• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • pysäköintimittarit

Tulokset hakusanalle

Pysäköintimittarit - Tuonti ja vienti

 1. GVV GREGORI VERKEHRSTECHNIK-VERTRIEBS GMBH

  Saksa

  GVV GREGORI VERKEHRSTECHNIK-VERTRIEBS GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla automaattilaitteet pysäköintiin, pysäköintimittari, automaattinen sisäänvedettävä pylväs. Sen sijainti on Keltern, Saksa.

 2. CASHTIME

  Sveitsi

  CASHTIME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pysäköintimittarit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ohjaus - henkilöstöjohtaminen, personoidut nimilaput, henkilöstöhallinto. Sen sijainti on Wetzikon, Sveitsi.

 3. METRIC GROUP LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  METRIC GROUP LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pysäköintimittarit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla automaattikassa. Sen sijainti on Swindon, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. AGTI

  Ranska

  AGTI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Yrityshallinnon ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pysäköintimittarit, Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Haubourdin, Ranska.

 5. KRAUTLI

  Belgia

  KRAUTLI, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pysäköintimittari, kulunvalvonta. Sen sijainti on Groot-Bijgaarden, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. STEMPEL-WOLF GMBH

  Saksa

  STEMPEL-WOLF GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kilvet ja opastelevyt ja -taulut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leimasimet - koneet ja laitteet, Pysäköintimittarit, Leimat ja sinetit, Leimasinmusteet, Leimasimet - koneet ja laitteet, Pysäköintimittarit, Leimat ja sinetit, Leimasinmusteet. Sen sijainti on Siegen, Saksa.

 2. IEM SA

  Sveitsi

  IEM SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Plan Les Ouates, Sveitsi.

 3. TAAB SYSTEMY PARKINGOWE

  Puola

  TAAB SYSTEMY PARKINGOWE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pysäköintimittari. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 4. M - D - J, S.R.O.

  Slovakia

  M - D - J, S.R.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Pysäköintimittarit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - raskas, Automaatio - järjestelmät ja laitteet, Maantiekuljetus, Paneelit, lastulevy, Kuljetus - raskas, Automaatio - järjestelmät ja laitteet, Maantiekuljetus, Paneelit, lastulevy. Sen sijainti on Kosice, Slovakia.

 5. PARKNET

  Portugali

  PARKNET, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Paikoitusalueet - välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pysäköintimittari, motorisoidut puomit. Sen sijainti on Costa Caparica, Portugali.

 1. KELCOM INTERNATIONAL SPOL. S R.O.

  Tsekin tasavalta

  KELCOM INTERNATIONAL SPOL. S R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varkaudenestojärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Palohälyttimet ja palonilmaisimet - laitteet ja järjestelmät, Pysäköintimittarit, Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet, Palohälyttimet ja palonilmaisimet - laitteet ja järjestelmät, Pysäköintimittarit, Hälytys ja valvonta - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Pardubice Vii, Tsekin tasavalta.

 2. EURO PARKING SERVICES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  EURO PARKING SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pysäköintimittarit, kellot pysäköintialueiden hallintaa varten, Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Birmingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. PARKLI HL OÜ

  Eesti

  PARKLI HL OÜ, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - nopeus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Ilmastointijärjestelmät, ajoneuvojen, Pysäköintimittarit, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Ilmastointijärjestelmät, ajoneuvojen, Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Harjumaa, Eesti.

 2. VIHORLAT S.R.O SNINA

  Slovakia

  VIHORLAT S.R.O SNINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pysäköintimittarit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Siltanosturit, Valumuotit, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Siltanosturit, Valumuotit, Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Sen sijainti on Snina , Slovakia.

 3. BRÁNY, VRATA - PRIKRYL

  Tsekin tasavalta

  BRÁNY, VRATA - PRIKRYL, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Pysäköintimittarit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennukset, elementti-, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Rakennukset, elementti-, Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Sen sijainti on Letovice, Tsekin tasavalta.

 4. GREEN CENTER SPOL.S R.O.

  Tsekin tasavalta

  GREEN CENTER SPOL.S R.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lukot, salvat ja avaimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Pysäköintimittarit, Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Praha 8 , Tsekin tasavalta.

 5. KRENOTECH KRENO S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  KRENOTECH KRENO S.R.O., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ovet, autotallin, Pysäköintimittarit, Ovet, autotallin, Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Praha 10, Tsekin tasavalta.

 6. APROKS, SPOL. S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  APROKS, SPOL. S.R.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lukot, salvat ja avaimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Pysäköintimittarit, Ovet ja portit, automaattiset ja valvottavat, Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Praha 4 , Tsekin tasavalta.

 7. PARKHOCHHAUS FARMONT E.K.

  Saksa

  PARKHOCHHAUS FARMONT E.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattiannostelijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pysäköintimittarit, Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 8. SGC SERVICES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SGC SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Portsmouth, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. APROKS SLOVAKIA, S.R.O.

  Slovakia

  APROKS SLOVAKIA, S.R.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Pysäköintimittarit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto, Muistikortit, Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto, Muistikortit. Sen sijainti on Bratislava , Slovakia.

 2. COMINFO, A.S.

  Tsekin tasavalta

  COMINFO, A.S., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Automaattiannostelijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ikkunat, Pysäköintimittarit, Ikkunat, Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Zlín , Tsekin tasavalta.

 3. ELIS PRAHA SPOL. S R.O.

  Tsekin tasavalta

  ELIS PRAHA SPOL. S R.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattiannostelijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pysäköintimittarit, Sähkökomponentit ja -osat, Pysäköintimittarit, Sähkökomponentit ja -osat. Sen sijainti on Praha 2 , Tsekin tasavalta.

 4. IDENTCODES. R.O.

  Tsekin tasavalta

  IDENTCODES. R.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Automaattiannostelijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pysäköintimittarit, Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Brno , Tsekin tasavalta.

 5. BE-BARMATIC PARKSYSTEME GMBH

  Saksa

  BE-BARMATIC PARKSYSTEME GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattiannostelijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pysäköintimittarit, Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Duisburg, Saksa.

 6. PARKSYS S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  PARKSYS S.R.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Automaattiannostelijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pysäköintimittarit, Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Prachatice , Tsekin tasavalta.

 7. ATPS (AUTOMATISCHE TIJDREGISTRATIE EN PLANNING SYSTEMEN) B.V.

  Hollanti

  ATPS (AUTOMATISCHE TIJDREGISTRATIE EN PLANNING SYSTEMEN) B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattiannostelijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pysäköintimittarit, Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Ede Gld, Hollanti.

 8. AWA TRADING S.R.L.

  Romania

  AWA TRADING S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattiannostelijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pysäköintimittarit, Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Galati, Romania.

 9. HOROAD ELECTRONIC CO.,LTD

  Kiina

  HOROAD ELECTRONIC CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattiannostelijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pysäköintimittarit, Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 10. MIKROELEKTRONIKA, SPOL. S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  MIKROELEKTRONIKA, SPOL. S.R.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Automaattiannostelijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pysäköintimittarit, Pysäköintimittarit. Sen sijainti on Vysoké Mýto, Tsekin tasavalta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen