• europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • lihat- keitetyt ja suolatut

Tulokset hakusanalle

Lihat- keitetyt ja suolatut

RanskaToulouse ja Keski-PyreneetValmistaja/tuottaja
  1. CÔTE2BOEUF

    Ranska

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Ranska

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  3. SACOR

    Ranska

    SACOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihajalosteet, tukkumyynti, kinkun vienti, keittämätön nakkimakkara, makkara. Sen sijainti on Villefranche De Rouergue, Ranska.

  4. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Ranska

    STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pasteijat, lihajalosteet, elintarvikkeet, säilykkeet, Pasteijat. Sen sijainti on Castres, Ranska.

  5. OBERTI

    Ranska

    OBERTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Makkarat, Kinkku, Makkarat, Kinkku. Sen sijainti on Lacaune, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
  1. SA SEIGNEURIE & FILS

    Ranska

    SA SEIGNEURIE & FILS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pasteijat, lihajalosteet, tukkumyynti, Pasteijat, tuoreet lihatuotteet. Sen sijainti on Fonsorbes, Ranska.

  2. CHARCUTERIE COMMENGES

    Ranska

    CHARCUTERIE COMMENGES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihajalosteet, sianlihajalosteet, paikalliset lihajalosteet. Sen sijainti on Pamiers, Ranska.

  3. SAS MICOULEAU

    Ranska

    SAS MICOULEAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pasteijat, Hanhenmaksa, Pasteijat, Hanhenmaksa, cassoulet-lihahöystön toimittajat. Sen sijainti on Beaumont De Lomagne, Ranska.

  4. CHARCUTERIE ADER

    Ranska

    CHARCUTERIE ADER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihajalosteet, sianlihajalosteet, pitopalvelujen artikkelit. Sen sijainti on Trie Sur Baise, Ranska.

  5. MAISON MILHAU

    Ranska

    MAISON MILHAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pasteijat, lihajalosteet, Pasteijat, Elintarvikeaineet suolalihoille. Sen sijainti on Lacaune, Ranska.

  1. CHARCUTERIE ROUCH

    Ranska

    CHARCUTERIE ROUCH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Makkarat, Pasteijat, Hanhenmaksa, Makkarat, Pasteijat, Hanhenmaksa. Sen sijainti on Foix, Ranska.

  2. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Ranska

    ETABLISSEMENTS G. BORIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihajalosteet, kinkku, makkarat. Sen sijainti on Plaisance, Ranska.

  1. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Ranska

    SA SALAISONS PYRENEENNES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kinkku, Lihan säilöntävälineet, Kinkku, Lihan säilöntävälineet, vuoristokinkku. Sen sijainti on Ibos, Ranska.

  2. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Ranska

    SA SALAISONS DU LACAUNAIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Makkarat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihat, keitetyt ja suolatut, Kinkku, Pasteijat, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kinkku, Pasteijat. Sen sijainti on Lacaune, Ranska.

  3. SALAISONS DE L'ADOUR

    Ranska

    SALAISONS DE L'ADOUR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on LOUEY, Ranska.

  4. ETABLISSEMENTS CANCE

    Ranska

    ETABLISSEMENTS CANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-, Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Villeneuve, Ranska.

  5. LE TRIPOUX GASCON

    Ranska

    LE TRIPOUX GASCON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Beaumarches, Ranska.

  6. SARL FOUR GASSIE FRERES

    Ranska

    SARL FOUR GASSIE FRERES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Lacaune, Ranska.

  7. CHARCUTERIE DE L'AVEYRON LINARD SARL

    Ranska

    CHARCUTERIE DE L'AVEYRON LINARD SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Lanuéjouls, Ranska.

  8. SAS SALAISONS DU LANDOULET

    Ranska

  1. CHARCUTERIE LIESTA

    Ranska

  2. MAISON GUINOU

    Ranska

  3. SOC EXPLOIT DES ETS BERGE

    Ranska

  4. SALAISONS DE BENGALI

    Ranska