• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • puutavara- höyläämätön

Tulokset hakusanalle

Puutavara- höyläämätön - Tuonti ja vienti

 1. PETER MOSER RUSTIKALE HOLZBEARBEITUNG GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  PETER MOSER RUSTIKALE HOLZBEARBEITUNG GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höyläämätön. Sen sijainti on Alpbach, Itävalta.

 2. MATERIALS TRANS LOGISTIC

  Armenia

  Verified by europages badge

  MATERIALS TRANS LOGISTIC, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutuotteet, Puutavara, höylätty, Puutavara, höyläämätön, Puutuotteet, Puutavara, höylätty, Puutavara, höyläämätön, vanerit, Vaneri, liimapuu ja puristepuu, sahattu puu. Sen sijainti on Yerevan, Armenia.

 3. HAJDINJAK D.O.O.

  Kroatia

  HAJDINJAK D.O.O.: monenlaisten korkealaatuisten kirsikkapuusta valmistettujen puolivalmiiden tuotteiden toimittaja, särmätyt, särmäämättömät, höyrytetyt ja höyryttämättömät, laudoiksi sahatut mutta tukin muotoiseksi kootut tukit. Kaikki puutavara on peräisin Kroatiasta. Tuotteemme ovat FSC-sertifioituja. Myös tammea ja saarnia on saatavilla toisinaan.

 4. FOPBOYKOOG

  Ukraina

  FOPBOYKOOG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - valmistuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutavara, höyläämätön, Puutavara, höyläämätön. Sen sijainti on Bershad, Ukraina.

 5. HOLZ WELTE GMBH - SÄGEWERK UND HOLZHANDEL

  Itävalta

  HOLZ WELTE GMBH - SÄGEWERK UND HOLZHANDEL, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höyläämätön. Sen sijainti on Feldkirch, Itävalta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. NORD-SÜD-HOLZ GMBH & CO. KG

  Saksa

  NORD-SÜD-HOLZ GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Höyläyssorvit, automaattiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, Puuhake ja sahanpuru, Puutavara, höyläämätön, Levyt, viilu- ja vaneri-, Sahatavara, Puuhake ja sahanpuru, Puutavara, höyläämätön, Levyt, viilu- ja vaneri-. Sen sijainti on Weyhe, Saksa.

 2. EUROCHENE

  Ranska

  EUROCHENE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Puutavara, höyläämätön, puulaudat, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Puutavara, höyläämätön. Sen sijainti on Saint-Lothain, Ranska.

 3. WITTMANN HOLZ GESMBH

  Itävalta

  WITTMANN HOLZ GESMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höyläämätön. Sen sijainti on Kleinzell, Itävalta.

 4. VENDER LEGNAMI S.R.L.

  Italia

  VENDER LEGNAMI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teollisuuspuu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, Puutavara, höyläämätön, Sahatavara, Puutavara, höyläämätön, puupalkit. Sen sijainti on Mezzocorona, Italia.

 5. STZR VUKIC WOOD COMPANY

  Serbia

  STZR VUKIC WOOD COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höyläämätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pyökkilankut, kovapuusta sahattu puutavara, sahapuu. Sen sijainti on Medvedja, Serbia.

 1. ACAR INŞAAT MALZEME LTD ŞTI

  Turkki

  ACAR INŞAAT MALZEME LTD ŞTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höyläämätön. Sen sijainti on Mersin, Turkki.

 2. HOLZ ZENTRUM OSTERODE GMBH

  Saksa

  HOLZ ZENTRUM OSTERODE GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puutavara, höyläämätön. Sen sijainti on Osterode, Saksa.

 1. SCIERIE DE NIEDERVISSE

  Ranska

  SCIERIE DE NIEDERVISSE, joka toimii toimialalla Sahatavara, höyläämätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viilupuu, Puuhake ja sahanpuru, Sahatavara, höylätty, Puutavara, höyläämätön, Viilupuu, Puuhake ja sahanpuru, Sahatavara, höylätty, Puutavara, höyläämätön. Sen sijainti on Niedervisse, Ranska.

 2. AKKOYUN ORMAN ÜRÜNLERI

  Turkki

  AKKOYUN ORMAN ÜRÜNLERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höyläämätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leikattu puu ja puupalkit, puupakkaukset. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. SCIERIE CLERC

  Ranska

  SCIERIE CLERC, joka toimii toimialalla Sahatavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutavara, höyläämätön, Puutavara, höylätty, Sahatavara, höylätty, Puu - puolivalmistuotteet, Puutavara, höyläämätön, Puutavara, höylätty, Sahatavara, höylätty, Puu - puolivalmistuotteet. Sen sijainti on Reugney, Ranska.

 4. PUUKESKUS AS

  Eesti

  PUUKESKUS AS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sahatavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, puu-, Puutavara, höyläämätön, Puutavara, höylätty, Levyt, viilu- ja vaneri-, Paneelit, puu-, Puutavara, höyläämätön, Puutavara, höylätty, Levyt, viilu- ja vaneri-. Sen sijainti on Maardu, Eesti.

 5. WILHELM HÜSTER GMBH & CO. KG

  Saksa

  WILHELM HÜSTER GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höyläämätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sahat, FSC-sertifioitu puu, pyökkilankut. Sen sijainti on Meschede, Saksa.

 6. HANGER HOLZ GMBH

  Itävalta

  HANGER HOLZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Puuhake ja sahanpuru, Paneelit, puu-, Puutavara, höyläämätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Puuhake ja sahanpuru, Paneelit, puu-, Puutavara, höyläämätön. Sen sijainti on Kleinraming, Itävalta.

 7. MATTHIAS HERMES HOLZ GMBH

  Saksa

  MATTHIAS HERMES HOLZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuhake ja sahanpuru. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Sahatavara, höylätty, Puutavara, höyläämätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Puu, käsittelemätön, Sahatavara, höylätty, Puutavara, höyläämätön, Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Stadtkyll, Saksa.

 8. FORGE MAHUSSIER SA

  Ranska

  FORGE MAHUSSIER SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutavara, höyläämätön, Sahatavara, höyläämätön, Puuhake ja sahanpuru, Sahatavara, höylätty, Puutavara, höyläämätön, Sahatavara, höyläämätön, Puuhake ja sahanpuru, Sahatavara, höylätty. Sen sijainti on Saint-Haon-Le-Vieux, Ranska.

 1. CASINI LEGNAMI S.R.L.

  Italia

  CASINI LEGNAMI S.R.L., joka toimii toimialalla Teollisuuspuu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, Puutavara, höyläämätön, Sahatavara, Puutavara, höyläämätön. Sen sijainti on Pelago, Italia.

 2. MMK WOOD

  Latvia

  MMK WOOD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sahatavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höyläämätön, Puutavara, höyläämätön, Sahatavara, höyläämätön, Puutavara, höyläämätön, höylätty puu. Sen sijainti on Talsu Raj, Latvia.

 3. BI MIMARLIK SANAYI IC VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkki

  BI MIMARLIK SANAYI IC VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höyläämätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teak, afrikkalainen puu. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. CARTECHLOGISTICS

  Ukraina

  CARTECHLOGISTICS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sahatavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höylätty, Puu - sahattu ja käsitelty, Puutavara, höyläämätön, Puutavara, höylätty, Sahatavara, höylätty, Puu - sahattu ja käsitelty, Puutavara, höyläämätön, Puutavara, höylätty. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 5. ANTIK GRUP ORMAN ÜRÜNLERI

  Turkki

  ANTIK GRUP ORMAN ÜRÜNLERI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puutavara, höyläämätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pähkinäpuu, tammi, puu, kuivattu pyökkipuu. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 6. HENDRIK MAERTENS

  Belgia

  HENDRIK MAERTENS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höyläämätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taidepuuseppä. Sen sijainti on Brugge, Belgia.

 7. PATRICK CODY LTD

  Irlanti

  PATRICK CODY LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puutavara, höyläämätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höyläämätön, Puutavara, höylätty, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höyläämätön, Puutavara, höylätty. Sen sijainti on Roscrea, Irlanti.

 8. SÄGEWERK SCHAIBLE HOLZVERARBEITUNG GMBH

  Saksa

  SÄGEWERK SCHAIBLE HOLZVERARBEITUNG GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höyläämätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höyläämätön, Sahatavara, höylätty, Sahatavara, höyläämätön, Sahatavara, höylätty. Sen sijainti on Deißlingen, Saksa.

 9. CORSO LEGNAMI S.R.L.

  Italia

  CORSO LEGNAMI S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teollisuuspuu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, Puutavara, höyläämätön, Sahatavara, Puutavara, höyläämätön. Sen sijainti on Calatafimi Segesta, Italia.

 10. WOODWELL AS

  Eesti

  WOODWELL AS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - puu, Puutavara, höyläämätön, Tuonti ja vienti - puu, Puutavara, höyläämätön. Sen sijainti on Tartu, Eesti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen