• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • puutavara- höylätty

Tulokset hakusanalle

Puutavara- höylätty - Tuonti ja vienti

 1. MATERIALS TRANS LOGISTIC

  Armenia

  Verified by europages badge

  MATERIALS TRANS LOGISTIC, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutuotteet, Puutavara, höylätty, Puutavara, höyläämätön, Puutuotteet, Puutavara, höylätty, Puutavara, höyläämätön, vanerit, Vaneri, liimapuu ja puristepuu, sahattu puu. Sen sijainti on Yerevan, Armenia.

 2. ESVEKO WOOD OÜ IMPORT-EXPORT

  Eesti

  Esveko Wood OÜ perustettiin alun perin vuonna 1999 Tallinnassa nimellä Esveko Trade OÜ. Olemme kehittäneet kaksi päätuotantolinjaa. Yrityksemme päätoimiala: 1) polttopuun tuotanto, vähittäismyynti, tukkumyynti ja vienti 2) erilaisen kovapuusta sahatun puutavaran tuotanto, vähittäismyynti, tukkumyynti ja vienti. Tuotamme pääasiassa korkealaatuista puutavaraa koivusta, tammesta ja saarnista sekä polttopuuta koivusta. Polttopuun tuonti ja vienti, sahatun polttopuun tuonti ja vienti.

 3. TOMISLAV 2

  Kroatia

  Valmistamme puuosat kuivatusta lehmuksesta, esivalmisteinen rakenneosat tammesta, puutavaran vienti, sahatavara, särmätty tammi, tammipuuosat, lehmuspuuosat, särmätty lehmus, lehtipuun sahaus, puolivalmiit puutuotteet, rakennuspuutavara. Tarjoamme puutavaran ja muun tavaran kansainvälistä kuljetuspalvelua.

 4. HAJDINJAK D.O.O.

  Kroatia

  HAJDINJAK D.O.O.: monenlaisten korkealaatuisten kirsikkapuusta valmistettujen puolivalmiiden tuotteiden toimittaja, särmätyt, särmäämättömät, höyrytetyt ja höyryttämättömät, laudoiksi sahatut mutta tukin muotoiseksi kootut tukit. Kaikki puutavara on peräisin Kroatiasta. Tuotteemme ovat FSC-sertifioituja. Myös tammea ja saarnia on saatavilla toisinaan.

 5. SDM S.A.S. DI MOZZATO DAMIANO E MIRKO

  Italia

  SDM S.A.S. DI MOZZATO DAMIANO E MIRKO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höylätty, Sahatavara, höylätty, kattojen ja lattioiden puupinnoitteet, lehtikuusipaneeli. Sen sijainti on Schiavon, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SGB MOULURES

  Ranska

  SGB MOULURES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - valmistuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutavara, höylätty, jalkalistat, Lautavuoraus, Puutavara, höylätty, puukoristeet. Sen sijainti on Hadol, Ranska.

 2. COURTAGE BOIS GATHY

  Luxemburg

  COURTAGE BOIS GATHY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puutavara, höylätty, Puu, käsittelemätön, käsitelty puutavara, sahat, Puutavara, höylätty. Sen sijainti on Huldange, Luxemburg.

 3. STILUS LEGNO

  Italia

  STILUS LEGNO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutavara, höylätty, Puunkäsittelytuotteet, lamellipuu, Puutavara, höylätty, Puunkäsittelytuotteet, esikäsitelty parketti. Sen sijainti on Civita Castellana, Italia.

 4. ARTENA LEGNAMI SRL

  Italia

  ARTENA LEGNAMI SRL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lamellipuu. Sen sijainti on Artena, Italia.

 5. OOO PROFITSYSTEM

  Valko-Venäjä

  OOO PROFITSYSTEM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ristikkoaidat, viheralueiden ja puutarhojen suunnittelu. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 1. WOOD TRADE GROUP

  Ranska

  WOOD TRADE GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paneelipuu, mänty, paneelit, puumökit. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 2. SCIERIE CLERC

  Ranska

  SCIERIE CLERC, joka toimii toimialalla Sahatavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutavara, höyläämätön, Puutavara, höylätty, Sahatavara, höylätty, Puu - puolivalmistuotteet, Puutavara, höyläämätön, Puutavara, höylätty, Sahatavara, höylätty, Puu - puolivalmistuotteet. Sen sijainti on Reugney, Ranska.

 1. TOB ROTTVUD

  Ukraina

  TOB ROTTVUD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutuotteet, puupelletit, kuormalavapuu, Puu, lämmitys, hiili, briketit, Puutuotteet. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 2. VEER PLASTICS

  Intia

  VEER PLASTICS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vedenpitävät hengittävät membraanit, rakennusten vedenpitäväksi tekeminen. Sen sijainti on Ahmedabad, Intia.

 3. IMBAG UKRAINE LTD.

  Ukraina

  IMBAG UKRAINE LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Sen sijainti on Kryvyi Rih, Ukraina.

 4. TRUMPLER WEILAND GMBH

  Saksa

  TRUMPLER WEILAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 5. PUUKESKUS AS

  Eesti

  PUUKESKUS AS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sahatavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, puu-, Puutavara, höyläämätön, Puutavara, höylätty, Levyt, viilu- ja vaneri-, Paneelit, puu-, Puutavara, höyläämätön, Puutavara, höylätty, Levyt, viilu- ja vaneri-. Sen sijainti on Maardu, Eesti.

 6. LONG DA WOODEN MATERIAL CORPORATION LIMITED

  Yhdysvallat

  LONG DA WOODEN MATERIAL CORPORATION LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Sen sijainti on Guangzhou, Yhdysvallat.

 7. HARDYDECK

  Bolivia

  HARDYDECK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lehtipuut, lattia. Sen sijainti on Ascencion, Bolivia.

 8. SERCOMAD LTDA

  Chile

  SERCOMAD LTDA, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - pakkausmateriaali, puuhuonekalut, Puu - pakkausmateriaali. Sen sijainti on Concepcion, Chile.

 1. PATRICK CODY LTD

  Irlanti

  PATRICK CODY LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puutavara, höyläämätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höyläämätön, Puutavara, höylätty, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höyläämätön, Puutavara, höylätty. Sen sijainti on Roscrea, Irlanti.

 2. HIRON LTD.

  Bulgaria

  HIRON LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puurakenteet ja -rakennelmat rakennusta varten, puuportaat, puuhuonekalut, puun sahaus ja haihdutus. Sen sijainti on Burgas, Bulgaria.

 3. SMAK INC

  Valko-Venäjä

  SMAK INC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sahattu puu, lankut lavoja varten. Sen sijainti on Vitebsk, Valko-Venäjä.

 4. SERVAIS SCIERIE

  Belgia

  SERVAIS SCIERIE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höylätty, sahat, höyläys, rakennuspuu, Sahatavara, höylätty. Sen sijainti on Bertrix, Belgia.

 5. FRANKWOOD LLC

  Ukraina

  FRANKWOOD LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Sen sijainti on Ivano-Frankivsk, Ukraina.

 6. LAPROM

  Romania

  LAPROM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Sen sijainti on Sacele, Romania.

 7. CARTECHLOGISTICS

  Ukraina

  CARTECHLOGISTICS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sahatavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höylätty, Puu - sahattu ja käsitelty, Puutavara, höyläämätön, Puutavara, höylätty, Sahatavara, höylätty, Puu - sahattu ja käsitelty, Puutavara, höyläämätön, Puutavara, höylätty. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 8. OOO KAIROS-T

  Valko-Venäjä

  OOO KAIROS-T, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Sen sijainti on Chechersk, Valko-Venäjä.

 9. MADERAS SOTO SA

  Espanja

  MADERAS SOTO SA, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Puu - sahattu ja käsitelty, ulkomaalainen puu. Sen sijainti on Ourense, Espanja.

 10. SERENGETI OÜ

  Eesti

  SERENGETI OÜ, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutavara, höylätty, Puutavara, höylätty. Sen sijainti on Panga Küla, Ridala Vald, Läänemaa, Eesti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen