• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • puuviilut - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Puuviilut - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. HEKOTEK AS

  Eesti

  Koneenrakennusyritys, joka suunnittelee ja valmistaa laitteita puunjalostusteknologiaa varten: imulaitteet, sahalaitosten tuotantolinjat.

 2. 2 A DI ANGUILLESI A. & E. S.R.L.

  Italia

  2 A DI ANGUILLESI A. & E. S.R.L., joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viilupuu, Vanerointi, jätepuu, Viilupuu, puu huonekaluja ja puusta tehtäviä tuotteita varten. Sen sijainti on Vicopisano, Italia.

 3. C.M.B.

  Italia

  C.M.B., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puuviilut - koneet ja laitteet, Teollisuusrobotit, Puuviilut - koneet ja laitteet, rullakuljettimet, Teollisuusrobotit, puupaneelien liimauskoneet. Sen sijainti on Inverigo, Italia.

 4. RENZO BORGONOVO S.R.L.

  Italia

  RENZO BORGONOVO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puuviilut - koneet ja laitteet, Puuviilut - koneet ja laitteet, hiomakoneet puuta varten, puukehysten rakennuskoneet. Sen sijainti on Verano Brianza, Italia.

 5. MARECHAUX SAS

  Ranska

  MARECHAUX SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Villevaude, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SAINT LOUBERT SA

  Ranska

  SAINT LOUBERT SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puuviilut - koneet ja laitteet, Puuviilut - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Eauze, Ranska.

 2. HAAPSALU METAL

  Eesti

  HAAPSALU METAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallirakenteet, kevyt-, Sahalaitokset - koneet ja laitteet, Metallirakenteet, kevyt-, Sahalaitokset - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Haapsalu, Eesti.

 3. BERTHOLD SCHLENKER E.K.

  Saksa

  BERTHOLD SCHLENKER E.K., on Jakelija, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puuviilut - koneet ja laitteet, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Puuviilut - koneet ja laitteet, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu. Sen sijainti on Bad Salzuflen, Saksa.

 4. SIEGFRIED GRODER

  Itävalta

  SIEGFRIED GRODER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-. Sen sijainti on Kals, Itävalta.

 5. CHANNEL VENEERS GMBH

  Itävalta

  CHANNEL VENEERS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-. Sen sijainti on Gedersdorf, Itävalta.

 1. MÄSER-FURNIERE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  MÄSER-FURNIERE GESELLSCHAFT M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-. Sen sijainti on Dornbirn, Itävalta.

 2. FURNIERHANDEL WINSEN GMBH

  Saksa

  FURNIERHANDEL WINSEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puuviilut - koneet ja laitteet, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Puuviilut - koneet ja laitteet, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu. Sen sijainti on Winsen, Saksa.

 1. FURWA FURNIERKANTEN GMBH

  Saksa

  FURWA FURNIERKANTEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalukankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puuviilut - koneet ja laitteet, Huonekalut, kodin-, Puuviilut - koneet ja laitteet, Huonekalut, kodin-. Sen sijainti on Walkertshofen, Saksa.

 2. FURNIERWERK PRIGNITZ GMBH & CO. KG

  Saksa

  FURNIERWERK PRIGNITZ GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-. Sen sijainti on Pritzwalk, Saksa.

 3. WALTER LANDGRAF

  Saksa

  WALTER LANDGRAF, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-. Sen sijainti on Karlstadt, Saksa.

 4. FERGANA KERESTE

  Turkki

  FERGANA KERESTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vanerinvalmistus - koneet ja laitteet, Viilupuu, vanerin valmistus, Vanerinvalmistus - koneet ja laitteet, Viilupuu, vanerit. Sen sijainti on İnegöl, Turkki.

 5. KUTTNER MÖBELFABRIK

  Saksa

  KUTTNER MÖBELFABRIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-. Sen sijainti on Seßlach, Saksa.

 6. BFK ROMER GMBH

  Saksa

  BFK ROMER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-. Sen sijainti on Konstanz, Saksa.

 7. UKRLESHOLDING

  Ukraina

  UKRLESHOLDING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sorvit verhousvaneria varten. Sen sijainti on Dobromil, Ukraina.

 8. HELGA HERBST

  Itävalta

  HELGA HERBST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-. Sen sijainti on Wals, Itävalta.

 1. HANS HUBERTUS HENRICI

  Saksa

  HANS HUBERTUS HENRICI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-. Sen sijainti on Karlsruhe, Saksa.

 2. RS-FURNIERE AG

  Sveitsi

  RS-FURNIERE AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-. Sen sijainti on Unterstammheim, Sveitsi.

 3. J. GRABNER FURNIERE GMBH

  Itävalta

  J. GRABNER FURNIERE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Viilupuu, Paneelit, puu-. Sen sijainti on Roitham, Itävalta.

 4. PRESTIGE DECOR

  Puola

  PRESTIGE DECOR, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Rimat ja listat, puiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puuviilut - koneet ja laitteet, Puuviilut - koneet ja laitteet, ovien kehykset. Sen sijainti on Gdańsk, Puola.

 5. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Saksa

  JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Porat, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puunhiomakoneet, Puun työstö - koneet ja laitteet, Höyläyssorvit, automaattiset, Puuviilut - koneet ja laitteet, Puunhiomakoneet, Puun työstö - koneet ja laitteet, Höyläyssorvit, automaattiset, Puuviilut - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Enger, Saksa.

 6. GESIBOIS

  Belgia

  GESIBOIS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puuviilut - koneet ja laitteet, Puu, käsittelemätön, Puuviilut - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Sint-Pieters-Leeuw, Belgia.

 7. MAMUUT

  Espanja

  MAMUUT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puukalusteiden lisäosat, vaahtokumitäyte, olutmestarit. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 8. D.F RICHARDS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  D.F RICHARDS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Basildon, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. SAL Y COMPAÑIA SL

  Espanja

  SAL Y COMPAÑIA SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuviilut - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaneriviilut, puu ulkomailta ja kotimaasta. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 10. MEC - LEGNO S.R.L.

  Italia

  MEC - LEGNO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porat, puu-, Puuviilut - koneet ja laitteet, Porat, puu-, Puuviilut - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Thiene, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Puuviilut - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

22 683 Yritykset