• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • rakennusteollisuuden muurauslaasti

Tulokset hakusanalle

Rakennusteollisuuden muurauslaasti - Tuonti ja vienti

 1. MALVIN SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  MALVIN SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Peiteaineet, eriste. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Peiteaineet, kitit ja tiivisteet, Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti, Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Maalit ja lakat, esiannostellut rappaukset, kosteutta hylkivä pinnoite, Peiteaineet, kitit ja tiivisteet, biorakentaminen, Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti. Sen sijainti on Gricignano Di Aversa, Italia.

 2. SKLEP@BNBMARKET.EU

  Puola

  Suurin valikoima keraamisia tiiliä ja terrakottatiiliä. Suurin valikoima rakennusmateriaaleja.

 3. KMS ENERGIA

  Puola

  KMS ENERGIA, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennuskemikaalit, likakaivot, sementtilaasti, liimat rakennusta varten. Sen sijainti on Zamość, Puola.

 4. PAPRESA

  Espanja

  PAPRESA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementti ja lisäaineet, liimat rakennusta varten, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on Valladolid, Espanja.

 5. FIRMA STEBAH GMBH & CO.KG - MÖRTEL & BAUTECHNIK

  Saksa

  FIRMA STEBAH GMBH & CO.KG - MÖRTEL & BAUTECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaakeliliima. Sen sijainti on Stuhr, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. COMENSAL SP. Z O.O.

  Puola

  COMENSAL SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työkalut ja rautatavarat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennustyökalut, käsikäyttöiset, ei-sähkökäyttöiset, Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Rakennustyökalut, käsikäyttöiset, ei-sähkökäyttöiset, käsityökalut, Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Sen sijainti on Janki, Puola.

 2. EUROCALCIO, SA

  Portugali

  EUROCALCIO, SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusteollisuuden muurauslaasti, kalsiumkarbonaatti, asfaltti, Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Sen sijainti on Vale De Ourem, Portugali.

 3. JGS EUROPE

  Belgia

  JGS EUROPE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Sen sijainti on Stabroek, Belgia.

 4. ARTI HARÇ SANAYI YAPI KIMYASALLARI

  Turkki

  ARTI HARÇ SANAYI YAPI KIMYASALLARI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valkosementti, rakennuslaastit, laatoituslaasti. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 5. HERMANS-VERMEULEN

  Belgia

  HERMANS-VERMEULEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalien valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin, Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin, kokolattiamatto, pintakaakelit, Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Sen sijainti on Westerlo (tongerlo), Belgia.

 1. MYFIX YAPI KIMYASALLARI

  Turkki

  MYFIX YAPI KIMYASALLARI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti, keramiikkaseosten sideaineet, Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti, sementtituotteet lämpöeristystä varten. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. KRKONOSSKÉ VÁPENKY KUNCICE, A.S.

  Tsekin tasavalta

  KRKONOSSKÉ VÁPENKY KUNCICE, A.S., joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusliimat, kivimorttelit, morttelit, Rakennusliimat, sementtilaasti. Sen sijainti on Kuncice Nad Labem, Tsekin tasavalta.

 1. THRAKON S.A.

  Kreikka

  THRAKON S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Sen sijainti on Athens, Kreikka.

 2. CEMTEC

  Belgia

  CEMTEC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lattiaverhous, värikkäät lattianpäällysteet, erikoislaastit, keittiöiden työtasot. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 3. ZAMBET ODRZYKOŃ F. PELCZAR, ST. PELCZAR SP.J.

  Puola

  ZAMBET ODRZYKOŃ F. PELCZAR, ST. PELCZAR SP.J., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Betonin valmistus -koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Betoni, valmis, Laatat - betoni, Betonituotteet ja konglomeraatit, Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Betoni, valmis, Laatat - betoni, Betonituotteet ja konglomeraatit. Sen sijainti on Krosno, Puola.

 4. MAPEI BENELUX

  Belgia

  MAPEI BENELUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusliimat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Tiivisteet, Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Liimat, kiinnitysaineet, kitit ja silikonit, betonin ja laastin apuaineet, Tiivisteet. Sen sijainti on Grâce-Hollogne, Belgia.

 5. GRUPA POLSKIE SKLADY BUDOWLANE S.A.

  Puola

  GRUPA POLSKIE SKLADY BUDOWLANE S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonituotteet ja konglomeraatit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Säleiköt, metalli-, Jäykät rakennusmateriaalit, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Säleiköt, metalli-, Jäykät rakennusmateriaalit, Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Welecz, Puola.

 6. BL SYSTEM AG

  Sveitsi

  BL SYSTEM AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla monumenttien restaurointineuvonta, värilaasti. Sen sijainti on Basel, Sveitsi.

 7. TH-BETON GMBH & CO. KG

  Saksa

  TH-BETON GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti, Betonituotteet ja konglomeraatit, Sementti ja lisäaineet, Sementit, erikois-, Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti, Betonituotteet ja konglomeraatit, Sementti ja lisäaineet, Sementit, erikois-. Sen sijainti on Dorndorf-Steudnitz, Saksa.

 8. SEPA

  Ranska

  SEPA, joka toimii toimialalla Betonituotteet ja konglomeraatit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Hiekka ja sora, Sementti ja lisäaineet, Sementit, erikois-, Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Hiekka ja sora, Sementti ja lisäaineet, Sementit, erikois-. Sen sijainti on Sélestat, Ranska.

 1. PICK SPA

  Italia

  PICK SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedeneristysrakennustuotteet, liimat, Vedeneristysrakennustuotteet. Sen sijainti on Ferentino, Italia.

 2. ACHRODECO

  Ranska

  ACHRODECO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vahattu betoni, Koristebetoni, Painettu betoni. Sen sijainti on La Baume-D'hostun, Ranska.

 3. MORTEROS HENARES

  Espanja

  MORTEROS HENARES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betonituotteet ja konglomeraatit, Betonituotteet ja konglomeraatit, Jauhevärit. Sen sijainti on Alcalá De Henares-Madrid, Espanja.

 4. 2K POLYMER SYSTEMS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  2K POLYMER SYSTEMS LIMITED, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hartsit, Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti, Hartsit, Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti. Sen sijainti on Derbyshire, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. POLYTECHNISCH BEDRIJF

  Belgia

  POLYTECHNISCH BEDRIJF, joka toimii toimialalla Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Rakennusliimat, Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Rakennusliimat. Sen sijainti on Zwijnaarde, Belgia.

 6. CANTILLANA

  Belgia

  CANTILLANA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla julkisivujen rappaus, laattaliima. Sen sijainti on Deurle, Belgia.

 7. CLOIREC MATERIAUX

  Ranska

  CLOIREC MATERIAUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Parkettilattiat, Sementti ja lisäaineet, Sementit, erikois-, Parkettilattiat, Sementti ja lisäaineet, Sementit, erikois-. Sen sijainti on St Ave, Ranska.

 8. BIRLIK SAGLAM INŞAAT LTD

  Turkki

  BIRLIK SAGLAM INŞAAT LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Sen sijainti on Adana, Turkki.

 9. ETABLISSEMENTS CHIMIQUES CLOQUETTE

  Belgia

  ETABLISSEMENTS CHIMIQUES CLOQUETTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementti ja lisäaineet, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on Liege, Belgia.

 10. AMIX-ISOLATIECHAPES

  Belgia

  AMIX-ISOLATIECHAPES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lämmöneristysmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Rakennusteollisuuden muurauslaasti, erikoislaastit. Sen sijainti on Maldegem, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen