• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • rauta- teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti

Tulokset hakusanalle

Rauta- teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti - Tuonti ja vienti

 1. BASAK LAZER

  Turkki

  Verified by europages badge

  Since its inception in 1983, Basak Laser has consistently set the industry standard as a premier manufacturer specializing in precision sheet metal processing and applications. Our Diverse Range of Services Includes: •Fiber Laser •Press Brake •Cylinder Bending •Scissors Cutting •Argon Welding •Aluminum Welding •Welded Manufacturing •Wrought Iron Laser Cutting •Explore more, including Modular Wrought Iron, on our website! Basak Laser extends its excellence into machine manufacturing and spare parts production, catering to a diverse array of sectors, including automotive, marine, and the elevator/escalator industries, through our subsidiary, Basak Machine. Our vision is to elevate our standing as a top-tier company renowned for its steadfast dedication to quality and efficiency, ensuring the contentment of our employees, suppliers, and esteemed customers. We are steadfast in our commitment to remaining at the forefront of technological advancements and fostering a culture of innovation. Moreover, we take pride in our manufacturing of camping equipment under our secondary brand, Basak Camping. Our collaborative approach with customers remains the cornerstone of consistently delivering exceptional project outcomes. Contact us today to delve into further information and engage in a productive dialogue regarding your inquiries.

 2. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Portugali

  Verified by europages badge

  ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leikkaus - terästen ja metallien, Taivutus - terästen ja metallien, Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, PIENET METALLIOSAT, tarkkuussorvaus, CNC-työstö, tarkkuusjyrsintä, prototyypit CNC, cnc-leikkaus. Sen sijainti on Pontinha-Lisboa, Portugali.

 3. SORETOL

  Tunisia

  SORETOL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metalliverkkolevyt, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Hitsattujen putkien jakelija, Metalliverkkolevyt, putkien valmistaja, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Sen sijainti on Sfax, Tunisia.

 4. KUPCUOGLU METAL

  Turkki

  KUPCUOGLU METAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kodin kaasupannut. Sen sijainti on Eskishehir, Turkki.

 5. DAVUTOGLU METAL

  Turkki

  DAVUTOGLU METAL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laitosvarusteet, profiloidut putket, vedetyt levyt, pyöreät galvanoidut metallitangot. Sen sijainti on Kocaeli, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. HUBOR ENDUESTRIYEL UERUENLER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkki

  HUBOR ENDUESTRIYEL UERUENLER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallityöt, leikkaustyökalut. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 2. METALLI RARI

  Unkari

  METALLI RARI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla raudan osto. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 3. FIN-LEX LTD BELGRADE

  Serbia

  FIN-LEX LTD BELGRADE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Liikeneuvonta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, sotilastarvikkeet. Sen sijainti on Belgrade, Serbia.

 4. TPI INTERNATIONAL INSPECTION SERVICES LTD. CO.

  Turkki

  TPI INTERNATIONAL INSPECTION SERVICES LTD. CO., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Valvonta - palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, kaivostuotteet, Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 5. ANTAREX LLC

  Ukraina

  ANTAREX LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Kharkov, Ukraina.

 1. CIHAN DOKUMCULUK

  Turkki

  CIHAN DOKUMCULUK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valutuotteet, teräsvalu. Sen sijainti on Basaksehir, Turkki.

 2. DA TSAI STAINLESS STEEL CO., LTD

  Taiwan

  DA TSAI STAINLESS STEEL CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Taiwan, Taiwan.

 1. BRODER METALS GROUP

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BRODER METALS GROUP, on Jakelija, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nikkeliseospalkit, dupleksiteräkset. Sen sijainti on Sheffield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. MIRA SEPIOLITE CO LTD.

  Turkki

  MIRA SEPIOLITE CO LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. NEK STEEL

  Turkki

  NEK STEEL, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Ruostumattomat teräkset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, Pellit ja putket, laminoidut teräkset, Rauta- ja ei-rautametallit - louhinta, Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, Pellit ja putket. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. DIAMANT DRILLING SERVICES

  Belgia

  DIAMANT DRILLING SERVICES, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muotit ja mallit, Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, metallirakennukset, Muotit ja mallit, Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Gosselies, Belgia.

 5. ENTREPRISE LEPAGE & FRERES

  Belgia

  ENTREPRISE LEPAGE & FRERES, joka toimii toimialalla Putkityöt, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liikkuvat nosturit, Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, teollisuusputkistot, teollisuusasennukset, Liikkuvat nosturit, Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Jumet, Belgia.

 6. SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES DE TERRES PLASTIQUES

  Belgia

  SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES DE TERRES PLASTIQUES, joka toimii toimialalla Lasi, teollisuus-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, Louhintakoneet ja -laitteet - mineraalit ja malmit, tulenkestävä betoni, Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, Louhintakoneet ja -laitteet - mineraalit ja malmit. Sen sijainti on Anhee, Belgia.

 7. ONUR FERFORJE

  Turkki

  ONUR FERFORJE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla takorauta, takorautaosat, takorautakaiteet. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 8. INDUCTOTHERM

  Belgia

  INDUCTOTHERM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Herstal, Belgia.

 1. M. DROSTE STAHLHANDEL GMBH

  Saksa

  M. DROSTE STAHLHANDEL GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräs, raaka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, Teräs, erikois-, Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, Teräskauppa, Terästangot, Teräs, erikois-. Sen sijainti on Bochum, Saksa.

 2. ECO-TECH SP. Z O.O.

  Puola

  ECO-TECH SP. Z O.O., on Jakelija, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teräsputket, metalliputket, kaasuputket, vedetyt metalliputket. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 3. TAYLOR FORGINGS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TAYLOR FORGINGS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, metallien taonta. Sen sijainti on Sheffield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. DIMMTEX SA

  Espanja

  DIMMTEX SA, joka toimii toimialalla Käytetyt koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, hitsaus, käytettyjen koneiden osto ja myynti, Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Manresa-Barcelona, Espanja.

 5. ATIMA-TPIM

  Belgia

  ATIMA-TPIM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla levyntyöstö. Sen sijainti on Pepinster, Belgia.

 6. APEX STEEL INTERNATIONAL

  Tsekin tasavalta

  APEX STEEL INTERNATIONAL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmävalssatut teräsnauhat, Kylmävalssatut teräsnauhat, kuumavalssatut teräsnauhat. Sen sijainti on Ostrava, Tsekin tasavalta.

 7. BOCHI INTERNATIONAL SPA

  Italia

  BOCHI INTERNATIONAL SPA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kelat. Sen sijainti on Parma, Italia.

 8. A.I.S. CONSTRUCT

  Belgia

  A.I.S. CONSTRUCT, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Buetgenbach, Belgia.

 9. INOXFLOW HASSAS DÖKÜM

  Turkki

  INOXFLOW HASSAS DÖKÜM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarkkuusvalu, valurauta, valutuotteet. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 10. OJSC BSW - MANAGEMENT COMPANY OF BMC HOLDING

  Valko-Venäjä

  OJSC BSW - MANAGEMENT COMPANY OF BMC HOLDING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Zhlobin, Valko-Venäjä.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Rauta- teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

762 Yritykset