• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • rakentaminen - viimeistelytyöt

Tulokset hakusanalle

Rakentaminen - viimeistelytyöt - Tuonti ja vienti

 1. ELIA IMPORT

  Ranska

  Verified by europages badge

  ELIA IMPORT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Sen sijainti on Melun, Ranska.

 2. ALUMINAL YAPI

  Turkki

  Verified by europages badge

  ALUMINAL YAPI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ikkunat, alumiinia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkisivu-urakoitsijat, Rakentaminen - viimeistelytyöt, Alumiinityöt ulkotiloissa, alumiinirakenteet, aluminum profiles, PVC-rakentaminen, Joustava PVC-tiiviste, Aluminum railing systems, alumiinijulkisivut. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 3. SCHAKE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SCHAKE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaupunkien kalusteet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakentaminen - viimeistelytyöt, Julkiset työt, Varastointivälineet ja -järjestelmät, Astiat, säiliöt ja korit - tavarankäsittely, Construction equipment, teiden rakentaminen, Rakentaminen - viimeistelytyöt, Mobile fences, Julkiset työt. Sen sijainti on Hagen, Saksa.

 4. DOMUS WORLD

  Italia

  Verified by europages badge

  DOMUS WORLD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat, erikoistunut työvoima, doors and windows, rakennusten uudistaminen, Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat, frames, rakennusyritykset, electrical systems, Bathroom furnishings. Sen sijainti on Sarzana, Italia.

 5. ART BETON OY

  Suomi

  Art Beton Oy on suomalainen betonituotteiden kehittäjä ja tuottaja. Tehtaamme sijaitsee Nummelassa. Art Betonin tuottamat kivet vastaavat teknisiltä ominaisuuksiltaan luonnonkiviä ja tuotteitamme on kehitetty kestämään kotimaisissa olosuhteissa. Laadukas tuotetarjontamme on hyvin monipuolinen: pihakivet, pihalaatat, LED-valokivet, sisustuskivet, julkisivukivet, lattialaatat sekä paljon muuta. Kaikki tuotevalikoiman materiaalit ovat saatavissa eri väreissä. Meiltä voi myös helposti tilata palvelupaketteja: suunnittelu, materiaalien tuotanto, kuljetus sekä asennus. Asiakaslähteinen palvelu, asiakastyytyväsyys ja materiaalin laatu ovat meille tärkeitä.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. LA COSTRUTTRICE S.R.L.

  Italia

  LA COSTRUTTRICE S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Sen sijainti on Sant'antimo, Italia.

 2. AS KARO LTD STI

  Turkki

  AS KARO LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Sen sijainti on Mersin, Turkki.

 3. M2S PROYECTOS

  Espanja

  M2S PROYECTOS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylpyhuoneiden kunnostus, rakennusten pienet uudistustyöt. Sen sijainti on Alicante, Espanja.

 4. RVM BÂTIMENT

  Ranska

  RVM BÂTIMENT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähköasentajat, putkimies, kipsilevy, kylpyhuonekalusteet. Sen sijainti on Gignac, Ranska.

 5. LE COMPTOIR DES PIERRES

  Ranska

  LE COMPTOIR DES PIERRES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaakelit, Kaakelit. Sen sijainti on Comblanchien, Ranska.

 1. GROUPE ACTIVE HABITAT

  Ranska

  GROUPE ACTIVE HABITAT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ulkoeristys. Sen sijainti on Villenoy, Ranska.

 2. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Puola

  MS INVEST POLAND SP. Z O.O., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Rakentaminen - viimeistelytyöt, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Runkotyöt - rakentaminen, Rakentaminen - viimeistelytyöt, laivatekniikka, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Gdynia, Puola.

 1. ELIA BAT

  Ranska

  ELIA BAT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kiinteistöjen rakentaminen. Sen sijainti on Gonesse, Ranska.

 2. CRAFTART DESIGN STUDIO

  Ukraina

  CRAFTART DESIGN STUDIO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sisustusarkkitehtuuri, somisteet, rakennusmaalaajat. Sen sijainti on Lviv, Ukraina.

 3. BARCLAY CLADDING LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BARCLAY CLADDING LTD, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laatat lasitetusta hiekkakivestä, arkkitehtoniset laatat ja kyltit. Sen sijainti on Bedford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. BCL INVENT

  Ranska

  BCL INVENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Asbestin korvaavat tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Asbestin poisto - urakoitsijat, Rakentaminen - viimeistelytyöt, Asbestin poisto - urakoitsijat, Rakentaminen - viimeistelytyöt. Sen sijainti on St Jean Kourtzerode, Ranska.

 5. REBEEL TUR. INS. SAN. TIC. A.S.

  Turkki

  REBEEL TUR. INS. SAN. TIC. A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakentaminen - viimeistelytyöt, Rakentaminen - viimeistelytyöt. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. SERRURERIE JOSEPH

  Ranska

  SERRURERIE JOSEPH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lukot ja salvat, katastrofialueiden elementtirakennukset, ovien panssarointi. Sen sijainti on Asnières-Sur-Seine, Ranska.

 7. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

  Hollanti

  FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat, rakennus - rakennusten uudistustyöt, Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat. Sen sijainti on Amsterdam, Hollanti.

 8. IBRAHIM DALGACIOGLU INSAAT

  Turkki

  IBRAHIM DALGACIOGLU INSAAT, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat, Rakennustyöt, Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat, Rakennustyöt, kiinteistöjen rakentaminen, ulkopuoliset arkkitehtitoimistot. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 1. SUBE INTERIORISMO

  Espanja

  SUBE INTERIORISMO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla apteekkien kunnostus, liike- ja toimistokalusteet. Sen sijainti on Erandio (bilbao), Espanja.

 2. CONTROL REFORMA

  Espanja

  CONTROL REFORMA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Sen sijainti on A Coruña, Espanja.

 3. TARGANT L'HABITAT

  Ranska

  TARGANT L'HABITAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veistetyt esineet, puiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakentaminen - viimeistelytyöt, Rakentaminen - viimeistelytyöt. Sen sijainti on Miribel, Ranska.

 4. UNIMEC SRL

  Italia

  UNIMEC SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betonisekoittimet, eristyssuoja, Betonisekoittimet, betonikauha. Sen sijainti on Poggibonsi, Italia.

 5. SME MOLLIER

  Ranska

  SME MOLLIER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takorauta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Takorauta, taide-, Rakentaminen - viimeistelytyöt, Takorauta, taide-, Rakentaminen - viimeistelytyöt, Lukot ja salvat. Sen sijainti on Belleroche, Ranska.

 6. ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO

  Italia

  ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lattiat, teollisuus-, Teollisuuden hartsipinnoitteet, Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset, Rakentaminen - viimeistelytyöt, Lattiat, teollisuus-, Teollisuuden hartsipinnoitteet, Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset, Rakentaminen - viimeistelytyöt. Sen sijainti on Catania, Italia.

 7. DITTAPOSAPIÙ DI PIAZZA EUGENIO

  Italia

  DITTAPOSAPIÙ DI PIAZZA EUGENIO, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Runkotyöt - rakentaminen, rakennusten viimeistelytyöt. Sen sijainti on Budrio, Italia.

 8. AL.PI SRLS

  Italia

  AL.PI SRLS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rakennus - rakennusten uudistustyöt, kaupalliset rakennukset, asuinrakennukset. Sen sijainti on Turin, Italia.

 9. TURKEY TRADE MARKET

  Turkki

  TURKEY TRADE MARKET, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 10. HAIDER & CO HOCHBAU UND TIEFBAU

  Itävalta

  HAIDER & CO HOCHBAU UND TIEFBAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rakennussuunnittelu. Sen sijainti on Wernberg, Itävalta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Rakentaminen - viimeistelytyöt - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

91 611 Yritykset