• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI

  Turkki

  MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemia, Suklaakeittimet, maaperän poraus, työstetyt osat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. OPM BV - PRECISION MANUFACTURING

  Hollanti

  OPM BV - PRECISION MANUFACTURING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohutseinäputket ruostumattomasta teräksestä, CNC-työstö, Toimitusketjun toimeenpano (kuljetusten ja varastojen hallinta). Sen sijainti on Bakel, Hollanti.

 3. VIBTIS L.T.D

  Albania

  VIBTIS L.T.D, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teollisuuden turvavalvonta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Automaatio ja instrumentointi, rakennusmateriaaliteollisuuden yritysten yhdistykset, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, automaattiset hydrauliikkalaitteet. Sen sijainti on Tirana, Albania.

 4. MANGIAROTTI SPA

  Italia

  MANGIAROTTI SPA, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nestekaasu, teolliset laitteet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, laitteet, koneet ja tarvikkeet kemianteollisuutta varten, laitteet ja työvälineet öljy-, hiili- ja maakaasuteollisuutta varten, Nestekaasu, teolliset laitteet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Sedegliano, Italia.

 5. XI'AN YONGXING SCIENCE TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD.

  Kiina

  XI'AN YONGXING SCIENCE TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Xi'an, Kiina.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS

  Turkki

  GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jauhettu kahvi, säiliöt nestemäisiä öljytuotteita varten. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. MCCLAIN OIL TOOLS

  Yhdysvallat

  MCCLAIN OIL TOOLS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarvikkeet öljy-, hiili- ja maakaasuteollisuutta varten, kairauskoneet ja -laitteet, laitteet ja tarvikkeet öljyntuotantoa varten. Sen sijainti on Longview, Yhdysvallat.

 3. NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB

  Ruotsi

  NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keskipakopumput, Keskipakopumput. Sen sijainti on Gothenburg, Ruotsi.

 4. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ukraina

  FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljy - poraus ja louhinta, Öljysäiliöt, Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Odessa, Ukraina.

 5. MATFOR

  Ranska

  MATFOR, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus ja koeporaus - laitteet, Putket ja letkut, terästä, Poraus ja koeporaus - laitteet, Putket ja letkut, terästä. Sen sijainti on LONS, Ranska.

 1. ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE

  Romania

  ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Autojen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Louhintakoneet ja -laitteet - mineraalit ja malmit, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Rautatiekalusto ja -laitteet, Louhintakoneet ja -laitteet - mineraalit ja malmit, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Rautatiekalusto ja -laitteet. Sen sijainti on Iasi, Romania.

 2. YONGJIA WELLDONE MACHINE CO.,LTD

  Kiina

  YONGJIA WELLDONE MACHINE CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Wenzhou, Kiina.

 1. BSG TRADING CO.,LTD

  Kiina

  BSG TRADING CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Beijing, Kiina.

 2. TOS

  Tunisia

  TOS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Tunis, Tunisia.

 3. TANGSHAN AOJIE PETROLEUM MACHINERY EQUIPMENT MAKE CO., LTD

  Kiina

  TANGSHAN AOJIE PETROLEUM MACHINERY EQUIPMENT MAKE CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Tangshan, Kiina.

 4. SER S.P.A.

  Italia

  SER S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Santena, Italia.

 5. ATEC S.R.L.

  Italia

  ATEC S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Milano, Italia.

 6. COMBER PROCESS TECHNOLOGY

  Italia

  COMBER PROCESS TECHNOLOGY, on Jakelija, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Carugate, Italia.

 7. SHIJIAZHUANG PETROLEUM DRILL TOOLS CO.,LTD

  Kiina

  SHIJIAZHUANG PETROLEUM DRILL TOOLS CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Jinzhou ,Shijiazhuang, Kiina.

 8. KURVERS PIPING ITALY S.R.L.

  Italia

  KURVERS PIPING ITALY S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Bergamo, Italia.

 1. GEPA SYSTEMS S.R.L.

  Italia

  GEPA SYSTEMS S.R.L., joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Pessano Con Bornago, Italia.

 2. SHANDONG KERUI PETROLEUM EQUIPMENT CO.LTD

  Kiina

  SHANDONG KERUI PETROLEUM EQUIPMENT CO.LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Donying, Kiina.

 3. GREAT WALL DEILLING TOOLS CO.,LTD

  Kiina

  GREAT WALL DEILLING TOOLS CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaivonporaus, Öljylähteiden sulkutyöt. Sen sijainti on Mudanjiang, Kiina.

 4. ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY)

  Belgia

  ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY), on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaasunotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, lääkepakkaus. Sen sijainti on Chaineux, Belgia.

 5. BVI OMOXI GROUP LIMITED

  Kiina

  BVI OMOXI GROUP LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Takaiskuventtiili. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 6. TECNOSID S.R.L.

  Italia

  TECNOSID S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Roma, Italia.

 7. SHENGLI OILFIELD PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD.

  Kiina

  SHENGLI OILFIELD PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Dongying, Kiina.

 8. PNNPLUS GMBH

  Itävalta

  PNNPLUS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Klingenbach, Itävalta.

 9. DONGYING JIANXIN INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

  Kiina

  DONGYING JIANXIN INTERNATIONAL TRADE CO., LTD, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Dongying, Kiina.

 10. FORSEV S.A.

  Romania

  FORSEV S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Takorauta, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Takorauta, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Drobeta Turnu Severin, Romania.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

4 020 Yritykset