• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • puusepäntyöt - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Puusepäntyöt - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. PAUL OTT GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  Paul OTT GmbH is a family-run business with decades of expertise in mechanical engineering. The company develops and constructs special machinery for woodworking. From steel construction to final assembly and setting, the steps are performed in the two factories in Lambach. OTT represents precise edgebanding solutions. Its customers are joineries and the furniture industry, both in Germany and abroad. We are one of the leading manufacturers of premium edgebanders.

 2. SCHÊNE

  Belgia

  Verified by europages badge

  SCHÊNE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puunhiomakoneet, Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, Puunhiomakoneet, Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, Puuntyöstökoneet. Sen sijainti on Chaineux, Belgia.

 3. ATELIER LES GAILLETTES

  Belgia

  Verified by europages badge

  ATELIER LES GAILLETTES, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Mittatilauspakkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, metallien kokoonpano, ulkokalusteet, Sisärakentaminen, puutarhamökki pakkauksessa, puumökit, elintarvikkeiden vakiopakkaus, etiketöinti, sidontakoneet pakkausta varten. Sen sijainti on Battice, Belgia.

 4. MBM METALWORK JSC

  Bulgaria

  MBM METALWORK JSC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laser - katkaisu- ja hitsauskoneet, Laser - katkaisu- ja hitsauskoneet. Sen sijainti on Ruse, Bulgaria.

 5. POUWELS MB TECHNOLOGY

  Belgia

  POUWELS MB TECHNOLOGY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, porrasjyrsin, käsikäyttöinen jyrsin, CNC-jyrsin. Sen sijainti on Thimister-B, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ECMA CONCEPT

  Ranska

  ECMA CONCEPT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Ancenis, Ranska.

 2. VACUUM-CNC

  Espanja

  VACUUM-CNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla digitaaliset koneet, tyhjiöosat, Imukuppi. Sen sijainti on Alcorcón, Espanja.

 3. KAZI TANI

  Ranska

  KAZI TANI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun työstö - koneet ja laitteet, Tuonti ja vienti - koneenrakennus, Alumiini - puusepäntyökoneet ja -laitteet, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Puun työstö - koneet ja laitteet, Tuonti ja vienti - koneenrakennus, Alumiini - puusepäntyökoneet ja -laitteet, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut. Sen sijainti on Nevers, Ranska.

 4. TECAUMA

  Ranska

  TECAUMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Levyvarasto, automaattiset varastointijärjestelmät, teollisuusrobotit, lastaus- ja purkurobotit. Sen sijainti on Les Essarts, Ranska.

 5. RAMIA S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  RAMIA S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarvikkeet – puuseppien, puusepän höyläpenkki. Sen sijainti on Písek, Tsekin tasavalta.

 1. SÜMA GMBH

  Saksa

  SÜMA GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puunkäsittelykoneet. Sen sijainti on Ottersweier, Saksa.

 2. COMPENSATI SU MISURA FAI DA TE

  Italia

  COMPENSATI SU MISURA FAI DA TE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Puutuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, Tee-se-itse-käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset, puun työstö ja tuotanto, Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, Puuvajat, Tee-se-itse-käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset. Sen sijainti on Talsano-Taranto, Italia.

 1. SOCOMEC S.R.L.

  Italia

  SOCOMEC S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pyörösaha, vannesahat, hiomakoneet, puuhöylät. Sen sijainti on Torriana, Italia.

 2. UM&BAU GMBH

  Sveitsi

  UM&BAU GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bern, Sveitsi.

 3. AMELIA HOME

  Ranska

  AMELIA HOME, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Takorauta, Takorauta, pergolat, alumiinivalimo, Alumiinirakenteet. Sen sijainti on Wassy, Ranska.

 4. VAUGEOIS MACHINE A BOIS

  Ranska

  VAUGEOIS MACHINE A BOIS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bonchamps-Les-Laval, Ranska.

 5. SARL EXPLOITATION NORALU

  Ranska

  SARL EXPLOITATION NORALU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallirakenteet, kevyt-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, Lukot, salvat ja avaimet, Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, Lukot, salvat ja avaimet. Sen sijainti on Bruyères-Et-Montbérault, Ranska.

 6. TIMMERBEDRIJF GROENER

  Hollanti

  TIMMERBEDRIJF GROENER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, puuseppä, puusepäntyö, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, puusepäntyöt. Sen sijainti on De Lutte, Hollanti.

 7. OLIVIER PINOT MENUISERIE

  Ranska

  OLIVIER PINOT MENUISERIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallirakenteet, kevyt-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lukot, salvat ja avaimet, Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, Lukot, salvat ja avaimet, Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, ikkunat, veranta. Sen sijainti on Port-Sur-Saone, Ranska.

 8. CUTWRIGHTS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CUTWRIGHTS LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Hanworth, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. OUVÉO

  Ranska

  OUVÉO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rullattavat ikkunaluukut, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, ikkunoiden valmistustehdas, Rullattavat ikkunaluukut, Kokoon käännettävät ikkunaluukut, ovet ja ikkunat. Sen sijainti on St Médard De Guizières, Ranska.

 2. VERGA ERCOLE DI ROBERTO VERGA & C. SAS

  Italia

  VERGA ERCOLE DI ROBERTO VERGA & C. SAS, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla käytettyjen koneiden osto ja myynti. Sen sijainti on Cantu', Italia.

 3. HAMA ALU HOLZBAUWERK GMBH

  Saksa

  HAMA ALU HOLZBAUWERK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneet PVC- ja alumiiniovien ja -ikkunoiden valmistukseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Kattorakenteet - työt, Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Kattorakenteet - työt, Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Rottenburg, Saksa.

 4. NOUVEAUX DOCKS

  Ranska

  NOUVEAUX DOCKS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kannettavat sähkötyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tee-se-itse-käsikäyttöiset sähkötyökalut, Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, Tee-se-itse-käsikäyttöiset sähkötyökalut, Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, eristejärjestelmät. Sen sijainti on Gerardmer, Ranska.

 5. ROSSI FRATELLI DI ROSSI RUGGERO & C. S.N.C.

  Italia

  ROSSI FRATELLI DI ROSSI RUGGERO & C. S.N.C., joka toimii toimialalla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, puupaneelit, Vanerointi, Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, lämmityspuun rungot. Sen sijainti on Cantu', Italia.

 6. JM&G CARPINTERÍA

  Espanja

  JM&G CARPINTERÍA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Meaño, Espanja.

 7. TØMRERFIRMAET MORTEN BUSK BYG APS

  Tanska

  TØMRERFIRMAET MORTEN BUSK BYG APS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Viborg, Tanska.

 8. TØMRERMESTER CHRISTIAN SKIVEREN

  Tanska

  TØMRERMESTER CHRISTIAN SKIVEREN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Frederikssund, Tanska.

 9. LUDWIG SEUFERT GMBH & CO. KG

  Saksa

  LUDWIG SEUFERT GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, kodin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Schweinfurt, Saksa.

 10. VINZENZ DRUCKEREI UND SCHREINEREI GMBH

  Saksa

  VINZENZ DRUCKEREI UND SCHREINEREI GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, kodin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Puusepäntyöt - koneet ja laitteet, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Puusepäntyöt - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Würzburg, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Puusepäntyöt - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

22 532 Yritykset