• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • rahdinkäsittely- meri-

Tulokset hakusanalle

Rahdinkäsittely- meri- - Tuonti ja vienti

 1. D E C O R DEPOT CONTENEUR REPARATION

  Ranska

  Verified by europages badge

  DECOR DEPOT CONTENEUR REPARATION provides revised used and new standard maritime, refrigerated and specific containers from our various warehouses. We'll help you benefit from our experience spanning almost 30 years to satisfy your port handling needs. Don't hesitate to contact us for more information!

 2. VKR LTD

  Latvia

  Yrityksemme tekee yhteistyötä kaupan ja logistiikan alalla. VKR Trade & Logistics sijaitsee Riiassa Latviassa, ja yritys on perustettu 2006. Pääasiallinen toiminta koostuu transitrahdin kuljetuksesta IVY-maihin Riian vapaasataman kautta. Tarjoamme kaikentyyppisiä ovelta-ovelle-rahtipalveluja mukaan luettuina seuraavat palvelut: logistiikkapalvelut – meri-, maantie- ja rautatiekuljetukset; terminaali- & varastointipalvelut; tullauspalvelut; asioimis- & kaupankäyntipalvelut.

 3. JADROSPED D.O.O.

  Kroatia

  Jadrošped on kansainvälinen huolitsija kaikkien niiden asiakkaiden palveluksessa, jotka toimittavat ja lähettävät omia tavaroitaan Rijekan satamasta. Mukaan laskemme konttiterminaali Brajdican Adrianmeren portit (Jadranska Vrata), Rijekan ja Sušakin altaat sekä Bakarin ja Rašan satamat. Olemme kaikkien niiden asiakkaiden palveluksessa, jotka lähettävät tavaroitaan rekalla - tullimuodollisuudet Srdočin rekkaterminaalissa.

 4. KARPACK GMBH

  Saksa

  KARPACK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Mittatilauspakkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rahdinkäsittely, meri-, Rahdinkäsittely, meri-. Sen sijainti on Rostock, Saksa.

 5. NOSA SHIPPING

  Turkki

  NOSA SHIPPING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rahdinkäsittely, meri-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivanvarustajat, alusten vuokraus, logistiikkapalvelu, Laivanvarustajat. Sen sijainti on Mersin, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. DP WORLD LIÈGE

  Belgia

  DP WORLD LIÈGE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri- ja jokikuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rahdinkäsittely, meri-, Kontit - merikuljetus, Varastopalvelut, konttikuljetus, Rahdinkäsittely, meri-, Kontit - merikuljetus, Varastopalvelut. Sen sijainti on Hermalle-Sous-Argenteau, Belgia.

 2. MAYRA DENIZCILIK ISLETMELERI A.S

  Turkki

  MAYRA DENIZCILIK ISLETMELERI A.S, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Rahdinkäsittely, meri-. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. LSEZ "TERRABALT" SIA

  Latvia

  LSEZ "TERRABALT" SIA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rahdinkäsittely, meri-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla satamapalvelut rahtilaivoja varten, satamapalvelut matkustajalaivoja varten, varastointi. Sen sijainti on Liepaja, Latvia.

 4. ANTWERP GLOBAL SHIPPING

  Belgia

  ANTWERP GLOBAL SHIPPING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastologistiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetukset - leveät ja pitkät, Rahdinkäsittely, meri-, Kontit - merikuljetus, Merenkulku - charter, Kuljetukset - leveät ja pitkät, Rahdinkäsittely, meri-, Kontit - merikuljetus, Merenkulku - charter. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 5. BJH LOGISTICS SERVICES LTD

  Ghana

  BJH LOGISTICS SERVICES LTD, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Lentorahtipalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rahdinkäsittely, meri-, Meklarit, tulli-, Rahdinkäsittely, meri-, kansainväliset kuljetukset, Meklarit, tulli-. Sen sijainti on Tema, Ghana.

 1. SA SURVEYFERT

  Ranska

  SA SURVEYFERT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rahdinkäsittely, meri-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rahdinkäsittely, joki-, Säkityskoneet ja -laitteet, Rahdinkäsittely, joki-, Säkityskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on St Aubin Les Elbeuf, Ranska.

 2. EUROGATE LOGISZTIKAI KFT.

  Unkari

  EUROGATE LOGISZTIKAI KFT., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rahdinkäsittely, meri-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maantiekuljetus, Maantiekuljetus. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 1. ALERTA PLUS D.O.O.

  Slovenia

  ALERTA PLUS D.O.O., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Rahdinkäsittely, meri-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merirahti, Kansainvälinen rahti, merirahti, Merirahti, kuivalastilaivat, Kansainvälinen rahti. Sen sijainti on Ljubljana, Slovenia.

 2. ISCA FORWARDING LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ISCA FORWARDING LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainvälinen rahti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kontit - merikuljetus, Lentorahtipalvelut, Rahdinkäsittely, meri-, Kontit - merikuljetus, puupakkaukset, Lentorahtipalvelut, Rahdinkäsittely, meri-. Sen sijainti on Exeter, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. SOCIETE DU PORT DE MERTERT

  Luxemburg

  SOCIETE DU PORT DE MERTERT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Satamapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rahdinkäsittely, meri-, Jokikuljetukset, Rahdinkäsittely, meri-, Jokikuljetukset, kauppatavaroiden maantiekuljetukset, rautatiekuljetukset. Sen sijainti on Mertert, Luxemburg.

 4. SEA INVEST FRANCE

  Ranska

  SEA INVEST FRANCE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Satamapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rahdinkäsittely, meri-, Rahdinkäsittely, meri-. Sen sijainti on Levallois Perret, Ranska.

 5. LOGICAL MARITIME SERVICES LIMITED

  Ghana

  LOGICAL MARITIME SERVICES LIMITED, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rahdinkäsittely, meri-. Sen sijainti on Tema, Ghana.

 6. O-R LOGISTICS

  Jordan

  O-R LOGISTICS, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Rahdinkäsittely, meri-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lentoyhtiöt, rahtipalvelut, Lentoyhtiöt, rahtipalvelut. Sen sijainti on 65690169, Jordan.

 7. FREIGHTLINK

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FREIGHTLINK, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Rahdinkäsittely, meri-. Sen sijainti on Preston, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. NE.BA. D.O.O.

  Slovenia

  NE.BA. D.O.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rahdinkäsittely, meri-. Sen sijainti on Estero, Slovenia.

 1. E.R. OFFSHORE GMBH & CIE. KG

  Saksa

  E.R. OFFSHORE GMBH & CIE. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rahdinkäsittely, meri-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivatarvikekauppiaat, Laivayhtiöt - linjat, Laivameklarit, Laivanvarustajat, Laivatarvikekauppiaat, Laivayhtiöt - linjat, Laivameklarit, Laivanvarustajat. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 2. TRS

  Belgia

  TRS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rahdinkäsittely, meri-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kontit - merikuljetus, Merenkulku - charter, Kontit - merikuljetus, navigointiyritykset, Merenkulku - charter. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 3. ANDREAS SP. Z O.O.

  Puola

  ANDREAS SP. Z O.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Satamapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rahdinkäsittely, meri-, Rahdinkäsittely, meri-, Varastointi ja välivarastointi. Sen sijainti on Szczecin, Puola.

 4. HOFFMANN GMBH

  Saksa

  HOFFMANN GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rahdinkäsittely, meri-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivayhtiöt - linjat, Laivameklarit, Jokikuljetukset, Maantiekuljetus, Laivayhtiöt - linjat, Laivameklarit, Jokikuljetukset, Maantiekuljetus. Sen sijainti on Segnitz, Saksa.

 5. MATERIELS PORTUAIRES ET INDUSTRIELS

  Ranska

  MATERIELS PORTUAIRES ET INDUSTRIELS, joka toimii toimialalla Rahdinkäsittely, meri-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nosto - ajoneuvojen, Nosto - ajoneuvojen. Sen sijainti on Le Havre, Ranska.

 6. HAFEN NÜRNBERGROTH GMBH

  Saksa

  HAFEN NÜRNBERGROTH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rahdinkäsittely, meri-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rahdinkäsittely, joki-, Rahdinkäsittely, joki-. Sen sijainti on Nürnberg, Saksa.

 7. AIRPART GMBH

  Saksa

  AIRPART GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rahdinkäsittely, joki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakkaajat - lentokuljetus, Rahdinkäsittely, meri-, Pakkaajat - lentokuljetus, Rahdinkäsittely, meri-. Sen sijainti on Nürnberg, Saksa.

 8. ROVA-MIX TRANSPORTBETON U. MÖRTEL GMBH & CO. KG

  Saksa

  ROVA-MIX TRANSPORTBETON U. MÖRTEL GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Satamapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rahdinkäsittely, meri-, Laivameklarit, Jokikuljetukset, Maantiekuljetus, Rahdinkäsittely, meri-, Laivameklarit, Jokikuljetukset, Maantiekuljetus. Sen sijainti on Papenburg, Saksa.

 9. SULLIVAN SHIPPING AGENCIES LTD

  Malta

  SULLIVAN SHIPPING AGENCIES LTD, joka toimii toimialalla Laivayhtiöt - linjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivayhtiöt, Toimituslaivat, Laivatarvikekauppiaat, Rahdinkäsittely, meri-, Laivayhtiöt, Toimituslaivat, Laivatarvikekauppiaat, Rahdinkäsittely, meri-. Sen sijainti on Valletta, Malta.

 10. GHERTEK EMPREENDIMENTOS TECNICOS

  Brasilia

  GHERTEK EMPREENDIMENTOS TECNICOS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Satelliittiviestintäpalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Moottoriteiden kunnossapito, Rahdinkäsittely, meri-, Moottoriteiden kunnossapito, Rahdinkäsittely, meri-. Sen sijainti on São Paulo, Brasilia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen