• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • pyörät ja rullat

Tulokset hakusanalle

Pyörät ja rullat - Tuonti ja vienti

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  Blickle is one of the world's leading producers of wheels and castors. The company stocks over 30, 000 different products in its standard range. Blickle develops special solutions for special requirements. Today, the company produces more than 15 million wheels, swivel and fixed castors annually. The wheels and castors can be used in all kinds of machinery and transportation devices, such as in intralogistics, mechanical and plant engineering and the food industry. The company was founded in 1953. Blickle initially manufactured wheelbarrow wheels. This resulted in a range of high-quality wheels, swivel and fixed castors. In 1967, the first overseas sales company was established. Today, Blickle is represented by 21 dedicated sales companies in Europe, North America, Asia and Australia, as well as by exclusive agencies in over 120 countries worldwide.

 2. GURTEC GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  We are an expert conveyor components OEM, offering crucial added value for our customers. We supply customers across the world with our production sites in Germany. Around 50 years ago GURTEC was established as a small family business. Today, after acquisition by NEPEAN, the GURTEC brand is back and stronger than ever. Our well-known, tried-and-tested GURTEC quality, supported by the strength and flexibility of a family-owned company, is vital for the success of our customers.

 3. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  We manufacture over 900 types of roller bearings every year. This ranges from standard roller bearings to customised special bearing solutions over a range of diameters from 50 mm to 2500 mm. In addition to various roller bearing components, we also supply our customers with special precision components and roller bearing accessories. Our particular strength lies in research and development work for application-optimised special bearings. Working directly with customers, we fine-tune, test and implement technical options. Our engineering portfolio not only includes project-based calculations, but also practical durability and strength tests, as well as bearing assessments. We offer quality through expertise – maximum quality is the common thread through our entire manufacturing – from procuring materials to delivering products. KRW Wälzlager has been producing bearings from the historical site to the west of Leipzig, eastern Germany, since 1934. We also have sales offices in China, India, Kazakhstan and Southeast Asia in order to be in close proximity to customers and to offer application-specific support.

 4. VOLVOX-ROLLEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  VOLVOX-ROLLEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Sen sijainti on Kamen, Saksa.

 5. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  TECNO RUOTE GROUP S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyörät ja rullat, kumiset, teollisuuspyörät, wheels and castors, muovipyörät, Pyörät ja rullat, kumiset, manufacture of wheels, nylonrnkaat, wheels for trolleys, polyuretaanirenkaat. Sen sijainti on Brendola, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ASCO ADOLF SUERMANN KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  ASCO ADOLF SUERMANN KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Sen sijainti on Usingen, Saksa.

 2. RÄDER-VOGEL RÄDER- UND ROLLENFABRIK GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  RÄDER-VOGEL RÄDER- UND ROLLENFABRIK GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 3. STARK GUMMIWALZEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  STARK GUMMIWALZEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kumirullat, Silicone rollers, Grinding of rubber rollers, Roller repairs, Metal roller cores, Rollers for the textile industry, Roll coverings, Roll coverings, rubberised, Transport rollers. Sen sijainti on Sontheim, Saksa.

 4. BS ROLLEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  BS ROLLEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen pyörät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyörät ja rullat, Pyörät ja rullat, Heavy-duty castors, Light-duty castors, Lifting castors, Conveyor rollers, Table castors, muovipyörät, Pneumatic tyres. Sen sijainti on Remscheid, Saksa.

 5. A.R.E.S.

  Italia

  Verified by europages badge

  A.R.E.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuskärryjen pyörät ja rullat, teollisuuspyörät, huoltorenkaat, Teollisuuskärryjen pyörät ja rullat, sinkitetyt jalat. Sen sijainti on Baranzate, Italia.

 1. HARHUES & TEUFERT GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HARHUES & TEUFERT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Sen sijainti on Velbert, Saksa.

 2. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankäsittely - pyörälliset laitteet, Kuljetukset, sisä- - pyörälliset laitteet, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Ajoneuvot, erikois- - rakennus ja laitteet, Tavarankäsittely - pyörälliset laitteet, Kuljetukset, sisä- - pyörälliset laitteet, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Ajoneuvot, erikois- - rakennus ja laitteet, Teollisuusperävaunut. Sen sijainti on Wuppertal, Saksa.

 1. ROLLENBAU GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  ROLLENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 2. MW SCHAUMSTOFF AG

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  MW SCHAUMSTOFF AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Sen sijainti on Kriens, Sveitsi.

 3. TENTE-ROLLEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  TENTE-ROLLEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Sen sijainti on Wermelskirchen, Saksa.

 4. ROLKO KOHLGRÜBER GMBH

  Saksa

  Rolko Kohlgrüber GmbH on yksi maailman johtavista kuntoutustarvikkeiden, pyörätuolitarvikkeiden ja sairaalasänkytarvikkeiden sekä pyörien, pyörien ja komponenttien valmistajista eri toimialojen yrityksille. Pääkonttorinsa Saksassa ja strategisilla sijainneilla Tanskassa, Hollannissa ja Yhdysvalloissa sekä erillisellä tuotannolla Kiinassa takaavat luotettavan neuvonnan, tuen ja nopeat toimitukset kaikkialle maailmaan. Valmistajat ja jälleenmyyjät yli 80 maasta luottavat Rolkon laajaan tuotevalikoimaan, johon kuuluvat pyörät, renkaat, puhkaisunkestävät rengasratkaisut, lisäkomponentit pyörätuoliin ja kuntoutusvälineisiin, mutta myös kuntoutuksen apuvälineitä, kuten pyörätuoliramppeja, säänkestäviä vaatetus- ja siirtoapuvälineet sekä istuma-apuvälineet, seinäpuskurirullat ja tukijärjestelmät sairaalasänkyihin. Lisäksi luotettavilla pyörillä, pyörillä ja rullilla, renkailla, indeksointimännillä, akseleilla ja lisäkomponenteilla valmistajille ja jälleenmyyjille eri teollisuuden aloilla, kuten maatalouskoneet, lastenajoneuvot, kuljetusvälineet, kuljetustekniikka, urheiluvälineet, siivousvälineet, koneenrakennus , myymäläkalusteita tai veneperävaunuja, Rolko on käytettävissä auttamaan ja neuvomaan.

 5. BLICKLE OY

  Suomi

  Wilhelm Sülzle jakoi vuonna 1953 entisen rautatehtaansa poikiensa ja vävynsä kesken kolmeksi itsenäiseksi yritykseksi. Vasta perustettu Blickle otti tuotantoon kottikärryjen teräksestä valmistetut pyörät ja kehitti niiden pohjalta korkealaatuisten pyörien ja erilaisten kääntö- ja kiintöpyörien valikoiman. Schwabenin alueelle tyypilliset hyveet, kuten ahkeruus, laatutietoisuus ja kekseliäisyys ovat parantaneet tuotantoa jatkuvasti. Yrityksen perustajan Heinrich Blicklen äkillisen kuoleman jälkeen vuonna 1961 hänen vaimonsa Elisabeth Blickle siirtyi yrityksen johtoon.

 6. HTS CASTER SYSTEMS

  Turkki

  HTS CASTER SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyörät ja rullat, tavarankäsittelyyn, Huonekalujen pyörät, Pyörät ja rullat, tavarankäsittelyyn, Huonekalujen pyörät, teollisuusvaunujen pyörät. Sen sijainti on iSTANBUL, Turkki.

 7. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Ranska

  AQUITAINE ROUES CHARIOTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuskärryjen pyörät ja rullat, laakerit, tapit, vaunujen pyörät, Teollisuuskärryjen pyörät ja rullat. Sen sijainti on Bordeaux, Ranska.

 8. MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER

  Puola

  MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat, tavarankäsittelyyn. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyörät ja rullat, Pyörät ja rullat. Sen sijainti on Grodzisk Mazowiecki, Puola.

 1. RÄDER WENDT GMBH & CO.

  Saksa

  RÄDER WENDT GMBH & CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla polyuretaanirenkaat, Kuljetusrullat. Sen sijainti on Seeth-Ekholt, Saksa.

 2. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Ranska

  RHÔNE ÉLASTOMÈRES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyörät ja rullat, tavarankäsittelyyn, Teollisuuskärryjen pyörät ja rullat, Pyörät ja rullat, kumiset, Pyörät, erikois-, Pyörät ja rullat, tavarankäsittelyyn, Teollisuuskärryjen pyörät ja rullat, Pyörät ja rullat, kumiset, Pyörät, erikois-. Sen sijainti on Aubagne Cedex, Ranska.

 3. KARL GEORG STAHLHERSTELLUNGS- UND VERARBEITUNGS GMBH

  Saksa

  KARL GEORG STAHLHERSTELLUNGS- UND VERARBEITUNGS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nosturit ja nosturitelineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyörät ja rullat, Nosturitarvikkeet, pienet rullat, Pyörät ja rullat, pylpyrät. Sen sijainti on Ingelbach-Bahnhof, Saksa.

 4. TENTE SAS

  Ranska

  TENTE SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyörät ja rullat, metalliset, Hammaspyörät, Pyörät ja rullat, tavarankäsittelyyn, rullat, Pyörät ja rullat, metalliset, Hammaspyörät, Pyörät ja rullat, tavarankäsittelyyn. Sen sijainti on Saint Fargeau Ponthierry, Ranska.

 5. E.S.B. ENGINEERING SYSTEM BAU GMBH

  Saksa

  E.S.B. ENGINEERING SYSTEM BAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Sen sijainti on Rüthen, Saksa.

 6. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Kreikka

  DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuormalavatrukit, Teollisuuskärryjen pyörät ja rullat, käsikäyttöiset tavaroiden huoltovaunut, Kuormalavatrukit, Teollisuuskärryjen pyörät ja rullat, Kuljetinrullat. Sen sijainti on Piraeus, Kreikka.

 7. PLASTBOX HANDELSKONTOR GMBH

  Saksa

  PLASTBOX HANDELSKONTOR GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Sen sijainti on Oberndorf-Hochmössingen, Saksa.

 8. DC DI CANDIA RUOTE

  Italia

  DC DI CANDIA RUOTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla polyuretaani-pyöräpinnoitteet, kumiset paineilmarenkaat. Sen sijainti on Besnate, Italia.

 9. AR.TRADE S.R.L.

  Italia

  AR.TRADE S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyörät ja rullat, kumiset, Pyörät ja rullat, kumiset, turvallisuus, tie, profiilit autoja varten. Sen sijainti on Quinzano D'oglio, Italia.

 10. DEC GMBH

  Saksa

  DEC GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rullat, Autoteollisuuden muoviosat, ohjaustelat, CNC-sorvausosat. Sen sijainti on Wolfach, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen