, puukehikot, automaattiovet. Sen sijainti on Seraing, Belgia.

 10. BOUWBEDRIJF J.VALCKENBORGH

  Belgia

  BOUWBEDRIJF J.VALCKENBORGH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennustyöt, Keittiöhuonekalut, tavalliset saneeraustyöt, Rakennustyöt, Keittiöhuonekalut, liike- ja toimistokalusteet. Sen sijainti on Kapellen, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Puusepän- ja kirvesmiehentyöt - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

8 637 Yritykset