• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • puutarhankastelujärjestelmät

Tulokset hakusanalle

Puutarhankastelujärjestelmät - Tuonti ja vienti

 1. RAESA

  Espanja

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 2. JARDINERIA LAS PALMAS DECOGARDEN CANARIAS

  Espanja

  JARDINERIA LAS PALMAS DECOGARDEN CANARIAS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puutarhojen jaksoittainen hoito, uima-altaiden kunnossapito, puutarhanhoito, puistojen, puutarhojen ja terassien suunnittelu. Sen sijainti on Las Palmas, Espanja.

 3. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Italia

  PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelujärjestelmät, Keinokastelujärjestelmät, lannoituskastelu. Sen sijainti on Vittoria, Italia.

 4. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Turkki

  SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarhankastelujärjestelmät, tippa tipalta kasteleva kasteluletku, Puutarhankastelujärjestelmät, sadetuskastelu. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 5. PANPLAST SULAMA TARIM SAN. VE TIC. A.Ş

  Turkki

  PANPLAST SULAMA TARIM SAN. VE TIC. A.Ş, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tippa tipalta kasteleva kasteluletku, Muovipumput. Sen sijainti on Konya, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ALTIVAS

  Ranska

  ALTIVAS, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pumppukoneikot, puutarhojen kastelu. Sen sijainti on Mées, Ranska.

 2. ALASU TARIM SULAMA

  Turkki

  ALASU TARIM SULAMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kastelu tipoittain, vesiverkostot, Pisarakasteluputki varusteineen. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. GREENEA

  Saksa

  GREENEA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla automaattikastelu. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 4. IMSCHOOT

  Belgia

  IMSCHOOT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Maisemasuunnittelu - konsultit, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Maisemasuunnittelu - konsultit, puutarhojen jaksoittainen hoito. Sen sijainti on Lochristi, Belgia.

 5. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Puola

  KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Maisemointi- ja puutarhanhoitopalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puistot ja puutarhat - konsultit, Puutarhankastelujärjestelmät, Leveälehtiset puut ja pensaat, Puistot ja puutarhat - konsultit, Puutarhankastelujärjestelmät, niityt, Leveälehtiset puut ja pensaat. Sen sijainti on Bełchatów, Puola.

 1. BRAEKEN EDDY

  Belgia

  BRAEKEN EDDY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Puutarhankastelujärjestelmät, Maisemasuunnittelu - konsultit, Puutarhavarusteet, Taimitarhat ja metsänhoito, Puutarhankastelujärjestelmät, Maisemasuunnittelu - konsultit, Puutarhavarusteet. Sen sijainti on Overpelt, Belgia.

 2. MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI.

  Turkki

  MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI., on Jakelija, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusmateriaalit, Työkalut - puutarha, ottimet, puutarhatarvikkeet, Rakennusmateriaalit, Työkalut - puutarha. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. POLSTAR WATER TANKS

  Turkki

  POLSTAR WATER TANKS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla juomavesisäiliö. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 2. RIEGOS Y POZOS

  Espanja

  RIEGOS Y POZOS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla syvien kaivojen pumput, pumppaus aurinkoenergialla. Sen sijainti on Guadarrama, Espanja.

 3. E-POMPES.COM

  Ranska

  E-POMPES.COM, on Jakelija, joka toimii toimialalla Pumput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarhankastelujärjestelmät, pumput uima-altaita varten, kastelulaitteistot, Puutarhankastelujärjestelmät, kastelu. Sen sijainti on La Seyne-Sur-Mer, Ranska.

 4. HIVERNACLE HORTA

  Espanja

  HIVERNACLE HORTA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla riippuvien puutarhojen suunnittelu, puutarhojen jaksoittainen hoito. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 5. RIEGOS AGO S.L.

  Espanja

  RIEGOS AGO S.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Sen sijainti on Jumilla, Espanja.

 6. REGENMEISTER GMBH

  Saksa

  REGENMEISTER GMBH, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Sen sijainti on Mühltal, Saksa.

 7. BABIL OTOMATIK SULAMA MARKET LTD.STI.

  Turkki

  BABIL OTOMATIK SULAMA MARKET LTD.STI., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 8. KANSU SULAMA

  Turkki

  KANSU SULAMA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 1. OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ

  Puola

  OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Maisemointi- ja puutarhanhoitopalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarhankastelujärjestelmät, Puutarhankastelujärjestelmät, viherkasvit, koristeleikkaukset. Sen sijainti on Serock, Puola.

 2. ECOJARDINES Y ECOSERVICIOS

  Espanja

  ECOJARDINES Y ECOSERVICIOS, joka toimii toimialalla Puistot ja puutarhat - konsultit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uimahallit, laitteistot ja välineet, Puutarhankastelujärjestelmät, Uimahallit, laitteistot ja välineet, Puutarhankastelujärjestelmät, uima-allastutkimukset. Sen sijainti on Garrucha - Almería, Espanja.

 3. SULAMAMARKET TESKON TESISAT

  Turkki

  SULAMAMARKET TESKON TESISAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puutarhojen kastelu, puutarhojen kastelulaitteet ja -tarvikkeet, uima-altaiden valmistus. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. JETPLAST SULAMA SISTEMLERI

  Turkki

  JETPLAST SULAMA SISTEMLERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puutarhojen kastelu. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 5. GARDENA ÖSTERREICH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  GARDENA ÖSTERREICH GESELLSCHAFT M.B.H., joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mutterit ja pultit, Teollisuuden rautatavara, Rautatavara, rakentamiseen, Putkityöt, kodin, Mutterit ja pultit, Teollisuuden rautatavara, Rautatavara, rakentamiseen, Putkityöt, kodin. Sen sijainti on Korneuburg, Itävalta.

 6. RÖDER GMBH

  Itävalta

  RÖDER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenkäsittelytuotteet, Puutarhankastelujärjestelmät, Pumput, Työkalut - puutarha, Vedenkäsittelytuotteet, Puutarhankastelujärjestelmät, Pumput, Työkalut - puutarha. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 7. BARVAUX

  Belgia

  BARVAUX, on Jakelija, joka toimii toimialalla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sadetinjärjestelmät, Puutarhankastelujärjestelmät, Sadetinjärjestelmät, Puutarhankastelujärjestelmät. Sen sijainti on Buzet, Belgia.

 8. BABIL SULAMA

  Turkki

  BABIL SULAMA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 9. ROTHE DIENSTLEISTUNGSGRUPPE

  Saksa

  ROTHE DIENSTLEISTUNGSGRUPPE, joka toimii toimialalla Puutarhanhoito - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maisemointi- ja puutarhanhoitopalvelut, Puutarhankastelujärjestelmät, Maisemointi- ja puutarhanhoitopalvelut, Puutarhankastelujärjestelmät. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 10. UK WATER FEATURES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  UK WATER FEATURES, joka toimii toimialalla Puutarhankastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suihkulähteet, katujen ja puistojen, Vesipylväät, Suihkulähteet, katujen ja puistojen. Sen sijainti on Barnsley, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen