• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • radiologialaitteet

Tulokset hakusanalle

Radiologialaitteet - Tuonti ja vienti

 1. BALTEAU NON DESTRUCTIVE TESTING

  Belgia

  Verified by europages badge

  Balteau NDT is a company that has been in business in Belgium since 1906. Its initial transformers business gradually change direction to X-rays back in 1932. Year after year, Balteau has forged its technological lead position and laid the foundations for most of the current X-ray technologies. Balteau was thus the first company to successfully produce 200-, 300- and 400-kV apparatus. Balteau has now given its vision and products orientated to user and environmental safety to the industry. This is because, Balteau is also greatly concerned by the environment and always uses cutting-edge materials and technology to ensure that the final product will be powerful and thus sparing on our planet. Turning to Service and spare parts, Balteau ensures unequalled and exceptional service continuity throughout your product's service life.

 2. IDEALEX

  Ranska

  Verified by europages badge

  For 30 years, IDEALEX has designed and sold on-site radio-protective solutions to reduce radiological and contamination risk for people and at installations. IDEALEX has developed solutions to enable interventions to take place safely within a controlled zone: radiological protection, remote grabs, VOKKERO communications system, glove box, bag and hot cell components, controlled zone thermal welder and vacuum cleaner.

 3. REX MED SP. Z O.O.

  Puola

  REX MED SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla diagnostinen radiologia. Sen sijainti on Warsaw, Puola.

 4. TOK MEDİKAL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

  Turkki

  TOK MEDİKAL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lyijylevyt ja -vanteet, Lyijylevyt ja -vanteet, isotooppilääketiede, lyijykuula, säteilysuoja. Sen sijainti on İstanbul, Turkki.

 5. PRIMAX

  Ranska

  PRIMAX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radiologialaitteet, Radiologialaitteet ja -instrumentit, Radiologialaitteet, Radiologialaitteet ja -instrumentit, digitaalinen radiologia, radiologia ja sädehoito. Sen sijainti on Paris, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. BEMA GMBH & CO. KG

  Saksa

  BEMA GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet, Hammaslääketiede - laitteet ja instrumentit, Radiologialaitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet, Hammaslääketiede - laitteet ja instrumentit, Radiologialaitteet. Sen sijainti on Peißenberg, Saksa.

 2. X-RIS

  Belgia

  X-RIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radiologialaitteet, teollisuuden, Radiologialaitteet, tieteelliset, Radiologialaitteet, teollisuuden, Radiologialaitteet, tieteelliset. Sen sijainti on Ans, Belgia.

 3. FLUXANA GMBH & CO. KG

  Saksa

  FLUXANA GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Sen sijainti on Bedburg-Hau, Saksa.

 4. SATAMONI MEDICAL SUPPLIES

  Hollanti

  SATAMONI MEDICAL SUPPLIES, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radiologia - filmit ja lisätarvikkeet, Radiologialaitteet, lääkinnälliset kalvot, Radiologia - filmit ja lisätarvikkeet, Radiologialaitteet. Sen sijainti on Amsterdam, Hollanti.

 5. STEPHANIX

  Ranska

  STEPHANIX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kannettava röntgenlaite, pöytä perinteisiin röntgentoimenpiteisiin, tasoanturilla varustettu siirrettävä kirurginen C-kaari, Kauko-ohjauksinen digitaalinen röntgenpöytä. Sen sijainti on La Ricamarie, Ranska.

 1. EUMEX INSTRUMENTEBAU GMBH

  Saksa

  EUMEX INSTRUMENTEBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - telematiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Optiset instrumentit, Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Radiologialaitteet, Optiset instrumentit, Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Radiologialaitteet. Sen sijainti on Heidenrod, Saksa.

 2. BISECCO SRL

  Italia

  BISECCO SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autoklaavit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintäelektroniikka - koneet ja laitteet, Hammaslääketiede - instrumentit, Radiologialaitteet, hammasryhmät, Lääkintäelektroniikka - koneet ja laitteet, Hammaslääketiede - instrumentit, Radiologialaitteet. Sen sijainti on Este, Italia.

 1. P.L.H. MEDICAL LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  P.L.H. MEDICAL LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radiologialaitteet, tieteelliset, Radiologialaitteet, tieteelliset. Sen sijainti on Watford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. ILE MEDICAL

  Italia

  ILE MEDICAL, joka toimii toimialalla Radiologia - filmit ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radiologialaitteet, lääketieteelliset sähkölaitteet, tarvikkeet, diagnostiikka-, Radiologialaitteet. Sen sijainti on Oristano (OR), Italia.

 3. VERACHTERT DIGITAL

  Belgia

  VERACHTERT DIGITAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radiologialaitteet, tieteelliset, Radiologialaitteet ja -instrumentit, Radiologialaitteet, tieteelliset, Radiologialaitteet ja -instrumentit. Sen sijainti on Deurne, Belgia.

 4. CENTRO TECNOLÓGICO MÉDICO

  Espanja

  CENTRO TECNOLÓGICO MÉDICO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Sen sijainti on Almería, Espanja.

 5. MABROUR-MED

  Marokko

  MABROUR-MED, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla röntgenlaitteet, kaikukuvauskeskukset, mammografialaitteet, skannerin piirtoheitinkalvoadapteri. Sen sijainti on Casablanca, Marokko.

 6. RADIOMATIX

  Belgia

  RADIOMATIX, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla diagnostinen radiologia, radiologia ja sädehoito. Sen sijainti on Brussels, Belgia.

 7. IDEVET

  Ranska

  IDEVET, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radiologialaitteet ja -instrumentit, Radiologialaitteet ja -instrumentit. Sen sijainti on Nimes, Ranska.

 8. ITECO S.R.L.

  Italia

  ITECO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemian- ja lääketeollisuus - koneet ja laitteet, Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet, Kemian- ja lääketeollisuus - koneet ja laitteet, Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Castel Bolognese, Italia.

 1. NOLEX S.R.L.

  Italia

  NOLEX S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaikukuvaus, kardiologia. Sen sijainti on Catania, Italia.

 2. SO.FI.MED. S.R.L.

  Italia

  SO.FI.MED. S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Turvalaitteet, työpaikkojen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radiologialaitteet, Laadunvalvonta ja sertifiointi, Radiologialaitteet, Laadunvalvonta ja sertifiointi. Sen sijainti on Taranto, Italia.

 3. EUROCHIMICA S.R.L.

  Italia

  EUROCHIMICA S.R.L., joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radiologialaitteet ja -instrumentit, Radiologialaitteet, tieteelliset, Radiologialaitteet ja -instrumentit, Radiologialaitteet, tieteelliset. Sen sijainti on Acireale, Italia.

 4. MEDICAL IMAGING RESOURCES

  Yhdysvallat

  MEDICAL IMAGING RESOURCES, on Jakelija, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Sen sijainti on Ann Arbor, Yhdysvallat.

 5. DIAGNOSEZENTRUM DONAUSTADT

  Itävalta

  DIAGNOSEZENTRUM DONAUSTADT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla radiologia, mammografia. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 6. DIAGNOSEHAUS

  Itävalta

  DIAGNOSEHAUS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rintojen kaikukuvaus, radiologia. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 7. STUDIO RADIOLOGICO VITERBO - DI CARLO S.R.L.

  Italia

  STUDIO RADIOLOGICO VITERBO - DI CARLO S.R.L., joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radiologialaitteet ja -instrumentit, Radiologialaitteet, tieteelliset, Radiologialaitteet ja -instrumentit, Radiologialaitteet, tieteelliset. Sen sijainti on Castellana Grotte, Italia.

 8. BMI S.R.L.

  Italia

  BMI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radiologialaitteet ja -instrumentit, Radiologialaitteet, tieteelliset, Radiologialaitteet ja -instrumentit, Radiologialaitteet, tieteelliset. Sen sijainti on Curno, Italia.

 9. DENTALRAD S.R.L.

  Italia

  DENTALRAD S.R.L., joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radiologialaitteet ja -instrumentit, Radiologialaitteet, tieteelliset, Radiologialaitteet ja -instrumentit, Radiologialaitteet, tieteelliset. Sen sijainti on Treviso, Italia.

 10. I.A.E. S.P.A.

  Italia

  I.A.E. S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radiologialaitteet ja -instrumentit, Radiologialaitteet, tieteelliset, Radiologialaitteet ja -instrumentit, Radiologialaitteet, tieteelliset. Sen sijainti on Cormano, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Radiologialaitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

468 Yritykset