• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • rahanvaihtokoneet

Tulokset hakusanalle

Rahanvaihtokoneet - Tuonti ja vienti

 1. HÖR GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HÖR GmbH develops, produces and sells electronic devices and charging software for PCs. The main areas of application are charging systems for photocopiers and other automatic machines, change dispensers, payment systems for vending machines, microwave leakage testers, timer switches. For us, it is crucial that all devices and systems can be operated as intuitively as possible. Since 1985, we have delivered more than 30, 000 charging systems for charging photocopies and prints with coins and/or rechargeable smart cards. We have developed charging systems for other areas of application in cooperation with our European and worldwide sales partners and have implemented them for our customers.

 2. SIDA S.P.A.

  Italia

  SIDA S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattiannostelijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kassakoneet, automaattiset, Ruoka-automaatit, Kassakoneet, automaattiset, rahanvaihtokone, Ruoka-automaatit. Sen sijainti on Montichiari, Italia.

 3. CHANGELLY

  Saksa

  CHANGELLY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rahoitus- ja luottokorttiyhtiöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rahapussit, valuutanvaihtopalvelu, rahanvaihtokone, varallisuuden siirto. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 4. CASHDRO DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  CASHDRO DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rahanvaihtokoneet. Sen sijainti on Mannheim, Saksa.

 5. EUROMASS D.O.O.

  Kroatia

  EUROMASS D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkörahakelippaat jakeluautomaatteja varten, setelinlukijat jakeluautomaatteja varten, rahanvaihtokone. Sen sijainti on Pula (pola), Kroatia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CSG SYSTEMS GMBH

  Saksa

  CSG SYSTEMS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkö - jakelulaitteet, Automaattiannostelijat, Rahanvaihtokoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Sähkö - jakelulaitteet, Automaattiannostelijat, Rahanvaihtokoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Sen sijainti on Pinneberg, Saksa.

 2. FELLINGER UND CO GMBH

  Itävalta

  FELLINGER UND CO GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kauppojen varusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Automaattiannostelijat, Rahanvaihtokoneet, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Automaattiannostelijat, Rahanvaihtokoneet. Sen sijainti on Neuhofen An Der Krems, Itävalta.

 3. RATIOTEC GMBH & CO. KG

  Saksa

  RATIOTEC GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Toimistokoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Asiakirjojen jäljennyskoneet, Sähkömoottorit ja -osat, Rahanvaihtokoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Sähkömoottorit ja -osat, Rahanvaihtokoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Sen sijainti on Essen, Saksa.

 4. TRESMER AG

  Sveitsi

  TRESMER AG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Punnitus- ja annosteluvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Rahanvaihtokoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Rahanvaihtokoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Sen sijainti on Nanikon, Sveitsi.

 5. IGP-WARENVERKAUF INTERESSENGEMEINSCHAFT DES PERSONENVERKEHRSGEWERBES IN BADEN-WÜRTTEMBERG EG

  Saksa

  IGP-WARENVERKAUF INTERESSENGEMEINSCHAFT DES PERSONENVERKEHRSGEWERBES IN BADEN-WÜRTTEMBERG EG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kilvet ja opastelevyt ja -taulut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattiannostelijat, Rahanvaihtokoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Silkkipainanta, Automaattiannostelijat, Rahanvaihtokoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Silkkipainanta. Sen sijainti on Böblingen, Saksa.

 1. TERMINAL TRADE GMBH

  Saksa

  TERMINAL TRADE GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Automaattiannostelijat, Rahanvaihtokoneet, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Automaattiannostelijat, Rahanvaihtokoneet. Sen sijainti on Leipzig, Saksa.

 2. G.O.S.

  Saksa

  G.O.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Toimistokoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Asiakirjojen jäljennyskoneet, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Automaattiannostelijat, Rahanvaihtokoneet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Tutka- ja radionavigointilaitteet, Automaattiannostelijat, Rahanvaihtokoneet. Sen sijainti on Bad Camberg, Saksa.

 1. CCS COIN COUNTING SYSTEMS GMBH

  Saksa

  CCS COIN COUNTING SYSTEMS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kauppojen varusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pankkien varusteet, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Rahanvaihtokoneet, Pankkien varusteet, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Rahanvaihtokoneet. Sen sijainti on Kaarst, Saksa.

 2. GELDVERARBEITUNGSSYSTEME WERNER KUBNY GMBH

  Saksa

  GELDVERARBEITUNGSSYSTEME WERNER KUBNY GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - koneenrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kauppojen varusteet, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Rahanvaihtokoneet, Kauppojen varusteet, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Rahanvaihtokoneet. Sen sijainti on Limburg, Saksa.

 3. INNOVATIVE TECHNOLOGY LTD

  Saksa

  INNOVATIVE TECHNOLOGY LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kauppojen varusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Automaattiannostelijat, Rahanvaihtokoneet, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Automaattiannostelijat, Rahanvaihtokoneet. Sen sijainti on Pinneberg, Saksa.

 4. GEORG JAHN APPARATEBAU

  Saksa

  GEORG JAHN APPARATEBAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - koneenrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Automaattiannostelijat, Rahanvaihtokoneet, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Automaattiannostelijat, Rahanvaihtokoneet. Sen sijainti on Schlüchtern, Saksa.

 5. EFFEKTIVO UNTERNEHMERGESELLSCHAFT (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Saksa

  EFFEKTIVO UNTERNEHMERGESELLSCHAFT (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kauppojen varusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tehdaskalusteet, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Rahanvaihtokoneet, Tehdaskalusteet, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Rahanvaihtokoneet. Sen sijainti on Essen, Saksa.

 6. ESCAFFE SRL

  Italia

  ESCAFFE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rahanvaihtokoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kahvinkeittimet, ammattikäyttöön, espressokoneet, kahvila, Kahvinkeittimet, ammattikäyttöön, jauhettu kahvi. Sen sijainti on Oppido Lucano, Italia.

 7. MONETECH CASH AUTOMATION GMBH

  Itävalta

  MONETECH CASH AUTOMATION GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Toimistokoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Asiakirjojen jäljennyskoneet, Rahanvaihtokoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pankkiautomaatit, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Rahanvaihtokoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Pankkiautomaatit. Sen sijainti on Lichtenwörth-Nadelburg, Itävalta.

 8. CASHCOUNT.CC

  Itävalta

  CASHCOUNT.CC, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Toimistokoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Asiakirjojen jäljennyskoneet, Sähkömoottorit ja -osat, Rahanvaihtokoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Sähkömoottorit ja -osat, Rahanvaihtokoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Sen sijainti on Wiener Neustadt, Itävalta.

 1. MÜNZOMAT GMBH

  Saksa

  MÜNZOMAT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattiannostelijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rahanvaihtokoneet, Rahanvaihtokoneet, kolikkolaskurit, polettilaatikot. Sen sijainti on Kürten, Saksa.

 2. CUMMINS-ALLISON GMBH

  Saksa

  CUMMINS-ALLISON GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kauppojen varusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Rahanvaihtokoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Rahanvaihtokoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Sen sijainti on Baesweiler, Saksa.

 3. BAYSALLAR ELEKTRIK INS SAN TIC LTD STI

  Turkki

  BAYSALLAR ELEKTRIK INS SAN TIC LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rahanvaihtokoneet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. COMYCARSE

  Espanja

  COMYCARSE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rahanvaihtokoneet. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 5. ELCUM BÜROMASCHINEN GROSS- UND EINZELHANDELS GMBH

  Saksa

  ELCUM BÜROMASCHINEN GROSS- UND EINZELHANDELS GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kauppojen varusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Rahanvaihtokoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Rahanvaihtokoneet, Maksu- ja rahankäsittelyautomaattijärjestelmät. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 6. GZM HANNELORE LUCHT

  Saksa

  GZM HANNELORE LUCHT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - koneenrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kauppojen varusteet, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Rahanvaihtokoneet, Kauppojen varusteet, Toimistokoneet ja -laitteet, Asiakirjojen jäljennyskoneet, Rahanvaihtokoneet. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 7. SARDINIA VENDING SERVICE S.R.L.

  Italia

  SARDINIA VENDING SERVICE S.R.L., joka toimii toimialalla Automaattiannostelijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rahanvaihtokoneet, Ruoka-automaatit, Rahanvaihtokoneet, Ruoka-automaatit. Sen sijainti on Quartu Sant'elena, Italia.

 8. PHARMALOGIC S.R.L.

  Italia

  PHARMALOGIC S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Automaattiannostelijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rahanvaihtokoneet, Ruoka-automaatit, Rahanvaihtokoneet, Ruoka-automaatit. Sen sijainti on Malo, Italia.

 9. O.D.A.C. S.R.L.

  Italia

  O.D.A.C. S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Korjaukset - kulutustarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattiannostelijat, Rahanvaihtokoneet, Automaattiannostelijat, Rahanvaihtokoneet. Sen sijainti on Genova, Italia.

 10. GENESIO

  Italia

  GENESIO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattiannostelijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rahanvaihtokoneet, Ruoka-automaatit, Rahanvaihtokoneet, Ruoka-automaatit. Sen sijainti on Bra, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen