• europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • leipomoiden

Tulokset hakusanalle

Leipomoiden

RanskaStrasbourg ja AlsaceValmistaja/tuottaja
  1. MECATHERM

    Ranska

    MECATHERM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomouunit, Leipomot - koneet ja tarvikkeet, Leipomouunit, leivonnaisten tuotantolaitteet ja -välineet, Leipomot - koneet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Schirmeck Cedex, Ranska.

  2. TECNOVA SERVICE

    Ranska

    TECNOVA SERVICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Berrwiller, Ranska.

  3. PROFORM

    Ranska

    PROFORM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konditoria - koneet ja laitteet, Konditoria - koneet ja laitteet, makeisteollisuuden koneet ja laitteet. Sen sijainti on Hangenbieten, Ranska.

  4. PCB CREATION

    Ranska

    PCB CREATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruokien koristeet, suklaakoristeet. Sen sijainti on Benfeld, Ranska.

  5. BOULANGERIE PATISSERIE A. WIOLAND

    Ranska

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
  1. PAINS D'EPICES FORTWENGER

    Ranska

    Vuonna 1768 nuori leipurimestari Charles Fortwenger avasi leipomonsa Gertwillerissä (Elsassissa) voidakseen valmistaa herkullisia maustekakkuja. Kuuluisat Fortwenger-maustekakut valmistetaan nykyisinkin kaksi vuosisataa myöhemmin ja perinteitä kunnioittaen leipomon perustajan tapaan: Laadukkaat ainesosat, ripaus gurmeeta... ja paljon osaamista!