• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet

Tulokset hakusanalle

Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet - Tuonti ja vienti

 1. ANDRYS SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  ANDRYS SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaupunkien kalusteet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Urheilu ja vapaa-aika, Moottoriurheilu, tarvikkeet ja varusteet, Polkupyörien lisätarvikkeet, Paikoitusalueet - välineet, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet, tarvikkeet - kaupunkien kunnostaminen, bike racks, tarvikkeet julkisia töitä varten, Urheilu ja vapaa-aika. Sen sijainti on Castello Di Godego, Italia.

 2. CLEANING COMPETENCE CENTER AG

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  CLEANING COMPETENCE CENTER AG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Rümlang, Sveitsi.

 3. HANDY OFFICINE PIAZZA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  HANDY OFFICINE PIAZZA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kukkalaatikot, gardening tools, hoes and weeders, rakes and aerators, forged tools, brooms for leaves and cleaning, small hand tools, spades, tools for flower growing and gardening. Sen sijainti on Nove, Italia.

 4. EDWARD OU

  Suomi

  Edward OU on vuonna 2011 perustettu yritys, joka tuo maahan puutarha-, sähkö- ja kodin tavaroita. Yrityksemme organisaatio on kevyt ja toimiva. Näin pystymme tekemään kauppaa pienillä kuluilla.Yrityksen tarkoituksena on löytää maailmalta juuri sinun käyttöösi sopiva tuote mahdollisimman edullisesti. Agenttimme toimivat Venäjällä, Ukrainassa, Kazakstanissa ja Saksassa, joten meillä on suorat kontaktit entisen neuvostoliiton markkinoille.Uusimmat tuotteet 2013: 1Pihakivimuotti – muutamassa minuttissa jokainen voi rakentaa itse pihakivet edullisesti ja helppo.2LED valaisimet – katuvalaistuus, sisätilat, viljeilyvaloteknikka, porrasvalaistus jne3Sähkötuottava liesi – Poltamalla puuta on helppo saada 60Wt sähköä jopa metsässä.4Pölyimurin putken pää. Tulossa 4.2013

 5. LALYFLOR

  Espanja

  Puutarhaliike. Suuri valikoima kasveja, kaikentyyppisiä lisätarvikkeita puutarhoja ja terasseja varten, somistustarvikkeita sisätiloihin, varusteita, lisäravinteita ja ruokia kotieläimille.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. JIDAR FENCE

  Turkki

  JIDAR FENCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Aidat, Aidat, ympäristötekniikka. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. COSERWA

  Ranska

  COSERWA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylvö- ja istutusvälineet, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet, koneet taimitarhoja varten, taimitarhojen tarvikkeet, Kylvö- ja istutusvälineet, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Hagenbach, Ranska.

 3. ERBA SINTETICA 24

  Italia

  ERBA SINTETICA 24, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla synteettinen yrtti, tekonurmi urheilupaikkoja varten, puutarhatarvikkeet, jalkapallokentät, joissa on tekonurmi. Sen sijainti on Milano, Italia.

 4. TS INDUSTRIE GMBH

  Saksa

  TS INDUSTRIE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Kempen, Saksa.

 5. VERDEMAX

  Italia

  VERDEMAX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työkalut - puutarha, puutarhatarvikkeet, Työkalut - puutarha, puutarhojen kastelu, kottikärryt. Sen sijainti on Boretto, Italia.

 1. BEYER-MIETSERVICE KG

  Saksa

  BEYER-MIETSERVICE KG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Roth-Heckenhof, Saksa.

 2. TOMEX

  Puola

  TOMEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Łódź, Puola.

 1. WESTP GMBH

  Saksa

  WESTP GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Pulheim, Saksa.

 2. MOTORGARTEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  MOTORGARTEN GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Schauenburg, Saksa.

 3. PRINZ DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  PRINZ DEUTSCHLAND GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Raivaussahat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahakonetyökalut, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet, Puunkasvatuskoneet ja -laitteet, Sahalaitokset - koneet ja laitteet, Sahakonetyökalut, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet, Puunkasvatuskoneet ja -laitteet, Sahalaitokset - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Haselbachtal, Saksa.

 4. EBELING, TECHNISCHER GROSSHANDEL INHABER KARSTEN GENTHE E.K.

  Saksa

  EBELING, TECHNISCHER GROSSHANDEL INHABER KARSTEN GENTHE E.K., on Jakelija, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Wolfsburg, Saksa.

 5. COSTIÑA ORGÁNICA S.L.

  Espanja

  COSTIÑA ORGÁNICA S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarhanhoito - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Istutusvälineet, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet, Vesiviljely, välineet ja tarvikkeet, puunkuori kuivikkeeksi, Istutusvälineet, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet, Vesiviljely, välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on O Pino (a Coruña), Espanja.

 6. L'ESPRIT JARDILAND

  Ranska

  L'ESPRIT JARDILAND, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koristekasvien vuokraus seremonioita ja tapahtumia varten, tuotteet puutarha- ja ulkokalusteita varten. Sen sijainti on Carquefou, Ranska.

 7. WALKOVER INTERNATIONAL LTD.

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  WALKOVER INTERNATIONAL LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Llanelli, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. SAYIM PLASTIK

  Turkki

  SAYIM PLASTIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puutarhojen kastelu, sprinkleri, ruiskupistoolien suuttimet. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 1. CHAIN LINK FENCE & GRASS FENCE

  Turkki

  CHAIN LINK FENCE & GRASS FENCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kiskot, rautametallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet, Koripajuaidat, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet, turvakaiteet, puutarhojen somistus. Sen sijainti on Izmit / Kocaeli, Turkki.

 2. T.I.P. TECHNISCHE INDUSTRIE PRODUKT GMBH

  Saksa

  T.I.P. TECHNISCHE INDUSTRIE PRODUKT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Waibstadt, Saksa.

 3. PLANTCARETOOLS

  Ranska

  PLANTCARETOOLS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puutarhatarvikkeet, kukkakaupan tarvikkeet, tukkumyynti, hydrometrit, testeri. Sen sijainti on Hautefort, Ranska.

 4. STEINER NATURSTEEIN

  Saksa

  STEINER NATURSTEEIN, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Rohrdorf, Saksa.

 5. ARTUM GAZEBO PIEGHEVOLI

  Italia

  ARTUM GAZEBO PIEGHEVOLI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Colleferro, Italia.

 6. HYDROKULTUR DESIGN GMBH

  Saksa

  HYDROKULTUR DESIGN GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Leer, Saksa.

 7. OKPLANTS

  Portugali

  OKPLANTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Queluz, Portugali.

 8. TISSAGE REVIRON

  Ranska

  TISSAGE REVIRON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Kudonta - koneet ja laitteet, Kankaat, keino- ja synteettiset, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, puutarhakasvien viljely, Kudonta - koneet ja laitteet, Kankaat, keino- ja synteettiset. Sen sijainti on Sainte Sigolène, Ranska.

 9. SENKAP PLASTIK LTD.STI.

  Turkki

  SENKAP PLASTIK LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruukkukasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet, valvonta, purkit pakkausta varten, maljakonalusta. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 10. BRINKMAN

  Belgia

  BRINKMAN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Energialähteet, vaihtoehtoiset - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet, puutarhanhoitotarvikkeet. Sen sijainti on Kontich, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen