• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • rautalankatangot - rautametalliset

Tulokset hakusanalle

Rautalankatangot - rautametalliset - Tuonti ja vienti

 1. LUMPI-BERNDORF DRAHT- UND SEILWERK GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  LUMPI-BERNDORF DRAHT- UND SEILWERK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Linz, Itävalta.

 2. HELCA METALL GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  HELCA METALL GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Ulm, Saksa.

 3. VORNBÄUMEN STAHLSEILE GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  VORNBÄUMEN STAHLSEILE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Bad Iburg, Saksa.

 4. HIGH TECH ALLOYS SONDERWERKSTOFFE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HIGH TECH ALLOYS SONDERWERKSTOFFE GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Wuppertal, Saksa.

 5. STEFAN MAIER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  STEFAN MAIER GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on München, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SONNE STAHLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Saksa

  Olemme erikoistuneet 2-A-kiiltoteräksen kauppaan. Tarjoamme ja myymme sitä tavallisesti lasteittain (25 tonnia). Koko kakkosluokan materiaalivalikoimamme on 95-prosenttisesti saksalaisvalmisteista. Olemme myös asiantuntijoita vastaamaan epätavallisiin materiaalipyyntöihin. Ei ole väliä, onko kyse epätavallisista mitoista, harvinaisista ominaisuuksista, erikoisista fyysisistä piirteistä, pienistä tai suurista määristä, me löydämme teille sopivat tuotteet ja esitämme tarjouksemme pikaisesti.

 2. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Unkari

  ÁP-TECHNOLOGY KFT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Metallurgia - koneet ja laitteet, Konetyökalut - metallin työstöön, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Metallurgia - koneet ja laitteet, Konetyökalut - metallin työstöön. Sen sijainti on Nyíregyháza, Unkari.

 3. VOLME-DRAHT GMBH & CO. KG

  Saksa

  VOLME-DRAHT GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Hagen, Saksa.

 4. MIGAL.CO GMBH

  Saksa

  MIGAL.CO GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Landau, Saksa.

 5. CEMKA TEL SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkki

  CEMKA TEL SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metalli terinä ja levyinä, rautalangan valssaus, niukkahiilinen rauta. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. TEWOO STEEL GROUP

  Kiina

  TEWOO STEEL GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräs, rakenne-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rautalankatangot - rautametalliset, kylmävalssatut teräsnauhat, levyt galvanoitua terästä, Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Shanghai, Kiina.

 2. METALICPLAS IMPEX

  Romania

  METALICPLAS IMPEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Dej, Romania.

 1. KAVIR STEEL

  Iran

  KAVIR STEEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuumavalssaus. Sen sijainti on Isfahan, Iran.

 2. ASA GLOBAL T,CARET

  Turkki

  ASA GLOBAL T,CARET, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rautalankatangot - rautametalliset, Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. KOBILL SRL

  Romania

  KOBILL SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Metallityökalut, käsikäyttöiset, ei-sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laser - katkaisu- ja hitsauskoneet, Plasmaleikkurit, Rautalankatangot - rautametalliset, Solariumit - varusteet, Laser - katkaisu- ja hitsauskoneet, Plasmaleikkurit, Rautalankatangot - rautametalliset, Solariumit - varusteet. Sen sijainti on Brasov, Romania.

 4. BEKAERT GMBH VERKAUF SPEZIALSTAHLDRÄHTE

  Saksa

  BEKAERT GMBH VERKAUF SPEZIALSTAHLDRÄHTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Neu-Anspach, Saksa.

 5. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  Belgia

  A. VAN MEIRVENNE & ZONEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalangan veto - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rautalankatangot - rautametalliset, Betonitangot, teräksenvetolaitos, Rautalankatangot - rautametalliset, Kiiltoteräs. Sen sijainti on Beveren-waas, Belgia.

 6. ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG

  Saksa

  ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut muototeräkset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kupari ja kuparilejeeringit, Rautalankatangot - rautametalliset, Kupari ja kuparilejeeringit, Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Neunburg vorm Wald, Saksa.

 7. LINCOLN ELECTRIC FRANCE

  Ranska

  LINCOLN ELECTRIC FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallilangat ja kaapelit rautametallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laserlaitteet ja -instrumentit, Rautalankatangot - rautametalliset, Laserlaitteet ja -instrumentit, Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Le Grand Quevilly, Ranska.

 8. BS MAKINE

  Turkki

  BS MAKINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Eskişehir, Turkki.

 1. TAIWAN RAINBOW CO., LTD.

  Taiwan

  TAIWAN RAINBOW CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Kaohsiung, Taiwan.

 2. CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A.

  Romania

  CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Polttoaineet, kiinteät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Polttoaineet, neste-, Rautalankatangot - rautametalliset, Muotolevyt - rautametalliset, Polttoaineet, neste-, Rautalankatangot - rautametalliset, Muotolevyt - rautametalliset. Sen sijainti on Buzau, Romania.

 3. FRIENDS INTERNATIONAL

  Bangladesh

  FRIENDS INTERNATIONAL, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallilangat ja kaapelit, terästä, Rautalanka, piikki- - rautametallinen, Rautalangan veto - rautametalliset, Metallilangat ja kaapelit rautametallia, Metallilangat ja kaapelit, terästä, Rautalanka, piikki- - rautametallinen, Rautalangan veto - rautametalliset, Metallilangat ja kaapelit rautametallia. Sen sijainti on Chittagong, Bangladesh.

 4. CELAL METAL

  Turkki

  CELAL METAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Istanbuk, Turkki.

 5. TREFO S. A.

  Romania

  TREFO S. A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Naulat ja nastat, Kuljetinketjut, Naulat ja nastat, Kuljetinketjut. Sen sijainti on Galati, Romania.

 6. .

  Turkki

  ., on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valkoinen marmori. Sen sijainti on ., Turkki.

 7. TOSYALI HOLDING

  Turkki

  TOSYALI HOLDING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Osmaniye, Turkki.

 8. BRUNTON SHAW U K LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BRUNTON SHAW U K LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallilangat ja kaapelit rautametallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rautalankatangot - rautametalliset, Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Worksop, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. WELDTOOL TECHNOLOGIES

  Yhdysvallat

  WELDTOOL TECHNOLOGIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Orange, Yhdysvallat.

 10. YUANTAI METAL RESOURCES CO., LTD

  Kiina

  YUANTAI METAL RESOURCES CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Sen sijainti on Guangzhou, Kiina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen