• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. VIBTIS L.T.D

  Albania

  VIBTIS L.T.D, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teollisuuden turvavalvonta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Automaatio ja instrumentointi, rakennusmateriaaliteollisuuden yritysten yhdistykset, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, automaattiset hydrauliikkalaitteet. Sen sijainti on Tirana, Albania.

 2. OPM BV - PRECISION MANUFACTURING

  Hollanti

  OPM BV - PRECISION MANUFACTURING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohutseinäputket ruostumattomasta teräksestä, CNC-työstö, Toimitusketjun toimeenpano (kuljetusten ja varastojen hallinta). Sen sijainti on Bakel, Hollanti.

 3. MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI

  Turkki

  MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemia, Suklaakeittimet, maaperän poraus, työstetyt osat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB

  Ruotsi

  NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keskipakopumput, Keskipakopumput. Sen sijainti on Gothenburg, Ruotsi.

 5. GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS

  Turkki

  GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jauhettu kahvi, säiliöt nestemäisiä öljytuotteita varten. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MANGIAROTTI SPA

  Italia

  MANGIAROTTI SPA, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nestekaasu, teolliset laitteet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, laitteet, koneet ja tarvikkeet kemianteollisuutta varten, laitteet ja työvälineet öljy-, hiili- ja maakaasuteollisuutta varten, Nestekaasu, teolliset laitteet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Sedegliano, Italia.

 2. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ukraina

  FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljy - poraus ja louhinta, Öljysäiliöt, Öljy - poraus ja louhinta. Sen sijainti on Odessa, Ukraina.

 3. MATFOR

  Ranska

  MATFOR, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus ja koeporaus - laitteet, Putket ja letkut, terästä, Poraus ja koeporaus - laitteet, Putket ja letkut, terästä. Sen sijainti on LONS, Ranska.

 4. SER S.P.A.

  Italia

  SER S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Santena, Italia.

 5. PNNPLUS GMBH

  Itävalta

  PNNPLUS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Klingenbach, Itävalta.

 1. ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY)

  Belgia

  ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY), on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kaasunotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, lääkepakkaus. Sen sijainti on Chaineux, Belgia.

 2. COMBER PROCESS TECHNOLOGY

  Italia

  COMBER PROCESS TECHNOLOGY, on Jakelija, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Carugate, Italia.

 1. ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE

  Romania

  ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Autojen varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Louhintakoneet ja -laitteet - mineraalit ja malmit, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Rautatiekalusto ja -laitteet, Louhintakoneet ja -laitteet - mineraalit ja malmit, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Rautatiekalusto ja -laitteet. Sen sijainti on Iasi, Romania.

 2. INDUSTRIALEXPORT

  Romania

  INDUSTRIALEXPORT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puhdistusaineet, kotitalouksien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemianteollisuus - koneet ja laitteet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Kemianteollisuus - koneet ja laitteet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 3. TECNOSID S.R.L.

  Italia

  TECNOSID S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Roma, Italia.

 4. I O S TUBULAR MANAGEMENT AS

  Norja

  I O S TUBULAR MANAGEMENT AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus ja koeporaus - laitteet, Poraus ja koeporaus - laitteet. Sen sijainti on Tananger, Norja.

 5. STIMPEX S.A.

  Romania

  STIMPEX S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ampumatarvikkeet ja testaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Bucharest, Romania.

 6. ATEC S.R.L.

  Italia

  ATEC S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Milano, Italia.

 7. GEPA SYSTEMS S.R.L.

  Italia

  GEPA SYSTEMS S.R.L., joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Pessano Con Bornago, Italia.

 8. CIMCO EUROPE S.R.L.

  Italia

  CIMCO EUROPE S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Gallarate, Italia.

 1. KURVERS PIPING ITALY S.R.L.

  Italia

  KURVERS PIPING ITALY S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Bergamo, Italia.

 2. LESNIER ET BERNARD SAS

  Ranska

  LESNIER ET BERNARD SAS, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Plérin, Ranska.

 3. ALFA S.R.L.

  Italia

  ALFA S.R.L., joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Calderara Di Reno, Italia.

 4. RIZZI ENGINEERING S.R.L.

  Italia

  RIZZI ENGINEERING S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Koksin valmistuslaitteistot ja -koneet. Sen sijainti on Adro, Italia.

 5. MEHANIK

  Ukraina

  MEHANIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Kalush, Ukraina.

 6. HOUSTON ENGINEERS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  HOUSTON ENGINEERS LIMITED, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaasunotto - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Aberdeen, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. FORSEV S.A.

  Romania

  FORSEV S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Takorauta, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Takorauta, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Drobeta Turnu Severin, Romania.

 8. PETROCONST

  Romania

  PETROCONST, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Constanta, Romania.

 9. OSL GROUP

  Ranska

  OSL GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on BEZIERS, Ranska.

 10. PAMID S. A.

  Romania

  PAMID S. A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet, Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet. Sen sijainti on Bucharest, Romania.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Raakaöljynotto - järjestelmät ja laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

3 963 Yritykset